Emirates Concorde Hotel and Suites

Forenede Emirater - Dubai

  • Strategisk godt placeret i hjertet af Dubai
  • 176 rummelige værelser og suiter
  • 24 timers room service og internet
  • Luksuriøs komfort

Med sin luksuriøse komfort og sin beliggenhed tæt på lufthavnen er Emirates Concorde Hotel & Residence er sikkert valg til en forlænget weekend!

Emirates Concorde Hotel & Residence ligger strategisk godt placeret i hjertet af Dubai, bare minutter fra den internationale lufthavn og byder på en unik oplevelse af Dubai.
Hotellet ligger på Al Maktoum Road, med kort til byens landemærker, shopping malls, Dubai Creek, Klokketårnet, Dubai Museum, det traditionelle marked og guld souken. 

De 176 rummelige værelser og suiter på hotellet er alle udstyret med alle moderne fornødenheder og byder som et minimum på minibar, safety box, satellit tv, højhastigheds internet, samme-dag-vaskeriservice, avis, 24 timers room service, daglig rengøring og skift af sengelinned, hårtørrer, strygejern mv.

Dubai har et væld af af golfmuligheder, så ring og få en skræddersyet golfrejse!
Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina, Kristina, Natascha, Marianne

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.