Ramada Plaza Jumeirah Beach

Forenede Emirater - Dubai

  • Attraktiv beliggenhed
  • Gratis shuttlebus til Emirates Mall
  • Gratis WIFI på alle værelser
  • 4 restauranter og poolområde

Attraktiv beliggenhed tæt på stranden, hvor man udover at blive tilbudt ren afslappelse også har mulighed for at opleve shopping i særklasse!

Ramada Plaza Jumeirah Beach Residence har en virkelig attraktiv beliggenhed mellem Jumeirah Beach, Dubai Marina og "The Walk" - sidstnævnte er et område med masser af restauranter, caféer, butikker og udendørsliv. Fra hotellet er der kun et par minutters gang til Jumeirah stranden, 10 minutter til nærmeste metro samt Jumeirah Lakes Towers. Desuden tilbydes gratis shuttlebus til Emirates Mall.

Hotellet består af 356 rummelige værelser og studios samt 200 stk. 2-, 3- og 4-værelses lejligheder. Alle er lyse og smagfuldt indrettet med lyse, grå og sorte møbler og kunst på væggene. Her finder du alle de moderne faciliteter, man kan forvente af et moderne førsteklassehotel, bl.a. gratis WiFi på alle værelser. Ved ophold i studio er der lille tekøkken og lejlighederne har fuldt udstyret køkken. 

Hotellet tilbyder fire restauranter, bl.a. en skøn brasiliansk gourmet restaurant på 35. etage med både inden- og udendørs servering, hvor du kan nyde middagen med flot udsigt til The Palm. Desuden tilbydes naturligvis roomservice, dejlig lounge, bar, fitnesscenter, skønhedssalon og poolområde.
Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina, Kristina, Natascha, Marianne

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.