Luksus og forkælelse på strandresort i Dubai

Forenede Emirater - Dubai
 • Anantara The Palm 5* - luksus på The Palm
 • Familievenligt med Dubais længste pool
 • Lækker halvpension 
 • Nem adgang til Dubais seværdigheder

På denne 5-dages rejse til fascinerende Dubai bor du på det luksuriøse 5-stjernede Anantara The Palm, beliggende direkte ud til en skøn, hvid sandstrand. Du får tid til både at nyde afslapning og forkælelse på resortet, alt imens du oplever de vigtigste seværdigheder i Dubai.

Dubai er en af verdens kosmopoler, som skal opleves mindst en gang i livet. Det er den vestlige verden, der møder den arabiske i et samsurium af nytænkning og gamle traditioner. Du vil opleve at tiden flyver afsted med nye indtryk hver dag. Heldigvis er der også tid til afslapning på stranden. Oplev med egne øjne både det nye og det gamle Dubai, imens du bor på det luksuriøse resort Anantara The Palm, der en en god base at opleve Dubai fra. 

Resortet ligger på Palmen, direkte ud til sandstranden, med nem adgang til Dubais seværdigheder, såsom verdens største bygning, Bujr Khalifa, The Walk med et hav af barer og restauranter, samt et af de gigantiske shoppingcentre.

Ved siden af Burj Khalifa ligger fantastiske Mall of Dubai med over 1.200 butikker, restauranter og forlystelser. Gå ikke glip af eftermiddagens imponerende springvandsshow i bedste Las Vegas-stil. Du kan nyde showet med en kølig drink i hånden på en af de nærliggende hotellers tagterrasse eller cafeer i Mall of Dubai.

Ananatara The Palm er en af vores foretrukne hoteller, da det både henvender sig til børnefamilier og par. Her finder du aktiviteter til alle aldre med fem forskellige restauranter, spa og Dubais største pool. Du bor på førstesalen med balkon og udsigt til poolen.

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Forenede Emirater

Dubai

6 dage

fra kr. 15.870

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Dubai City Dubai

Rejser til Dubai

Tag på en fantastisk rejse til Dubai og oplev kontrasternes by med luksushoteller, futuristiske skyskrabere, moderne shopping centre, gyldne sandstrande og velholdte golfbaner side om side med traditionelle basarer og sandørkener.
Læs mere
Dubai City Dubai

Golfrejser til Dubai

Dubai er en forunderlig blanding af det gamle "Persien" med moskeer og bazarer og en moderne storby med ekstravagante bygninger, heriblandt det verdensberømte hotel, Burj Al Arab, og fantastiske anlæg, som de kunstige øer i The Palm og The World.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Dubai - 5 nætter

Anantara The Palm Dubai Resort
Se kort

Anantara The Palm Dubai Resort

Beliggenhed: Forenede Emirater, Dubai

Beliggende på det menneskeskabte vidunder Palm Jumeirah bor du tæt på byens centrum, samtidig med at du føler dig langt væk fra bylivet i disse fredlige og idylliske omgivelser på Anantara Palm Dubai Resort.

Stemningen på resortet bærer præg af det asiatiske, hvilket afspejles i arkitekturen. Bo blandt tropiske haver og glitrende laguner i enten hele lejligheder, på stilfulde værelser, i pool-villaer eller villaer, der decideret er beliggende over vandet. Her er alt fra direkte adgang til resortets store pool, der nærmest løber gennem hele resortet, til iskolde forfriskninger leveret lige til døren.

Standarden på resortets faciliteter er høje, hvilket blandt andet gælder for Anantara Spa, tennisbanerne og det store udvalg af indbydende restauranter. Dette kombineres alt sammen med en 400 meter lang privat sandstrand og gør dette ophold perfekt til en romantisk ferie for par eller for familie og venner, der ønsker en unik ferie. Foruden byen finder du også den populære Aquaventus vandpark i resortets nærområde.
Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser