Rejser til Lake Clark National Park & Preserve

  • Rejsetid

    12

  • Bedste årstid

    maj - september

  • Tidsforskel

    10

Lake Clark National Park blev oprettet i 1980 for at beskytte områdets fantastisk smukke landskab, som inkluderer både vulkaner, enorme gletsjere, vilde floder og spektakulære vandfald. Regionen huser også vigtige levesteder for fisk og dyreliv, herunder et massiv vandskel livsnødvendig for den røde laks.

Lake Clark selv er 1056 fod dyb og dækker 128 square miles. For tusinder af år siden var søen (og den nærliggende sø Iliamna) måske åben for saltvand, før de blev lukket helt af glaciale aflejringer. Gletsjerne fra den sidste istid trak sig tilbage fra Lake Clark National Park for 14.000 år siden, og det tidligste arkæologiske tegn på mennesker i parken er omkring 10.000 år gammel. Lake Clark National Park and Preserve giver sine besøgende en ægte vildmark oplevelse. 

Lake Clark National Park & Preserve - en ægte vildmark

Vildnisrejser, vandreture, rafting/kajak, dyrelivsoplevelser samt jagt og fiskeri er de primære aktiviteter i Lake Clark National Park. Parkens besøgscenter i Port Alsworth tilbyder de nyeste information om parkens aktiviteter og forhold. Parken er åben året rundt, selv om de fleste mennesker besøger stedet mellem juni og september. 

Lake Clark National Park er ikke forbundet med vejsystemet, og adgangen hertil forgår primært med små fly. Vandfly kan lande på søer i hele området. Mindre fly lander på åbne strande, grus barer, eller private flyvepladser i eller i nærheden af parken. En 1-2 timers flyvning fra Anchorage, Kenai eller Homer vil give dig adgang til de fleste steder i parken. Når vejret og tidevand tillader det, kan den østlige side af parken på Cook Inlet kysten nås med båd fra Kenai halvøen. 

Der er flere jagt-, fiskeri- og rekreative lodges i Port Alsworth og ved Lake Clark. Langs parkens grænser på Cook Inlet kyst findes fantastiske muligheder for at se bjørne - det er også her Alaska Homestead Lodge er beliggende. 

Læs mere
Vil du til Lake Clark National Park & Preserve?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina, Mogens, Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.