De Forenede Arabiske Emirater
  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    oktober - marts

  • Tidsforskel

    +1/+2 timer

Forenede Arabiske Emirater – oplev tre af de syv moderne sheik-riger

Om formiddagen står du på ski på en indendørs sneklædt bakke midt i ørkenen. Udenfor steger solen, og ud på eftermiddagen er det tid til en god gang shopping i et af de eksklusive centre, som byder på nogle af verdens bedste kvalitetsvarer. Om aftenen kan du tage turen op i verdens højeste bygning, Burj Khalifa. Kontrasterne er mange, og kulturen i Forenede Arabiske Emirater er en sjældent set fusion af Østen og Vesten. 

Rejser til Forenede Arabiske Emirater

For blot et par hundrede år siden var der kun sand, så langt øjet rakte. Helt indtil der blev fundet olie i området, var ørkenen befolket af fattige beduiner, men så snart det sorte guld begyndte at flyde, ændrede emiraterne sig til pludselig at være det rigeste muslimske land i verden. Gå på eventyr og oplev den ekstreme udvikling med egne øjne.

En uforglemmelig og eksklusiv ørkenvandring 

Blandt de syv emirater arrangerer vi rejser til tre af dem – Dubai, Ras Al Khaimah og Abu Dhabi. Dubai er kontrasternes by med futuristiske skyskrabere side om side med traditionelle basarer. Her er masser af vandaktiviteter langs kysten, hvor luksushotellet Burj Al Arab tårner op med sin ikoniske sejlform. Ras Al Khaimah er lange sandstrande med god plads, solgaranti og talrige muligheder for at opleve det lokale liv. Abu Dhabi er emiraternes hovedstad og en af verdens mest moderne storbyer. Besøg den enorme moske Sheikh Zayed, hvor der er plads til 41.000 bedende. Og gør endelig lidt ekstra plads i din kuffert – shopping i Abu Dhabi er en oplevelse for sig selv! 

Hvad kan jeg opleve i Forenede Arabiske Emirater?  

Hvis du ikke ønsker at rejse alt for langt, er Emiraterne et perfekt bud på en evigt solrig og varm destination på alle tider af året. Rejsemålet er også ideelt til børnefamilier, som ønsker forskellige oplevelser for alle aldre kombineret med ren afslapning ved swimmingpoolen. Serviceniveauet er højt, og aktiviteterne nærmest uendelige – du kan for eksempel tage på ørkensafari og udfordre dig selv med sand-boarding eller på en quad-motorcykel – men husk hjelm, for det kan gå vildt for sig! Solnedgangen i ørkenen er noget ganske særligt, og nogle steder inviterer de lokale beduiner dig indenfor til en traditionel middag. Find vores mange udvalgte udflugter i Dubai her

Vejret i Forenede Arabiske Emirater

Hvornår er det bedst at rejse til Forenede Arabiske Emirater? Er der nogle tidspunkter, det bliver for varmt? Hvor finder jeg de mest solrige områder? Regner det egentlig nogensinde? Det er rart at vide noget om vejrforholdene, inden du bestiller din rejse. Find alle svarene på vores side om vejret i Forenede Arabiske Emirater.

Skal du til Forenede Arabiske Emirater i 2020?

Har du været i Forenede Arabiske Emirater før, eller er det første gang, du besøger landet? Det gør ingen forskel, om det er et nyt rejsemål eller et glædeligt gensyn, for hos Profil Rejser finder du masser af inspiration. Emiraterne har masser at byde på for både par, grupper og børnefamilier. Der venter spændende oplevelser for alle, og vi holder dig opdateret på de nyeste tendenser, oplevelser og udflugter. Tag et kig på vores store udvalg af rejseforslag og tilbud med gode priser. 

Vores løfte til dig

Hos Profil Rejser kan vi langt mere end at ekspedere dig. Vi kan inspirere dig. Vi vil skræddersy dine oplevelser i Forenede Arabiske Emirater, så du får lige præcis den ferie, du har drømt om. Vi guider dig med omhu gennem tilvalg og fravalg. Som en skrædder tager vi mål og syr ruten med hoteller, fly og priser efter dine ønsker.

Send en rejseforespørgsel

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Top oplevelser

De Forenede Arabiske Emirater

Vil du til De Forenede Arabiske Emirater?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Elsebeth

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.