Udflugter

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Dubai

Nedenfor kan du se vores foretrukne udflugter i Dubai.

Kontakt os for yderligere information om udflugterne og lad os hjælpe dig med at skræddersy din drømmerejse til Dubai.
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Byrundtur i Abu Dhabi | Dubai

Heldagstur til De Forenede Arabiske Emiraters hovedstad, Abu Dhabi, som i dag regnes for at være en af verdens rigeste hovedstæder.

Abu Dhabi har gennemgået en mere kontrolleret udvikling end f.eks. Dubai, så man kan stadig støde på små tidslommer med traditionelle souk'er eller opleve en fiskeauktion, hvor de lokale afsætter dagens fangst. Du kan slentre en tur på Abu Dhabis promenade, Corniche og besøge verdens tredje største moske, Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan Mosque - eller bare Grand Mosque, et fantastisk bygningsværk af hvid marmor med tykke guldplader og et væld af Swarovski krystaller. Shop evt. i Abu Dhabi Marina Mall inden turen går tilbage til Dubai.

Bemærk: Frokost og diverse entréer er inkluderet.

Varighed: 9 timer
Afgang: Onsdage kl. 8.00-17.00

Voksen fra kr. 954
Barn fra kr. 755

Byrundtur i Al Ain | Dubai

Besøg en af Emiraternes ældste byer, Al Ain og oplev et ægte kamelmarked. Al Ain ligger 140 km fra Dubai som en tropisk og frodig oase midt i ørkenen tæt på grænsen til Oman.
På turen kører du gennem ørkenen og oplever undervejs Al Ain Palace Museum, en frodig dadelplantage samt det livlige kamelmarked, hvor både kameler, geder og får skifter ejermand.

Bemærk: Frokost er inkluderet.

Varighed: 9 timer
Afgang: Søndage 8.00-17.00

Voksen fra kr. 994
Barn fra kr. 834

Byrundtur i Dubai | Dubai

Sightseeing i Dubai by med engelsktalende guide. Turen gennemføres i bus og til fods. 
Oplev det gamle Dubai, de traditionelle, eksotiske souk’er (markeder) hvor duften af krydderier fylder luften og besøg det gamle, smukke Fort Al Fahidi, som i dag er omdannet til et museum. Herefter kan du læne hovedet tilbage og betragte verdens højeste bygning, Burj Khalifa, samt det imponerende hotel Burj Al Arab - bygninger som står i skarp kontrast til de gamle områder i centrum af Dubai. Diverse entréer til museer er inkluderet i prisen.

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt, formiddag og eftermiddag

Voksen fra kr. 476
Barn fra kr. 358

Engelsk "high tea" i Burj Khalifa | Dubai

Med sine 828 meter i højden er Burj Khalifa – indtil videre - verdens højeste bygning. 
På 122. etage (420 meter oppe) finder du restaurant At.mosphere, som hver eftermiddag serverer engelsk high tea med små sandwich, lune scones og udsøgte kager. Du indtager herlighederne i lounge område, tæt på panoramavinduerne og med en sublim udsigt over Dubai. Vi kan varmt anbefale denne oplevelse (medmindre du lider af højdeskræk). 

Dress code:
Bemærk, at der er dress code i restauranten. Kvinder bør klæde sig semi-formelt med bukser eller kjole/nederdel, der dækker knæene samt overdel der dækker skuldrene og den øverste del af armene. Kvinder må gerne have åbne sandaler på men ikke "klip-klappere". Mænd skal være lidt mere formelt klædt i skjorte eller polo shirt, pæne lange bukser (ikke jeans) samt lukkede sko (ikke gummisko/sportssko). Ledelsen i Burj Khalifa forbeholder sig ret til at afvise enhver gæst, som ikke overholder angivne retningslinjer for påklædning.

Bemærk: Reservation til Burj Khalifa kan først bekræftes 1 måned før besøgsdato.

