Eksotisk badeferie i Oman

Oman - Muscat

 • Raffineret luksushotel i udkanten af Muscat ved en privat strand
 • Den gamle souk, hvor eksotiske indtryk pirrer sanserne
 • Solnedgang fra en lokal dhow-båd
 • Tur i firehjulstrækker til bjergene og Omans svar på Grand Canyon

Bliv forkælet på det raffinerede luksushotel, The Chedi, i udkanten af Muscat ved en privat strand. Gå på opdagelse i den gamle souk, hvor eksotiske indtryk pirrer sanserne, oplev solnedgangen fra en lokal dhow-båd og kør i firehjulstrækker til bjergene og Omans svar på Grand Canyon. Bådtur og bjergudflugt er inkluderet.

Velkommen til en eksotisk ferie i Oman hvor du bliver forkælet på det skønne luksushotel, The Chedi. Oplev et funklende blåt hav og smukke solnedgange mens du slapper af og nyder livet. 

På denne luksusrejse bor du på det raffinerede hotel ,The Chedi. Hotellet ligger smukt ved egen privat strand lidt uden for Muscat by. En diskret elegance præger hotellet, der er indrettet med de fineste kvalitetsmaterialer - her er intet overladt til tilfældighederne. Værelserne er særdeles smagfuldt indrettet med høj komfort og alle tænkelige faciliteter. Hotellet indbyder til dejlige dasedage ved poolenm på den hvide sandstrand og i det klare, turkisblå vand. Et hotel ud over det sædvanlige som vi varmt anbefaler. 

Om eftermiddagen, når solen er på vej ned, er det oplagt, at gå på opdagelse i Muscats gamle Souq Muttrah. Her kan du slentre rundt og opleve en behagelig ”omani” stemning, lade dig indhylle i de eksotiske dufte fra "rygesten" samt gøre en fantastisk handel i de farvestrålende butikker. Fra havnepromenaden kan du se den smukke solnedgang, mens du nyder en god kop kaffe på en af de små hyggelige caféer. 
Vi har naturligvis inkluderet en fantastisk udflugt. I 4WD kører du tilbage i tiden... eller sådan føles det i hvert fald. Så snart du forlader hotellet og kører ind i landet ændres naturen. Snart dukker bjergene op, og de følger dig hele vejen ind til byen Nizwa. Der gøres stop ved den lokale souq. Vi anbefaler specielt at tage denne udflugt på en fredag hvis muligt, hvor de lokale stadig mødes om morgenen og handler med får, geder og køer. Se fæstningen Round Tower som ligger smukt hævet over byen. Sidste højdepunkt på turen er Wadi Ghul, Omans svare på Grand Canyon, inden turen går tilbage til Muscat.

En solnedgang bliver endnu smukkere, når du er ombord på en båd. Se Oman fra havsiden, mens du sejler langs kysten i en lokal dhow, som er en traditionel arabisk handelsbåd. Denne udflugt er en dejlig måde at slutte en dag på, og naturligvis inkluderet i rejsens pris.
Læs mere

Rejseoverblik

 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR

Oman

Muscat

7 nætter / 8 dage

fra kr. 16.415

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Muscat

Muscat - Omans hovedstad og kulturelle centrum

Muscat betyder 'ankerplads', og før i tiden var Muscat sidste mulighed for at forsyne sig med vand, inden turen gik til Indien.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

Muscat - 7 nætter

The Chedi Muscat
Se kort

The Chedi Muscat

Beliggenhed: Oman, Muscat

Fred og ro er den bedste måde at beskrive The Chedi i Muscat på. Et fantastisk luksushotel i international særklasse der appellerer til den kræsne gæst, der søger det allerbedste. Hotellet er bygget i minimalistisk stil, der kombinerer traditionel arabisk arkitektur med asiatisk atmosfære, og stedet er perfekt for dig, der ønsker en ferie uden for meget larm. Hotellet ligger direkte ved privat strand i forstaden Al Ghubra ca. halvvejs mellem lufthavnen og centrum af Muscat. De 160 værelser og Suiter er elegante med et diskret eksotisk anstrøg og med alle tænkelige faciliteter samt havudsigt eller udsigt over Hajjarbjergene. Gæster kan vælge mellem to restauranter, strandbar, to swimmingpools den ene kun forbeholdt voksne, privat strand, to tennisbaner samt deres lækre spa-afdeling.
Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.