Rejser til Kenai Fjords Nationalpark

  • Rejsetid

    12

  • Bedste årstid

    maj - september

  • Tidsforskel

    10

Meget få steder på jorden matcher naturskønne Kenai Fjords National Park. For 20.000 år siden, under den sidste istid, udskar enorme gletsjere U-formede dale, som med tiden blev fyldt med havvand. Disse geologiske vidundere blev opkaldt fjorde, og de omfatter størstedelen af Kenai Fjords Nationalparks kystlinje.

Se hvalerne lege

Kenai Fjords er hjemsted for den enorme Harding Icefield som giver næring til talrige gletsjere der flyder mod havet. Harding Icefield tiltrækker hvert år mange eventyrlystne rejsende i deres søgen efter en fantastisk Gletsjer ekspedition. Kenai Fjords National Park har også en af de mest tilgængelige gletsjere i Alaska, Exit Glacier. Der er mange, ikke-anstrengende stier, der fører direkte til gletsjeren. Med alt hvad parken har at tilbyde, er Kenai Fjords et must for ethvert Alaska eventyr. 

Kenai Fjords National Park ligger på den sydlige kant af Kenai halvøen. Havnebyen Seward er hovedindgang til National Parken, og det er her National Park Services Visitor Center er placeret. Kenai Fjords National Parks sommersæson begynder i starten af maj og slutter i slutningen af september. Seward kan nås fra Anchorage via Alaska Railroad eller i bil - en utrolig smuk tur via naturskønne Seward Highway. Talrige krydstogtskibe afgår fra Seward, så et besøg i Kenai Fjords National Park er muligt inden eller efter dit Alaska Cruise. Visitor Centeret er åbent fra 8:30 til 19:00 dagligt i sommermånederne. Der er også et Nature Center på Exit Gletsjeren som tilbyder ranger guidede vandreture. Seward har mange hoteller, bed & breakfasts, restauranter og butikker. 

Den bedste måde at opleve Kenai Fjords National Park er på et dages krydstogt med afgang fra Seward, og der er en hel del at vælge imellem. Seks til otte timers krydstogter anbefales til gæster, der ønsker at opleve gletsjere, dyreliv og den historie parken har at tilbyde. Et fire timers Resurrection Bay Cruise er perfekt for besøgende med begrænset tid. Et dinner cruise er også en charmerende oplevelse. Alle disse krydstogter afgår fra Sewards lille bådehavn, og flertallet er timet så de matcher de fastlagte bus’ eller togtransfers som kommer fra og afgår til Anchorage. 

Der er to Wilderness Lodges i området. Kenai Fjords Wilderness Lodge er beliggende på Fox Island i Resurrection Bay blot en times sejltur fra Seward. Strand- og bjergstivandreture findes på øen, og et 9,5 timers park krydstogt er inkluderet med overnatninger. En af vores favoritter, og den eneste lodge som faktisk er beliggende i Kenai Fjords National Park, er Kenai Fjords Glacier Lodge. Denne Lodge er beliggende på bredden af en beskyttet lagune som byder på en dramatisk udsigt over Pederson Glacier. Aktiviteter på lodgen inkluderer havkajak, vandreture, og kystnære udforskninger via motoriseret skiff. På vej til lodgen vil gæsterne kunne nyde en fem timers båd tur igennem Kenai Fjords National Park.
Læs mere
Vil du til Kenai Fjords Nationalpark?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina, Mogens, Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.