Rejser til Gates of Arctic Nationalpark

  • Rejsetid

    12

  • Bedste årstid

    maj - september

  • Tidsforskel

    10

I over 11.000 år har Alaskas urbefolkning overlevet primært ved jagt på rensdyr i det landskab, som nu er omfattet af Gates of Arctic National Park i Alaskas nordligste region. Områdets kulturelle historie er i dagligdagen stadig synlig hos de mennesker, der bor i parken. Gates of Arctic National Park er også et vildnisparadis.

Den smukke Brooks Mountain Range spænder over parken og tilbyder opdagelsesrejsende det ultimative vildmark eventyr. Rygsæksrejsende bruger sommetider uger på at vandre gennem parkens sub-arktiske landskab. De vilde dyr i parken omfatter moskusokser, bjørne, elge og caribou – faktisk vandrer tre forskellige flokke af Caribou gennem regionen. 

Oplev det arktiske landskab

Gates of the Arctic National Parks sommersæsonen løber fra midten af maj til midten af september. Den største park ranger station er beliggende i Anaktuvuk Pass. Landsbyen tiltrækker besøgende fra hele verden og det er populært at tage på en rundtur om livet i landsbyen. Det er vigtigt at bemærke, at Anaktuvuk Pass Village ikke er en genskabt model, det er en rigtig Alaska landsby, og beboernes privatliv skal naturligvis derfor respekteres under disse ture. De fleste besøgende flyver fra Fairbanks til Anaktuvuk Pass på en dagsudflugt, selvom køre/flyve kombiture også tilbydes. Disse dagsudflugter kører nordpå fra Fairbanks via Dalton Highway til Coldfoot mens nogle fortsætter til Prudhoe Bay og Barrow. Herfra flyver besøgende til Anaktuvuk Pass. Denne tur er længere men giver en bedre føling med det sub-arktiske landskab. Turene krydser polarcirklen, og hver besøgende modtager et certifikat for denne bedrift. 

Der er ingen overnatningsmuligheder inde i Gates of Arctic National Park, kun dagsudflugter tilbydes i parken. Der ligger lodges nær Gates of the Arctic - Bettles Lodge og Iniakuk Lake Lodge er i Brooks Range og perfekt for gæster, der ønsker at overnatte i det høje nord. Fra disse lodges kan du tage på flightseeing ture ind til Gates of the Arctic. 

Læs mere
Vil du til Gates of Arctic Nationalpark?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina, Mogens, Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.