Nationalparker

Alaskas utrolige nationalparker

Alaska er ekspansiv og forskelligartet, størrelsen kan være vanskelig at forstå, men naturens imponerende kulisser taler et sprog helt for sig selv. Drømmer du om at opleve nogle af de mest spektakulære og fjerntliggende naturskatte i USA, så lad os vise dig vejen - det bliver ikke bedre end Alaska!
De store uberørte områder, den lille udvikling og de relativt uberørte miljøforhold gør, at Alaska i dag er verdenskendt for sit meget rige dyreliv. Alaskas nationalparker vil give dig som besøgende nogle spektakulære næroplevelser med dyrelivet, oplevelser som ikke kan matches af noget andet sted i Nordamerika. 
 
Alaskas nationalparker har en samlet størrelse på over 54 millioner hektar, her er intet mindre end 15 nationalparker, reservater og nationalhistoriske parker. At udforske, forstå og beskytte disse naturlige rigdomme er en vigtig del af The National Park Service’s mission om at bevare de naturlige og kulturelle ressourcer og værdier i nationalparksystem til glæde, uddannelse og inspiration for denne og kommende generationer. 

Alaskas parkområder er, sagt helt enkelt, nogle uvurderlige naturskatte fordelt over et aldeles unikt amerikansk landskab. Velkommen!

Brug knapperne herunder for at læse mere om hver nationalpark.

Læs mere
Vil du til Alaska?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi har rejseeksperter med speciale i hvert deres område

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.