Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa

Forenede Emirater - Ras Al Khaimah
  • Elegant men familievenligt resort
  • 5 restauranter og 7 barer
  • 1,5 km lang privat strand 
  • Flot udsigt over Den Persiske Golf

Det familievenlige Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa ligger ved en 1,5 km lang, dejlig privat strand og byder på fantastisk udsigt over havet.

Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa er et elegant og familievenligt hotel, beliggende direkte ved 1,5 km privat strand og med en smuk udsigt over Den Persiske Golf.

Hotellet tilbyder både værelser og villaer, som er rummelige og smukt indrettede og alle vender mod havet. Standard værelserne ligger i hovedbygningen, er på 45 m2 og har egen balkon. Villaerne er på 55 m2 og fås med enten pool- eller havudsigt. I villaerne kan I bo op til 2 voksne + 2 børn under 12 år.

Gæster kan vælge mellem i alt 14 restauranter og barer - heriblandt en cigar- og cognac bar, og ydermere tilbydes diverse butikker samt en mindre toldfri forretning på området. Spredt rund i hotellets have findes ikke mindre end syv swimmingpools, hvoraf to er børnepools og én er med saltvand. Den aktive gæst kan benytte hotellets fitnessfaciliteter og forskellige sportaktiviteter. Er du mere til afslapning tilbyder hotellets spa med bl.a. sauna, jacuzzi og massage. Til børnene er der børneklub (mod betaling). I området findes også flere moderne shopping malls, som byder på et pænt udvalg af forretninger. Hotellet tilbyder shuttlebus til shoppingcenter i Ras Al Khaimah og til Dubai flere gange ugentligt (mod betaling).

Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina, Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.