Varighed:
Afgang: Dagligt kl. 15.00

Voksen fra kr. 1.271
Barn fra kr. 1.271

Ferrari World Abu Dhabi | Dubai

Besøg verdens største indendørs tema- og forlystelsespark, Ferrari World Abu Dhabi, som er en kæmpe oplevelse for familier og Ferrari fans.

Det er den største attraktion af sin art og en intens, multi-sansende oplevelse. Her kan du se Ferraris legendariske historie og opleve over 20 forlystelser, inklusive verdens hurtigste rutsjebane. Du finder også et stort udvalg af spisesteder og unik shopping i Ferrari World Abu Dhabi. 

Bemærk: Prisen dækker entré til Ferrari World samt bustransport Dubai - Abu Dhabi t/r.

Varighed: 8 timer
Afgang: Onsdage og søndage

Voksen fra kr. 1.113
Barn fra kr. 1.113

Heldagstur langs østkysten | Dubai

Oplev lokale landsbyer, små markeder og andre spændende seværdigheder.
Turen går gennem skiftende landskaber fra storby over gold ørken til spektakulære bjerge, og når du kommer frem til østkysten, mødes du af det funklende og lune turkisblå Indiske Ocean. På turen gøres stop på små lokale markeder, som sælger alt fra fisk, grøntsager, frugt, keramik og tæpper. Langs østkysten ligger flere små fiskerlandsbyer, og på tilbagevejen besøger du byen Fujairah og byens gamle fort. Der er også tid til en dukkert i havet og til at nyde en god frokost på Royal Beach Hotel.

Bemærk: Frokost er inkluderet i prisen.

Varighed: Hele dagen
Afgang: Mandag kl. 8.00-17.00

Voksen fra kr. 1.113
Barn fra kr. 1.113

I luftballon over den glødende ørken | Dubai

Flyv i luftballon over ørkenen og få en helt unik oplevelse når solen står op og farver sandet i glødende nuancer.

Flyv i luftballon over ørkenen og få en helt unik oplevelse. Se solen stå op over ørkenen og sende sine første stråler, der få sandet til at gløde i de mest utrolige farver. Svæv stille og roligt i luftballon hen over den bølgende, røde sandørken, se de livgivende grønne oaser lyse op og opleve kameler og arabisk oryx gazeller vandre i ørkenen. Som en imponerende kontrast ses i horisonten først lysene fra og senere silhuetten af Dubais imponerende skyline. 

Du bliver hentet på hotellet før solopgang og køres nordpå til Al Ainh, hvorfra ballonturen starter. Selve ballonturen varer cirka 1 time.


Varighed: Afhentning fra hotellet mellem kl. 04.00 - 06.00. Ca. 1 times ballontur. Hele turens varighed er 3½ - 4½ time.
Afgang: Dagligt fra september til maj. Afhentning fra hotellet mellem kl. 04.00 – 05.00

Voksen fra kr. 2.760
Barn fra kr. 2.366

Lystfiskeri på det dybe hav | Dubai

Lystfiskersæsonen i Dubai er i perioden fra oktober til maj. På grund af den perfekte temperatur i Den Arabiske Golf søger mange fiskearter herhen i vinter perioden.
Specielt sejlfisken er en yndet gæst på disse kanter.

Bemærk: Snack er inkluderet.

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt (maj til oktober)

Voksen fra kr. 1.988
Barn fra kr. 1.988

Middag på gammel arabisk handelsskib | Dubai

Dhow Dinner Cruise kan varmt anbefales til en af dine aftener, når du er i Dubai.

Den traditionelle, smukke dhow træbåd sejler i roligt tempo på Dubai Creek, mens du indtager middagsbuffeten og nyder den betagende udsigt til Dubais skyline, der er oplyst på smukkeste vis. 

Bemærk: Transport, middag og softdrinks er inkluderet. Vin kan tilkøbes.

Varighed: 2 timer
Afgang: Dagligt kl. 20.30-22.30

Voksen fra kr. 795
Barn fra kr. 476

Ørkenen i 4WD samt mono-ski og kamel | Dubai

Stå på mono-ski og kør i 4-hjulstrækker i ørkenen. Du afhentes fra dit hotel i Dubai og kører i jeep ud i ørkenen.
Med adrenalinen pumpende gennem kroppen ræser du afsted og kurer ned af sandbakkerne, inden du ankommer til ørkenlejren. Efter et kort stop og lidt forfriskninger står den på en kort kamelridetur. Inden turen går tilbage til Dubai, kan du prøve kræfter med at stå på mono-ski ned af sandbakkerne.

Bemærk: Lette snacks og drikkevarer er inkluderet.

Varighed: 3 timer
Afgang: Dagligt kl. 9.00-12.00

Ørkensafari og barbeque middag | Dubai

Tag på jeepsafari i ørkenen og oplev adrenalinen pumpe, når jeepen ræser gennem ørkenen og kurer ned af sandbakkerne. Afslut med en traditionel barbeque middag i ørkenen.

Bilerne kører i karavane i det fascinerende ørkenlandskab, og undervejs gøres stop så der kan tages billeder. Efter en god times kørsel slutter turen ved en beduinlejr i ørkenen, hvor du kan nyde en dejlig arabisk BBQ middag, mens solen går ned i horisonten og mørket sænker sig. Der vil være underholdning i form af mavedans, og for dem der har lyst, er der mulighed for at ride på en kamel, ryge en vandpibe og få en traditionel henna tatovering. 

Aldersgrænser: Venligst bemærk, at børn u/3 år og voksne over 65 år ikke accepteres på denne tur. 

Bemærk: Middag er inkluderet. Vin og alkohol kan tilkøbes, dog ikke under ramadanen.

Varighed: 5-5½ time
Afgang: Dagligt mellem kl. 16.00 - 16.30

Voksen fra kr. 834
Barn fra kr. 635

Verdens højeste bygning - Burj Khalifa | Dubai

Burj Khalifa har flere etager end nogen anden bygning, den har den højest beliggende udendørs observationsterrasse og den længste serviceelevator-strækning, som nogensinde er konstrueret.

Et besøg til dette fantastiske bygningsværk starter i receptionen, hvor du via diverse medier får indblik i hele bygningsprocessen af dette arkitektoniske vidunder. Herefter kan du vælge et besøg på observationsdækket på 124. etage  "At the Top Burj Khalifa". Her fra har du en fænomenal udsigt over Dubai by, Burj Al Arab ("Sejlet"), The Palm og The World. Besøget ”At the Top” kan selvfølgelig afsluttes med køb fra souvenirbutikken, som også ligger på 124. etage. Besøget varer maks. 45 minutter.

Alternativt kan du komme helt op på 148. etage - "At the Top SKY Burj Khalifa" hvorfra du naturligvis har en endnu mere fantastisk udsigt. 

Prismæssigt er der naturligvis en forskel, ligesom også tidspunkt på dagen påvirker prisen, så venligst kontakt os for flere informationer. 

Varighed: 45 minutter
Afgang: Dagligt mellem kl. 9.00-22.00

Voksen fra kr. 476
Barn fra kr. 398

Palm Jumeirah & Burj al Arab tur fra søsiden | Dubai

Oplev bl.a. Palm Jumeirah og Burj al Arab fra Den Arabiske Golf med "The Yellow Boats" på en 75 minuttes sejltur.

Oplev Palm Jumeirah og Burj al Arab fra Den Arabiske Golf med "The Yellow Boats". Sejlturen varer 75 minutter og viser Dubais imponerende skyline, eksklusive bygninger og fascinerende Palm Jumeirah fra søsiden. Sejl langs kysten med skønne strande og omkring den menneskeskabte palme, Palm Jumeirah, som huser nogle af verdens mest eksklusive boliger. 

Bemærk. Turen tilbydes også med 1½ times varighed, og starter så med en sejltur rundt i eksklusive Dubai Marina hvorefter der fortsættes til Palm Jumeirah og Burj Al Arab.

Pris pr. voksen kr. 580,-

Pris pr. barn 6-11 år kr. 440,-

Varighed: 75 min.
Afgang: Dagligt - 4 x om dagen

Voksen fra kr. 596
Barn fra kr. 436