Eventyr, ørken og hav i Oman

Oman - Muscat, Wahiba Sands ørkenen
 • Arabisk charme og en stemning som i 1001 nats eventyr 
 • Eksotiske markeder, paladser og krogede gader
 • Udflugt til bjergene og ørkenen
 • Delfinsafari i havet ud for Muscat

Oman emmer af oprigtig arabisk charme, ikke mindst i hovedstaden Muscat, der er som taget ud af 1001 nats eventyr. Bo på Radisson Blu midt i byen og tæt på eksotiske markeder, paladser og krogede gader. Udflugt til bjergene og ørkenen er inkluderet, ligesom en sejltur med chance for at se delfiner også er på programmet.

Tag til Oman og opleve eksotiske eventyr i et land med charme og varme. 

Du bor 5 nætter på Radisson Blu, et dejligt hotel beliggende i centrum af Muscat. Værelserne er moderne indrettet i en smagfuld skandinavisk stil med designermøbler og mange faciliteter. Hotellet har en super hyggelig gårdhave med et dejligt poolområde og flere gode restauranter. 

Muscat er en charmerende by med smukke moskeer, eksotiske markeder, overdådige paladser og små hyggelige restauranter og caféer beliggende langs havnepromenaden, "Cornishe". 

Rejsen inkluderer også en udflugt ind i landet, som udgør lidt af en kontrast til Muscat. Så snart du kommer uden for Muscat rejser bjergene sig smukt mod den blå himmel, og du oplever en natur, der bestemt er præget af, at der ikke er mange regnvejrsdage i Oman. Her er tørt, støvet og fantastisk eksotisk. 

Undervejs gøres stop ved nogle af de mange smukke fæstninger og grønne dadleplantager der ligger spredt ud i landskabet. Der bliver også tid til at besøge det lokale marked, hvor der sælges sølvsmykker, keramik og masser af brugskunst. 

Den anden udflugt er en skøn sejltur på det funklende blå hav. Fra de støvede landeveje skifter terrænet udseende når du nærmer dig havet, hvis farver står i skærende kontrast til ørkenen. 

Her går du går ombord på en båd og sejler ud på havet. Undervejs er der gode chancer for at se delfiner og på en heldig dag måske også hvaler, men der er ingen garanti herfor, for naturen kan vi ikke styre. Du bestemmer selv hvilken dag du vil på denne udflugt.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP

Oman

Muscat, Wahiba Sands ørkenen

5 nætter / 5 dage

fra kr. 11.770

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Muscat Wahiba Sands ørkenen

Muscat - Omans hovedstad og kulturelle centrum

Muscat betyder 'ankerplads', og før i tiden var Muscat sidste mulighed for at forsyne sig med vand, inden turen gik til Indien.

Læs mere
Muscat Wahiba Sands ørkenen

Wahiba Sands - den foranderlige, røde ørken

I Wahiba Sands  er en rød ørken hvor sandbanker er under konstant forandring på grund af de kraftige monsun-vinde.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

Muscat - 5 nætter

Radisson Blu Muscat
Se kort

Radisson Blu Muscat

Beliggenhed: Oman, Muscat

Dejligt og uformelt førsteklassehotel beliggende i Al Khuwair området med masser af lokale butikker, restauranter og cafeer ikke langt fra det smukke ambassade kvart Shatti Al Qurum. 

De "blå" værelser er holdt i lyse og friske farver, hvor du nemt kan få fornemmelsen af at være tæt ved havet. De "lyserøde" værelser er mere eksotiske og varme og indrettet i mere dæmpede farver. Begge værelsestyper er naturligvis indrettet med mange moderne faciliteter. Hotellet har brugt en svensk indretningsarkitekt, hvilket tydeligt kan ses på de nordiske designermøbler som går igen på alle værelser, så som 7'er stolen fra Fritz Hansen. Hotellet har flere gode restauranter, og vi kan specielt anbefale deres Al Tajin Grill restaurant. Her får du byens bedste steaks. Desuden er der en dejlig swimmingpool samt flere hyggekroge i haven.

Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.