Rejsemål i Emiraterne

Rejsemål i De Forenede Emirater

De Forenede Arabiske Emirater (UAE) er en føderation bestående af syv sheikdømmer ved Den Persiske Golf. Profil Rejser arrangerer rejser til tre af landets syv emirater, nemlig Dubai, Abu Dhabi og Ras Al Khaimah.

De Forenede Arabiske Emirater finder du i den østlige del af den arabiske halvø på den Persiske Golfs sydkyst. Mod øst vender landet også ud til Oman Golf. Landets vigtigste byer ligger ved Den Persiske Golf. Emiraterne hæver sig mod øst i Hajarbjergene til 2500 meter over havets overflade. Langt størstedelen af De Forenede Arabiske Emirater består af sandørken, som grænser til Saudi-Arabien i vest og syd og til Oman i øst. Sandørkenens få oaser og vandkilder har gjort permanent beboelse og dyrkning af jord mulig - det er dog kun en brøkdel af jorden der er dyrkbar. 
Sandørkenen er præget af en del stærke standstorme og særligt i kystområderne, hvor det kun regner lidt, er klimaet varmt og tørt. Mangel på ferskvand er et problem i landet.

De enorme sandede vidder har dog ikke formået at begrænse landets byer i deres udvikling: Olierigdomme, bulldozere og havvand-afsaltningsanlæg har alle spillet en rolle i tæmningen af ørkenen.
Den landvinding der virkelig har skabt opmærksomhed internationalt er de helt enestående projekter "The Palm" og "The World Island", hvor Dubai for alvor har bevæget sig ud over grænserne for sin oprindelige form.

Klik på kortet herunder, eller brug knapperne længere nede, for at læse mere om rejsemålene i De Forenede Arabiske Emirater.

Læs mere
Vælg område
Vil du til Forenede Emirater?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina, Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi har rejseeksperter med speciale i hvert deres område

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.