Rejser til Ras Al Khaimah

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    oktober - april

  • Tidsforskel

    +1/+2 timer

Ras Al Khaimah er den nordligst beliggende af de syv emirater i UAE (Forenede Arabiske Emirater), ca. 90 km og en times kørsel nord for Dubai. 

Emiratets hovedby er kystbyen af samme navn, Ras Al Khaimah. Byen er delt i to, nemlig det gamle Ras Al Khaimah og den nyere bydel, Nakheel. Den gamle bydel er rig på historie og kultur, og det er værd at besøge den 200 år gammel moske og byens souk (markedsplads).
 

Oplevelser og afslapning i Ras Al Khaimah


Ras Al Khaimah er et prisvenligt alternativ til den mere hektiske storbyferie i Dubai og Abu Dhabi. Samtidig er det et godt valg, hvis du primært søger en afslappende badeferie, som byder på solgaranti og lange sandstrande med god plads. Det er et familievenligt område, hvor mange af hotellerne ligger direkte ud til dejlige sandstrande, og her er du ikke er omgivet af skyskrabere og hæsblæsende trafik.

Det er muligt at tilkøbe helpension og All Inclusive på de fleste hoteller og ligeledes byder mange af hotellerne på en bred vifte af aktiviteter.

Kan du løsrive dig fra de dejlige strande og det turkisblå vand, og vil du opleve lidt mere, så kan du tage på udflugter. F.eks. en safari i ørkenen, en tur med vandflyver, en dagstur til Dubai eller en sejltur i det spektakulære fjordområde ved Musandam i nabolandet Oman. For familien er et besøg i den enorme temapark, Ice Land Water Park naturligvis et ”must”. Ras Al Khaimah byder ligeledes på to gode golfbaner.

Har du ikke tidligere besøgt Dubai, så kombiner eventuelt din badeferie i Ras Al Khaimah med 2-3 dage i metropolen Dubai. Marhabba (velkommen)!

Læs mere
Vil du til Ras Al Khaimah?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.