Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort

Forenede Emirater - Ras Al Khaimah
  • Typisk arabisk stil
  • Ligger ved 500 meter lang privat strand
  • Adgang til 18-hullers golfbane
  • Transport til Dubai 6 gange om ugen

Beliggenhed direkte ved en fin strand og tilbyder en hyggelig og afslappet atmosfære.

Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort ligger direkte ved en 500 meter lang privat strand - én af bedste strande i De Forenede Arabiske Emirater – bred og med finkornet, lyst sand. Det perfekte sted for familier og par, der ønsker afslapning i skønne, rolige omgivelser direkte ved en dejlig strand.

Hotellet er omkranset af en stor tropisk have med vajende palmer, eksotiske blomster og store velholdte græsplæner. Området fremstår meget indbydende. Stilen er typisk arabisk med hovedbygningen designet som et traditionelt arabisk fort og villa-området afspejler en traditionel arabisk landsby med vindtårne.

Hotellet har i alt 265 værelser og villaer. Værelserne i den 3-etagers hovedbygning er på 50 m2 og der er en lille møbleret terrasse/balkon. De resterende værelser ligger i store 2-etagers villaer med 8-10 værelser i hver. Disse værelser er en anelse større, ca. 53 m2 ,indrettet i arabisk stil og med møbleret terrasse/balkon. Flere værelsestyper har plads til 2 voksne og 2 børn.

Hotellet tilbyder bl.a. tre restauranter hvoraf den ene ligger på stranden, strandbar, lounge, café, pub/sportsbar, to dejlige swimmingpools og separat børnepool, vandsportsaktiviteter, fitness, tennisbaner, minigolf, børneklub og dejlig spa. Fra hotellet er der direkte adgang til en 18-hullers golfbane, der er oplyst morgen og aften.

Tæt ved hotellet ligger Al Hamra Mall, et moderne shopping center med butikker, restauranter og supermarked. Der kan købes udflugter på hotellet og ligeledes tilbydes hotelbus til Dubai 6 gange om ugen mod betaling.

Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina, Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.