Crowne Plaza Muscat

Oman - Muscat

  • Egen lille strand
  • Stort haveanlæg
  • 4 restauranter
  • Skøn udsigt over havet

Crowne Plaza Muscat er et elegant førsteklasses hotel med direkte adgang til egen lille strand i udkanten af Muscat. Hotellet ligger i en stor åben have med vajende palmer og eksotiske blomster. Der er 20 minutters kørsel til lufthavnen og cirka 15 minutter til Muttrah Souk i centrum af Muscat. 

De 200 rummelige værelser er lyse og moderne indrettet og har udsigt til haven eller over Gulf of Oman. De tilbyder faciliteter som aircondition, tv, telefon, minibar, værdiboks, hårtørrer og internetadgang mod betaling. 

På hotellet kan du vælge mellem fire restauranter med hvert sit tema samt to barer. Fra det indbydende poolområde med separat børnepool er der udsigt over bugten og dele af Muscat by. Desuden tilbydes fitnesscenter, spa og tennisbane.

Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.