JA Oasis Beach Tower

Forenede Emirater - Dubai

  • Velegnet til familier
  • Store og lyse lejligheder
  • Fitnesscenter og poolområde
  • Få minutters gang til stranden

Et stort og enestående 50-etagers lejlighedshotel - et oplagt valg hvis man er ude og rejse med hele familien!

Oasis Beach Tower Apartments er et dejligt 50-etagers lejlighedshotel og et godt valg for store familier eller vennepar, der rejse sammen. Lejlighedshotellet har en fin beliggenhed midt på promenaden, The Walk, kun få minutters gang fra Jumeirah stranden og Dubai Marina. Der er således masser af liv i området i form af butikker samt restauranter og caféer med udendørs servering.
 
Oasis Beach Tower tilbyder store og lyse lejligheder med hhv. 2,3 og 4 soveværelser med tilhørende eget badeværelse, opholdstue med spiseplads samt fuldt udstyret køkken med vaskemaskine. Mange lejligheder har desuden balkon. Der er daglig rengøring, og skift af sengetøj og håndklæder sker hver anden dag. 
Der tilbydes bl.a. restaurant, bar, fitness center samt dejligt poolområde med to swimmingpools og lounge musik.
 
Gæster på Oasis Beach Tower Apartments kan benytte den offentlige Jumeirah strand kun få minutters gang derfra. Alternativt er der gratis transport til privat strand på det 5-stjernede søsterhotel, Jebel Ali Golf Resort, som ligger i rolige omgivelser ca. 30-40 minutters kørsel derfra.
Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kim, Kristina, Natascha, Marianne

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.