Double Tree by Hilton Resort & Spa Marjan Island

Forenede Emirater - Ras Al Khaimah
  • Stort resort med mange faciliteter
  • Storslået havudsigt
  • 650 meter lang privat strand
  • 5 swimmingpools

Et familievenligt hotel, som med sin perfekte beliggenhed ved privat strand er et oplagt valg til en hyggelig og afslappende ferie i varmen!

DoubleTree by Hilton Marjan Island er et nyt og indbydende resort med en perfekt beliggenhed direkte ved en 650 meter lang privat strand, tæt på shopping og restauranter og mindre end en times kørsel fra Dubai. Hotellet er ideelt for både voksne og børn.

Hotellet har i alt 485 moderne og rummelige værelser med enten lille balkon eller terrasse og med udsigt til golfbane eller havet. Værelserne har aircondition, fladskærms- og kabel-tv, WiFi (mod betaling), telefon, minibar, kaffemaskine, værdiboks, hårtørrer, badekåbe og badetøfler. 

I alt tilbydes fem dejlige swimmingpools inklusive en overdækket børnepool. Nyd den storslåede havudsigt ved det store og flotte pool-område med pool-bar eller fra tagterrassens stemningsfulde bar på 9. etage og forkæl dig selv med massage og andre behandlinger i luksus-spa’en. Indtag måltiderne i hotellets buffet og a la carte restauranter, der serverer lækre internationale retter. 

For de aktive tilbydes bl.a. 24-timers fitnesscenter, strand volley, tennis, bordtennis, billard, dart, boccia samt vandsport. Hotellet tilbyder også gratis, daglig bustransport til og fra Dubai. Omkring Ras Al Khaimah er der flere gode udflugtsmål og familier kan f.eks. besøge Iceland Water Park. Man kan også ride på kameler, se mavedans og opleve traditionelle nomadestammer, ligesom der kan spilles golf på den smukke Al Hamra golfbane.

Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina, Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.