Abu Dhabi, hovedstaden i De Forenede Emirater

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    mar - maj & sep - nov

  • Tidsforskel

    +1/+2 timer

Abu Dhabi er det største af de syv Forenede Arabiske Emirater, UAE. Byen er samtidig hovedstad i emiraterne og et eldorado af oplevelser under ørkensolen.

Som rejsemål har Abu Dhabi ligget lidt i skyggen af Dubai, men flere og flere vælger at besøge emiratet, der huser verdens måske nok mest moderne by. Blandt andet har det årlige Formel 1-løb i Abu Dhabi været med til at promovere byen, men også den store Ferrari temapark på Yas Island og Khalifa Park med akvarium, forlystelser, museer og meget mere er med til at øge opmærksomheden omkring den velhavende ørkenby.
 

Shopping i Abu Dhabi

Shopping er naturligvis i verdensklasse i Abu Dhabi, og de store indkøbscentre er ofte attraktioner i sig selv. Marina Mall har for eksempel en udsigtsplatform i 100 meters højde og skøjtebane, mens Al Wahsa Mall kan prale af det største supermarked i hele verden. Udenfor i varmen er der også en masse at opleve. Strandene i Abu Dhabi er kridhvide, og Den Persiske Golfs varme vand er perfekt til at bade og svømme i eller sejle en tur på i katamaran eller speedbåd. I den nærliggende ørken går det ikke stille for sig på en actionfyldt offroadtur i firhjulstrækker, og der er også fart på under et af de mange kamelvæddeløb. Der er desuden flere mesterskabsgolfbaner.

Selv om det er det moderne, der umiddelbart springer i øjnene i Abu Dhabi, så har byen også en historisk side. Der er en del gamle fæstninger og bygninger, blandt andet det smukke ørkenfort, Al Jahili Fort, som blev bygget i 1891 som forsvarsværk for byen og de livsvigtige palmelunde, og de traditionelle markeder, på arabisk ’souk’, bugner af krydderier, tæpper og andre eksotiske varer, der vidner om lange traditioner for handel i den pulserende ørkenregion. 

Læs mere

Top oplevelser

Abu Dhabi

Vil du til Abu Dhabi?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.