Rejser til Glacier Bay Nationalpark

  • Rejsetid

    12

  • Bedste årstid

    maj - september

  • Tidsforskel

    10

Glacier Bay National Park er et marinevildnis med gletsjere, bjerge, kyster, fjorde, floder og søer. Dette land blev skåret af de kæmpe gletsjere, der engang dominerede området. Parken er i konstant forandring, for gletsjere har været hastigt aftagende gennem de seneste 200 år. Mange tror, at det skyldes globale klimaændringer, og Glacier Bay er blevet et virtuelt laboratorium for forskerne, der studerer fænomenet.

Mange tror, at det skyldes globale klimaændringer, og Glacier Bay er blevet et virtuelt laboratorium for forskerne, der studerer fænomenet. Uanset om det sker fra et krydstogtskib eller i en lille båd, så opleves Glacier Bay National Park bedst fra vandet. Fjordene er fulde af marine dyreliv såsom hvaler, marsvin, søløver, sæler og oddere. The Tidewater Glaciers er nemt tilgængelige for både, og tilbagetrækning af disse gletsjere har åbnet landet for mange planter og dyr. Glacier Bay National Park er en perfekt oplevelse og et must for alle sydøst gående Alaska eventyr! 

På opdagelse i et forhistorisk land 

Sommersæsonen er fra slutningen af maj til begyndelsen af september. Glacier Bay National Parks hovedkvarter er placeret i Gustavus, cirka 30 minutters flyvning fra Juneau. Informationscenteret holder åben fra ca. 11:00 til 21:00. Gustavus nås via små fly fra Juneau. En dagsudflugt til Glacier Bay er en mulighed for gæster som opholder sig i Juneau og ønskes overnatning, er der muligheder i parken og i Gustavus. Mange Alaska krydstogter inkluderer Glacier Bay National Park i deres rute. 

Holland America og andre store krydstogtskibe besøger Glacier Bay National Park, når de sejler gennem Inside Passage. Den officielle indgang til parken og Park Ranger hovedkvarteret ligger 8 miles fra Gustavus på Glacier Bay Lodge. For gæster, der rejser på egen hånd, opholder sig i nærheden Gustavus eller er på en dagstur fra Juneau, afgår Glacier Bay National Park sejladser fra Bartlett Cove. 

Den eneste lodge, der er beliggende indenfor National Park grænsen, er Glacier Bay Lodge. Lodgen består af en hovedbygning med værelser placeret på hver sin fløj. En opholdsstue med pejs, et Park Interpretive Center, og restaurant er til rådighed for gæsterne. The Gustavus Inn og Bear Track Inn, begge beliggende i Gustavus, tilbyder de besøgende en mere intime lodge oplevelse, selv om disse ikke er beliggende i parken.

Læs mere
Vil du til Glacier Bay Nationalpark?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina, Mogens, Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.