Udflugter

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Abu Dhabi

Nedenfor kan du se vores foretrukne udflugter i Abu Dhabi.

Kontakt os for yderligere information om udflugterne og lad os hjælpe dig med at skræddersy din drømmerejse til Abu Dhabi.

Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Al Ain Oasis tur | Abu Dhabi

En dag fyldt med oplevelser i Al Ain hvor du oplever ørkenlivet, traditionelle basarer og byens største seværdigheder.Der bliver også tid til et besøg på kamelvæddeløbsbanen. 

Al Ain er en af de mest traditionelle hovedbyer i Emiraterne, og her oplever du ørkenlivet på bedste vis og traditionelle basarer, der har eksisteret siden det 18. århundrede. Udflugten inkluderer Al Ain Nationalmuseum og Sheik Zayed Palace Museum, men der er også tid til en tur på kamelvæddeløbsbanen og kreaturmarkedet. Efter at have oplevet byen, fortsætter turen til bjerget Jebel Hafeet. Herfra har du det smukkeste udsyn over Al Ain, og for foden af bjerget ligger varme kilder, hvor vandet efter sigende skulle have helbredende kræfter. Efter en dag fyldt med oplevelser går turen tilbage til Abu Dhabi.
Turen inkluderer frokost på et 5-stjernet hotel.

Varighed: 10 timer
Afgang: Daglig undtagen fredag

Voksen fra kr. 1.113
Barn fra kr. 795

Byrundtur i Abu Dhabi | Abu Dhabi

Byrundtur i De Forenede Arabiske Emiraters hovedstad, Abu Dhabi, som i dag regnes for at være en af verdens rigeste hovedstæder.

På denne udflugt oplever du en række nøje udvalgte seværdigheder i Emiraternes hovedstad, Abu Dhabi. Få et indblik i både fortid, kultur og håndværkstraditioner på det traditionelle marked og se en række af de imponerende bygningsværker, der kendetegner byen. Du besøger også den imponerende Sheik Zayed Moské, som er den tredjestørste moské i verden (der vil være mulighed for at låne passende påklædning til besøget). Turen afsluttes på et klassisk dadelmarked, hvor du kan købe velsmagende gaver med hjem til venner og familie. Udflugten arrangeres også som privat tur.


Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt undtagen fredag

Voksen fra kr. 436
Barn fra kr. 278

Heldagstur langs østkysten | Abu Dhabi

Oplev maleriske fiskerbyer, lokale strande, dramatiske bjerge, Emiraternes ældste moské og andre seværdigheder i emiraten, Fujairah. Der bliver også tid til en forfriskende svømmetur i løbet af dagen.

Fire timers kørsel fra Abu Dhabi ligger Emiratet Fujairah med en af de mest populære strande på østkysten. Turen går forbi de smukke og dramatiske Hajar-bjerge og gennem landbrugsområder. Desuden kan du opleve de maleriske fiskerbyer Khorfakkan og Dibba, og efter frokost og en forfriskende svømmetur, besøger du Emiraternes ældste moské samt ”Ghost City” og det portugisiske fort i Fujairah. Med en kystlinje, der strækker sig fra den Arabiske Golf og hele vejen ned til det Indiske Ocean, har Fujairah altid været et centrum for handel og kultur i regionen, og emirat er helt sikkert et besøg værd.


Varighed: 10 timer
Afgang: Dagligt undtagen fredag

Voksen fra kr. 1.430
Barn fra kr. 1.193

Ørkensafari og barbeque middag | Abu Dhabi

Tag på jeepsafari i ørkenen og oplev adrenalinen pumpe, når jeepen ræser gennem ørkenen og kurer ned af sandbakkerne. Afslut med en traditionel barbeque middag i ørkenen.
Tag på jeepsafari i ørkenen og oplev adrenalinen pumpe, når jeepen ræser gennem ørkenen og kurer ned ad sandbakkerne. Bilerne kører i karavane i det fascinerende ørkenlandskab, og undervejs er der indlagt fotostop. Efter en god times kørsel slutter turen ved en beduinlejr i ørkenen, hvor du kan nyde en dejlig arabisk barbecuemiddag (inkluderet), mens solen går ned i horisonten, og mørket sænker sig. Der vil være underholdning i form af mavedans, og for dem, der har lyst, er der mulighed for at ride på en kamel, ryge en vandpibe og få en traditionel hennatatovering.

Varighed: 7 timer
Afgang: Dagligt

Voksen fra kr. 755
Barn fra kr. 596