Rundrejse til Omans skjulte skatte

Oman - Muscat

 • Smukke, kløftede bjerge med et net af vandingskanaler
 • Pittoreske bjerglandsbyer
 • Overnatning i telt i ørkenen og eventyrlige solnedgange
 • Dage i Muscat med souks, strande og Aladdin-stemning

Smukke, kløftede bjerge med et net af vandingskanaler, der skaber uventede små grønne paradiser, pittoreske bjerglandsbyer, overnatning i telt i ørkenen og eventyrlige solnedgang er alt sammen en del af den lille rundrejse i Oman, der indledes med nogle dage i Muscat med souks, strande og Alladin-stemning.

Velkommen til fortryllende og mystiske Oman - et trygt sted at rejse. Her oplever du et eksotisk 1001 nats slør af vidtstrakte sandørkener, dramatiske bjerglandskaber, grønne oaser, smukke kyststrækninger med dejlige strande, beduinlejre, arabiske byer med gamle fæstninger samt det lokale, gæstfrie omani folk.

Du bor tre nætter på hotel Muscat Al Falaj, som ligger i centrum af Muscat. Herfra kan du nemt besøge den hyggelige Souq Muttrah og havnepromenaden, Corniche. Hotellets værelser er store og med gode faciliteter. Hotellet har to restauranter, egen pub samt en dejlig swimmingpool, hvor du kan nyde en afkølende dukkert. 

Derefter skal du på en 3 dage/2 nætters oplevelsesrig og afvekslende rundrejse i Omans varierede landskaber med bjerge, ørkener og strande. 

Tilbring en hel dag i den grønne juvel, Al Hajjar bjergkæden, med idylliske landsbyer der ser ud som er de hugget ud af bjergene, og grønne oaser af frugtplantager der ligger som terrassefelter på de stejle skråninger. Nyd fantastiske udsigter over et landskab med dramatiske tinder, kløfter og wadier. 

Besøg Wahiba Sands som huser en traditionel beduinstamme kendt for deres gæstfrihed og unikke kendskab til sandet. Overnat i teltcamp i ørkenen opført som en beduinlandsby og oplev en fantastisk solnedgang - enhver fotografs drøm. Nyd den fantastiske stilhed i ørkenen. Oplev en sjov køretur i ørkenen, hvor klitterne fungerer som "rutsjebaner". 

Fortsæt til smukke kyststrækninger med stejle klippevægge og brede, indbydende sandstrande, hvor der stoppes for en afkølende svømmetur. Kør lands den smukke kyst tilbage mod Muscat, hvor turen slutter.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG

Oman

Muscat

5 nætter / 5 dage

fra kr. 14.255

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Muscat

Muscat - Omans hovedstad og kulturelle centrum

Muscat betyder 'ankerplads', og før i tiden var Muscat sidste mulighed for at forsyne sig med vand, inden turen gik til Indien.

Læs mere

Dagsprogram

Dag 1 - 3
Jebel Al Akhdar

Dag 1 - 3

Jebel Al Akhdar

Dag 1 - Ankomst til Al Jebel Al Akhdar

Kl. 08.00 starter turen og dagens først stop er ved Nizwa Round Tower Fort & Nizwa Souk. Turen fortsætter til den smukke landsby, Birkat Al Mauz, hvor du kan nyde en gåtur gennem de frodige, grønne daddelplantager. Fortsæt til Wadi Al Madeen, hvorfra 36 km snoede veje bringer dig til Jebel Al Akhdar, som ligger 2000 meter over havets overflade. Den grønne juvel Al Hajjar bjergkæden ligger som en grøn juvel på den Arabiske Halvø, og du vil sikkert nyde det kølige klima oppe i bjergene. 

Al Jebel Al Akhdar er berømt for sine frugtplantager, som typisk ligger i terrasser på bjergskråningerne, som nu og da gennemstrømmes af naturlige vandfald. Fra landsbyerne Saiq, Wadi Bani Habib (landsbyen med de gamle huse) og Al Ain er der fantastiske udsigter over et landskab med dramatiske tinder, kløfter og wadis. I Jebel Al Akhdar fylder roserne luften med dufte, når de blomstrer i marts og april, og rosenvand bliver destilleret i landsbyboerens hjem. Overnatning: Jebel Akhdar Hotel eller Al Sahab Hotel. 

Dag 2 - Al Jebel Al Akhdar - Wahiba Sands

Kl. 08.00 morgenmad på hotellet. Fortsæt denne morgen til Wahiba Sands. Wahiba Sands huser en traditionel beduinstamme, som er kendt for deres gæstfrihed og helt unikke kendskab til sandet. De omskiftelige mønstre i klitterne er enhver fotografs drøm. I stærk kontrast til dette står Wadi Bani Khalid, med små, pittoreske bjerglandsbyer. Middag og overnatning i telte i ørkenen: 1000 Nights Camp eller Desert Nights Camp. 

Dag 3 - Wahiba Sands - Muscat

Efter en skøn morgenmad i campen skal du opleve spændingen ved at køre i ørkenklitterne. Herefter fortsættes til Sur og der gøres holdt ved Fins Beach for en svømmetur. Dagens næste stop er Bimah Sinkhole, et imponerende kalkstenskrater med blågrønt vand på bunden. På en klar, solrig dag kan du måske spotte hajer i det dybe klare blå vand eller gazeller, der bevæger sig rundt i landskabet. Fortsæt til Wadi Arbayeen, som har forfriskende dybe pools med vand, beliggende blandt daddelpalmer. Sidst på dagen slutter turen i Muscat.

Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser