Grand Hyatt Muscat

Oman - Muscat
  • Elegant luksushotel
  • Fremragende restauranter
  • Stort poolområde
  • Ligger i fashionable Shatti Al Qurum område

Flot luksushotel med dejlig beliggenhed ved Shatti Al Qurum-området - her kan du opleve luksus, god mad og meget andet!

Et flot luksushotel. På grund af sin beliggenhed i det fashionable Shatti Al Qurum-område af Muscat er hotellet et af byens mest populære mødesteder og almindeligt anerkendt for at have nogle af de bedste restauranter i landet. Hotellet ligger direkte ved stranden i Shatti Al Qurum, ca. 25 kilometer fra lufthavnen og tre kilometer fra centrum. Hotellet har 280 store og velindrettede værelser alle med mange faciliteret. De fleste værelser har havudsigt med balkon eller terrasse. Hotellet har flere fremragende restauranter samt bar, natklub og lounge. Desuden er der et stort dejligt poolområde med mange hyggekroge og med direkte adgang til stranden. Et resort vi gerne anbefaler til både par og familier.
Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.