De Forenede Arabiske Emirater
  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    oktober - marts

  • Tidsforskel

    +1/+2 timer

Rejser til De Forenede Arabiske Emirater

En rejse til De Forenede Arabiske Emirater byder på eksotiske oplevelser og selvforkælelse i luksuriøse omgivelser. Emiraterne er ideelle til både golfferie, storbyferie og badeferie. Om I er en familie med børn eller et par på udkig efter en romantisk destination, er mulighederne for rejsende mange.

Se alle rejser til De Forenede Arabiske Emirater

For blot et par hundrede år siden var der kun sand, så langt øjet rakte i det område, der i dag udgør Forenede Emirater. Og helt indtil der blev fundet olie i området, var ørkenen befolket af fattige beduiner, men så snart det sorte guld begyndte at flyde, ændrede De Forenede Arabiske Emirater sig fra at være et næsten u-land til det rigeste muslimske land i verden. 

Dubai, Ras Al Khaimah og Abu Dhabi

Blandt de syv emirater, der tilsammen udgør De Forenede Arabiske Emirater, arrangerer vi rejser til tre af dem – Dubai, Ras Al Khaimah og Abu Dhabi. Dubai er kontrasternes by med futuristiske skyskrabere side om side med traditionelle basarer, Ras Al Khaimah er lange sandstrande med god plads, solgaranti og masser af muligheder for at opleve det lokale liv og leben, og Abu Dhabi er emiraternes hovedstad og verdens måske nok mest moderne by.

Læs mere

Top oplevelser

De Forenede Arabiske Emirater

Vil du til De Forenede Arabiske Emirater?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Nicoline, Natascha, Heidi, Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.