Radisson Blu Muscat

Oman - Muscat

  • Hyggeligt haveområde
  • Dejligt poolområde
  • Tæt ved lokale restauranter og butikker 
  • Gode restauranter

Dejligt og uformelt førsteklassehotel beliggende i Al Khuwair området med masser af lokale butikker, restauranter og cafeer ikke langt fra det smukke ambassade kvart Shatti Al Qurum. 

De "blå" værelser er holdt i lyse og friske farver, hvor du nemt kan få fornemmelsen af at være tæt ved havet. De "lyserøde" værelser er mere eksotiske og varme og indrettet i mere dæmpede farver. Begge værelsestyper er naturligvis indrettet med mange moderne faciliteter. Hotellet har brugt en svensk indretningsarkitekt, hvilket tydeligt kan ses på de nordiske designermøbler som går igen på alle værelser, så som 7'er stolen fra Fritz Hansen. Hotellet har flere gode restauranter, og vi kan specielt anbefale deres Al Tajin Grill restaurant. Her får du byens bedste steaks. Desuden er der en dejlig swimmingpool samt flere hyggekroge i haven.

Læs mere

Hoteloverblik

Rejseforslag med hotellet

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.