Skøn strandferie ved Jumeirah Beach

Forenede Emirater - Dubai
 • Bo tæt den berømte Jumeirah Beach og "The Walk"
 • Verdens højeste bygning Burj Khalifa, besøg inkluderet
 • Gå på opdagelse i de duftende og farvestrålende souk'er
 • Shop i nogle af verdens største og mest moderne shoppingcentre

Bo på skønt hotel tæt ved den verdensberømte strand, Jumeirah Beach, og få en fantastisk base for bade- og daseferie. Du kan krydre ferien med ørkensafari, shopping og gastronomiske oplevelser i den kontrastfyldte metropol. Et besøg i verdens højeste bygning, Burj Khalifa, er inkluderet i rejsen.

Nyd dejlige feriedage i Dubai og lad dig forkæle på et skønt hotel beliggende tæt ved den kendte Jumeirah Beach.

Du bor fem nætter i et smagfuldt indrettet værelse på et dejligt resort med høj komfort og alle tænkelige faciliteter. Hotellet ligger ved tæt ved stranden, så opholdet indbyder til afslappende dasedage på den lange sandstrand med det indbydende turkisblå vand eller afslapning ved hotellets swimmingpool.

Om eftermiddagen når solen er på vej ned, er det oplagt at besøge de enorme shoppingmalls eller gå på opdagelse i de duftende og farvestrålende souk’er, hvor der handles livligt. Forkæl dig selv med middage i de mange gode restauranter samt slentreture rundt i den smukt oplyste by med den eventyrlige arabiske stemning.

Vi har naturligvis inkluderet et besøg i verdens højeste bygning Burj Khalifa i rejsen. Her kan du fra observationsdækket på 124. etage nyde en fænomenal udsigt over Dubai by, Burj Al Arab, The Palm, The World og ørkenen. 

Dubai er på mange måder uvirkelig og ubegribelig, og samtidigt fantastisk fascinerende. Et slaraffenland, hvor alt kan lade sig gøre. De gigantiske malls har alt hvad hjertet begærer inden for shopping, gastronomi, underholdning og forlystelser - alt sammen i verdensklasse.

Dubai er et fascinerende rejsemål - mystisk, arabisk og uundgåeligt.

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Forenede Emirater

Dubai

6 dage

fra kr. 15.425

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Dubai City Dubai

Rejser til Dubai

Tag på en fantastisk rejse til Dubai og oplev kontrasternes by med luksushoteller, futuristiske skyskrabere, moderne shopping centre, gyldne sandstrande og velholdte golfbaner side om side med traditionelle basarer og sandørkener.
Læs mere
Dubai City Dubai

Golfrejser til Dubai

Dubai er en forunderlig blanding af det gamle "Persien" med moskeer og bazarer og en moderne storby med ekstravagante bygninger, heriblandt det verdensberømte hotel, Burj Al Arab, og fantastiske anlæg, som de kunstige øer i The Palm og The World.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Dubai - 5 nætter

JA Ocean View Hotel
Se kort

JA Ocean View Hotel

Beliggenhed: Forenede Emirater, Dubai

The Ocean View Hotel er et moderne, lyst og indbydende 4-stjernet strandhotel, med en suveræn beliggenhed på den berømte "The Walk" og i anden række fra Jumeirah Beach. Fra hotellet er der udsigt til den Arabiske Golf og "The Palm". Et godt hotel ved Jumeirah stranden til en favorabel pris. 

Hotellet er indrettet i moderne, let og enkel stil og holdt i lyse farver. Fra det øjeblik du træder ind i den helt hvide lobby, mødes du af en indbydende atmosfære med lounge musik i baggrunden til at sætte stemningen. Alle 342 værelser er lyst indrettede med et friskt pift af turkise og grønne farver og de har alle havudsigt. På hotellet findes flere restauranter og du kan spise både inden- og udendørs. Desuden tilbydes trendy barer, en "Wine & Cheese" bar, en sportsbar samt Executive Lounge til gæster, der bor i Club værelser eller suiter. Af andre faciliteter kan nævnes skøn infinity swimmingpool med havudsigt, lille overdækket børnepool, spa, jacuzzi, fitnessrum med havudsigt, skønhedssalon, gratis WIFI og børneklub. 

Gæster på Ocean View Hotel kan benytte den offentlige strand på Jumeirah Beach, som ligger kun få skridt derfra (direkte adgang fra poolområdet). Alternativt er der mulighed for gratis transport til privat strand på det 5-stjernede søsterhotel, Jebel Ali Golf Resort, som ligger i rolige omgivelser ca. 30-40 minutters kørsel derfra.
Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.