På krydstogt med hele familien

Krydstogter perfekte for familier

Der er mange børnefamilier, der tager på krydstogt, og det er faktisk ikke så svært at forstå – hvorfor flytte fra destination til destination, når du og din familie kan tjekke ind på et kæmpe flydende resort, der rejser med jer. Der er et hav af forskellige underholdnings- og aktivitetsmuligheder at tage sig til undervejs på rejsen, og når skibet er i land, venter nye store oplevelser i land.

 

 

Når hele familien skal have det sjovt!

Hos Profil Rejser Cruise finder du masser forskellige krydstogter velegnet til børnefamilien. De varierer alle i pris, faciliteter og sejlruter. På nogle af krydstogtsskibene tilbydes der fri passage for børn under elleve og reduceret billetpris for børn under 17 år. Forhør dig i forvejen hos en af vores rejsekonsulenter for at sikre, at det krydstogt du ønsker, imødekommer dine behov og giver de rabatter, som du netop leder efter. Hvis du har en stor familie og ønsker at bestille suiter eller forbundne værelser, er det bedst at booke i god tid.

Børnenes favoritter ombord

Nogle krydstogtskibe har specialiseret sig inden for familier med småbørn, mens andre er bedre egnet til multigenerationsgrupper. Nogle skibe har en overflod af aktiviteter ombord – fra vandparker og zip-line til surfing og skydiving-simulatorer. Andre har decideret børne- og teenageområder, såsom klubhuse eller arkader.

På et krydstogt med et af Costa Cruises' skibe finder du pools, jacuzzis, boldbane, løbebane på dækket, 4D biograf, udendørs filmlærred, formel 1 simulator, for ikke at nævne børnenes yndlingsretter som pizza, spaghetti og andre italienske specialiteter i køkkenet.

Når det så er sagt, er heller ikke de voksne glemt på Costa Cruises' skibe. Der er spa-afdeling og fitness center ombord, og hver aften teaterforestilling, lounges med levende musik, foruden butikker, cafeer og kasino.

Hvorfor gå på kompromis med oplevelserne?

Er du på udkig efter en perfekt uge med sjov for hele familien i solen? Måske en familietur til forskellige rejsemål i Middelhavet uden at skulle drukne i planlægning? Eller en uforglemmelig generationsrejse langs Alaskas kyst, som ingen af jer nogensinde vil glemme? Du finder rigtig mange krydstogter til børnefamilien her på siden, og er der ikke lige det, du søger, er du i gode hænder. Vi hjælper jer hele vejen.

Vælg mellem aktuelle familiekrydstogter med Costa Cruises:

Sejl med Costa Deliziosa fra Venedig

Med Costa Fascinosa fra Savona inkl. fly

Kombiner kør selv-ferien i Norditalien med et krydstogt

Sejl fra København til de norske fjorde med hele familien

Foredrag om krydstogter med børnefamilien

Kom med til vores foredrag om krydstogter med børnefamilien den 22. januar 2019. Foredraget er for hele familien, og du kan få information og inspiration til livet ombord på de imponerende skibe.

Tilmeld dig her

Se vores Top 10 krydstogtstilbud her