Arabian Courtyard Hotel

Forenede Emirater - Dubai

  • Traditionel arabisk arkitektur og stil
  • Rigtig god beliggenhed
  • Swimmingpool og solterrasse
  • Flere restauranter


Et populært hotel i traditionel arabisk stil. Så snart du træder ind, befinder du dig i 1001 nats eventyr. Hotellet ligger i Bur Dubai og har en perfekt beliggenhed lige overfor Dubai museum, tæt ved flere lokale markeder samt gåafstand fra mange historiske og kulturelle seværdigheder f.eks. Heritage Village, Bastakiya, Dubai Creek og Meena Bazaar.

Værelserne er indrettet i en arabisk stil med tunge møbler i mørkt træ, tykke gardiner og masser af udskæringer og arabisk kunst. Badeværelserne er ikke de største, men det opvejes bestemt af hotellets charme. Hotellet har et mindre poolområde med swimmingpool og solterrasse, spaafdeling samt flere populære restauranter bl.a deres indiske ”Mumtaz Mahal” - i alt er her mere end 10 restauranter at vælge imellem.

Læs mere

Hoteloverblik

Rejseforslag med hotellet

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Marianne, Karina, Kristina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.