Gratis opgradering på 3 hotelfavoritter på Mauritius

Sol, strand og gratis opgradering. Vi har forhandlet særlige fordele til dig på 3 af vores favorithoteller på Mauritius.

Mauritius er en ø, der har det hele - uanset om du er til ren afslapning eller aktiv ferie med vandsport og vandring. Tilsæt en spændende og rig kulturarv, et verdenskøkken med smæk på smagen og godt vejr året rundt - og du har den perfekte feriedestination midt i Det Indiske Ocean. 

Vi har forhandlet ekstra fordele særligt til dig på tre af vores yndlingshoteller på Mauritius. De har hver deres særpræg (og prisklasse), men fælles for dem er den gode service, en fantastisk beliggenhed og masser af muligheder for aktiv ferie og afslapning på langs. Læs mere om de forskellige hoteller herunder. 

For alle tre hoteller og særtilbud gælder, at du skal bestille senest 31. juli 2020, og at ferien skal ligge mellem 1. oktober 2020 og 30. april 2021 (dog undtaget jul/nytår) og opholdet skal være på minimum 7 nætter.   

Veranda Paul & Virginie**** - romantik og afslapning kun for voksne

VPV General View 4 

Det charmerende boutique resort Paul & Virginie er kun for voksne og egner sig perfekt til en romantisk parferie. Her er mulighed for at få serveret morgenmad på sengen hele dagen, og i hotellets spa kan du for alvor komme ned i gear. Hotellet ligger på den nordlige del af Mauritius med smuk udsigt til Det Indiske Ocean. 

Særtilbud kun for Profil Rejsers kunder: Gratis opgradering fra Comfort-værelse (32 kvm) til Superior Room (38 kvm) samt 1 times afslappende massage.

Se vores rejseforslag til Paul & Virginie

 

Heritage Le Telfair***** 

CBC General View 6 Beach

Det smagfulde resort Heritage Le Telfair ligger på sydvestsiden af Mauritius lige ud til stranden. Her bor du store, elegante suiter, og resortet tilbyder desuden både golf, spa og et væld af vandaktiviteter. Resortet er Green Key-mærket og lever derfor op til de højeste standarder inden for bæredygtig turisme. 

Særtilbud kun for Profil Rejsers kunder: Gratis opgradering fra Garden View suite til Sea View suite samt 1 times afslappende spa-behandling.

Se vores rejseforslag til Heritage Le Telfair


Veranda Tamarin***

roof top pool with a view

Et hyggeligt resort med plads til både børn og voksne (børn skal dog være mindst 6 år). Hotellet ligger i naturskønt område på vestkysten af Mauritius ud til Tamarin Bay, hvor det er muligt at spotte delfiner, og i gåafstand til den lokale landsby Tamarin. Hotellet har 2 pools, 2 restauranter, 3 barer, spa og fitness - og så er der mulighed for sportsaktiviteter som surfing, stand up paddle og beach volley.

Særtilbud kun for Profil Rejsers kunder: Gratis opgradering fra morgenmad til halvpension (alle værelsestyper).

Læs mere om Veranda Tamarin

  

Ring og hør nærmere på tlf. 77 33 55 00

Send en rejseforespørgsel