Habtoor Grand Beach Resort & Spa

Forenede Emirater - Dubai

  • Førsteklasses hotel med afslappet atmosfære
  • Beliggenhed lige ud til stranden
  • 10 restauranter og barer
  • Jacuzzi og infinity pool

Afslappet atmosfære som får beboerne helt ned i gear - et godt valg hvis man elsker luksus, god mad og mange gode faciliteter!

Et meget eftertragtet førsteklasseshotel med en afslappet atmosfære og en rigtig fin beliggenhed i starten af Jumeirah Beach Road, Dubais strandpromenade og med ca. 30 minutters kørsel til Dubai centrum.
 
De godt 400 lyse og pæne værelser ligger i to tårne og de har alle fin udsigt til enten havet eller haven. Hotellet har et stort udbud af faciliteter bl.a 10 restauranter og barer, en stor dejlig have med et skønt poolområde med solsenge og jacuzzi samt en infinity pool. Hotellet er velegnet for børnefamilier, her findes både børnepool med vandrutschebane og en kidsclub ”Junior Jungle”. Desuden tilbydes egne tennis- og squashbaner, spa, fitness center, vandsportsfaciliteter og der er gratis transport til Dubai centrum dagligt.
Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina, Natascha, Marianne

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.