Eventyrhotellet Atlantis The Palm Dubai

Forenede Emirater - Dubai

 • Ferie på eventyrhotellet Atlantis The Palm Dubai
 • Svøm med delfiner og gå på undervandsopdagelse blandt hajer og hvaler
 • Afslapning på hotellets private 1,4 kilometer lange hvide sandstrand
 • Fantastiske gourmetmåltider på de 18 restauranter med menuer for enhver smag

Det er den sagnomspundne, sunkne by, Atlantis, der er temaet på det eventyrlige hotel, Atlantis The Palm Dubai på den kunstige ø, Palm Jumeirah. Her er helt unikke oplevelser som eget vandland, svøm med delfiner, undervandsakvarier og så meget mere, at hele ferien let kunne holdes inden for hotellets rammer.

Uforglemmelige dage i Dubai på det eventyrlige hotel Atlantis The Palm Dubai 

Tag på en dejlig og solsikker ferie på eventyrhotellet Atlantis The Palm Dubai. Lad jer forkæle i den luksuriøse ShuiQi spa, shop i hotellets mange butikker og nyd fantastiske gourmetmåltider på de i alt 18 restauranter med menuer for enhver smag. 

Oplev et væld af aktiviteter, f.eks. kan I svømme med delfiner, gå på undervandsopdagelse blandt hajer, hvaler og 65.000 eksotiske havdyr og besøge Dubais største vandland Aqua Venture. Og så har hotellet naturligvis sin egen private 1,4 kilometer lange hvide sandstrand, hvor I kan slappe af og nyde den fascinerende udsigt. I kan nemt få dagene til at gå på dette enestående hotel. 

Mens I er i Dubai, bør I også bruge en dag på at se nogle af Dubais seværdigheder. Besøg Dubai Museum, Gold & Spice Souk samt Dubai Creek, hvor I om aftenen kan sejle på floden i de gamle Dhow både, mens middagen indtages.
 
Vi anbefaler også et besøg i imponerende Dubai Mall med over 2.500 butikker, restauranter og underholdningsforlystelser samt verdens højeste bygning Burj Khalifa. Her kan I mod betaling kommer op til udsigtspunktet på 124. etage - og så er I kun halvvejs oppe! Bemærk at entré billet med fordel kan købes hjemmefra. Fra kl. 20.00 og hver halve time, kan I overvære et imponerende show med lys og vand foran mall'en. 

Sidst men ikke mindst er det et "must" at tage på ørkensafari - en nervepirrende "sand" oplevelse I sent vil glemme.
Læs mere

Rejseoverblik

 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ

Forenede Emirater

Dubai

4 nætter / 5 dage

fra kr. 11.885

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Dubai City

Rejser til Dubai

Tag på en fantastisk rejse til Dubai og oplev kontrasternes by med luksushoteller, futuristiske skyskrabere, moderne shopping centre, gyldne sandstrande og velholdte golfbaner side om side med traditionelle basarer og sandørkener.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Dubai - 4 nætter

Atlantis, The Palm
Se kort

Atlantis, The Palm

Beliggenhed: Forenede Emirater, Dubai

Det intet mindre end fantastiske hotel, Atlantis, The Palm Dubai, har en fantastisk smuk beliggenhed direkte ved stranden længst ude på den kunstige palmeformede ø, Palm Jumeirah. Hotellet har den sunkne by, Atlantis, som tema og et ophold her byder på masser af små eventyr og alt hvad børne- og voksenhjerter kan begære. 

Hotellet tilbyder to store pool-områder hvor den ene beregnet til aktiviteter og den anden med en roligere karakter og udsigt over den kilometerlange private strand. Desuden i alt 18 restauranter med menuer for enhver smag, et bredt udvalg af aktiviteter som f.eks. tennis, fitness, spa, masser af vandsport, dykkercenter, ca. 30 butikker, natklub samt børne- og teenageklubber med bl.a. Wii, play station, filmrum og klatrevæg. Hotellets knap 1400 værelser er lyse, rummelige og indrettede i arabisk stil. Der er enten balkon eller fransk altan med skøn over stranden og havet eller Palm Jumeirah. Som gæst på Atlantis the Palm har du gratis adgang til hotellets egen vandpark og akvarium og du får rabat på entré til delfinparken. 

Aqua Venture 
Hotellets egen vandpark, Aqua Venture, har flere vandrutsjebaner, ”lazi rivers” og børnenes eget vandland. 

Dolphin Bay 
I Dolphin Bay, hotellets store lagune, kan du komme tæt på de charmerende og intelligente delfiner og mod betaling kan du svømme med dem. 

The Lost Chambers 
I forbindelse med hotellets vandpark ligger et gigantisk akvarium, The Lost Chambers. Akvariet er inspireret af sagnet om Atlantis og her kan du gå på undervandsopdagelse blandt hajer, hvaler og 65.000 eksotiske havdyr.
 
Et ophold på Atlantis, The Palm Dubai vil nydes af både par og familier med børn i alle aldre.
Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser