Atlantis, The Palm

Forenede Emirater - Dubai

  • Det fantastiske og eventyrlige Atlantis hotel
  • Ligger perfekt ud til vandet på 'The Palm'
  • 18 restauranter med mad for en hver smag
  • Det gigantiske akvarium, The Lost Chambers, med 65.000 eksotiske havdyr.

Fantastisk hotel direkte ved stranden - emmer af luksus og afslappelse og tilbyder mange aktiviteter.

Det intet mindre end fantastiske hotel, Atlantis, The Palm Dubai, har en fantastisk smuk beliggenhed direkte ved stranden længst ude på den kunstige palmeformede ø, Palm Jumeirah. Hotellet har den sunkne by, Atlantis, som tema og et ophold her byder på masser af små eventyr og alt hvad børne- og voksenhjerter kan begære. 

Hotellet tilbyder to store pool-områder hvor den ene beregnet til aktiviteter og den anden med en roligere karakter og udsigt over den kilometerlange private strand. Desuden i alt 18 restauranter med menuer for enhver smag, et bredt udvalg af aktiviteter som f.eks. tennis, fitness, spa, masser af vandsport, dykkercenter, ca. 30 butikker, natklub samt børne- og teenageklubber med bl.a. Wii, play station, filmrum og klatrevæg. Hotellets knap 1400 værelser er lyse, rummelige og indrettede i arabisk stil. Der er enten balkon eller fransk altan med skøn over stranden og havet eller Palm Jumeirah. Som gæst på Atlantis the Palm har du gratis adgang til hotellets egen vandpark og akvarium og du får rabat på entré til delfinparken. 

Aqua Venture 
Hotellets egen vandpark, Aqua Venture, har flere vandrutsjebaner, ”lazi rivers” og børnenes eget vandland. 

Dolphin Bay 
I Dolphin Bay, hotellets store lagune, kan du komme tæt på de charmerende og intelligente delfiner og mod betaling kan du svømme med dem. 

The Lost Chambers 
I forbindelse med hotellets vandpark ligger et gigantisk akvarium, The Lost Chambers. Akvariet er inspireret af sagnet om Atlantis og her kan du gå på undervandsopdagelse blandt hajer, hvaler og 65.000 eksotiske havdyr.
 
Et ophold på Atlantis, The Palm Dubai vil nydes af både par og familier med børn i alle aldre.
Læs mere

Hoteloverblik

Rejseforslag med hotellet

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina, Kristina, Natascha, Marianne, Jens, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.