12 nætters krydstogt op langs den norske kyst til Nordkap fra Hamborg

Krydstogt detaljer

  • 12 juli til 24 juli 2024
  • 12 Nætter
  • 2 Voksne
  • MSC Preziosa
  • Hamborg, Til søs, Ålesund, Til søs, Honningsvåg, Honningsvåg, Tromso, Til søs, Trondheim, Molde Norge, Bergen, Kristiansand, Til søs, Hamborg
Indvendig kahyt Fra kr. 15.495 pr. person
Udvendig kahyt Fra kr. 17.995 pr. person
Balkon kahyt Fra kr. 18.895 pr. person

Oversigt

Fra Hamborg kan du tage med på et skønt krydstogt op langs de norske fjorde og til Nordkap. Turen er 12 nætter og vi har inkluderet drikkevarepakke så den flotte natur kan nydes med et glas vin eller cocktail undervejs.

Valgt afgang: 12 juli 2024
Pris pr. person fra: kr. 15.495

Rejseoversigt

  • Varighed: 12 nætter
  • Rederi og skib: MSC Cruises, MSC Preziosa
  • Afrejsehavn:
  • Billigste krydstogt: kr. 15.495 (12 juli 2024)

Prisen inkluderer

Special tilbud – Kun hos Profil Rejser Cruise.

12 nætters krydstogt med MSC Prezisoa i valgte kahyt
Alle måltider, underholdning og aktiviteter ombord
Vand/kaffe/te i buffet restauranten
Easy drikkevarepakke
Drikkepenge til personalet
Havneafgifter

Single priser:
Indvendig kahyt: 26.595 kr.
Udvendig kahyt: 30.995 kr.
Balkon kahyt: : 32.995

.


Rejseplan

1
Hamborg
12 juli 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 21:00

Med ankomst via Elben floden møder gæster storbyen Hamborg.

Det første der falder i øjnene er det enorme havneområde. Haven er cirka 800 år gammel og blandt verdensstørste. Byen har kontrastfulde kvarterer, spændende at gå på opdagelse i. Det er nemt at bevæge sig rundt i byen og finde nye favorit steder. Gæster kan med fordel opleve Hamborg fra vandet. Hop ombord på en af de mange kanalrundfarter som begiver sig ud på forskellige ruter og giver et godt indtryk af byen.

Der er mange kultureller oplevelser i Hamborg. Tag på kunstbesøg i Hamborgs kunsthal, tag familien med ud og se verdens største modeljernbane udstilling, Miniature Wunderland (1300 kvm) og træd tilbage i tiden i Skt. Michaelis-kirken fra 1700 tallet. Fra kirkens spir kan gæster nyde en smuk udsigt over byen.
Shopping mulighederne er mange i Hamborg. Der findes en del fashionable modecentre men også hyggelige loppemarkeder i gaderne. Når sulten skal stilles er der et væld af gode spisemuligheder. Som havneby er Hamborg præget af forskellige kulinariske måltider.

Selvom Hamborg er en storby er der mange grønne oaser i byen – ideelle til at hvile benene. Gå for eksempel en tur i parkområdet Planten un Blomsten som både har et botanisk drivhus, en botanisk have og små søer. Det er også en oplevelse at slentre gennem byen, og over de mange broer der forbinder øerne med hinanden. Har du børnene med kan du få et par hyggelige timer i Hamborg zoologiske have Tierpark Hagenbeck, lidt uden for byen.

2
Til søs
13 juli 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
3
Ålesund
14 juli 24
Ankomst kl 12:00
Afgang kl 20:00

Art Nouveau byen. Ålesund ligger spredt over adskillige øer og er kendt for sine Art Nouveau bygninger, som blev opført efter en omfattende brand i år 1904, hvor over 850 huse nedbrændte. Byen har en smuk beliggenhed ud til Atlanterhavet og har op til 2000 m høje fjelde i baggrunden. Byen er hyggelig at slentre rundt i, se fx kirkerne, byens akvarium eller gå en tur i byparken. ønsker I en mere aktiv dag, kan I vandre i fjeldene, sejle i havkajak eller tage på med de hurtigsejlende RIB både til fuglefjelde og sælkolonier.

4
Til søs
15 juli 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
5
Honningsvåg
16 juli 24
Ankomst kl 15:00
Afgang kl 01:59

Nordkaps hovedstad

De fleste besøger Honningsvåg i forbindelse med et besøg på Nordkap, hvor man kan stå ved det berømte monument og kigge ud over havet. Nordkap er fastlands Europas nordligste punkt og det er kun Svalbard der ligger mellem Nordkap og Nordpolen. Om vinteren er her mulighed for at se nordlys og om sommeren er der stor sandsynlighed for at møde samerne med deres rensdyr. Honningsvåg med sine 2800 indbyggere har gode butikker, restauranter, kulturhus og der er mulighed for at besøge kirken, der var den eneste bygning i byen, der ikke blev væltet i anden verdenskrig.

6
Honningsvåg
17 juli 24
Ankomst kl 02:01
Afgang kl 04:00

Nordkaps hovedstad

De fleste besøger Honningsvåg i forbindelse med et besøg på Nordkap, hvor man kan stå ved det berømte monument og kigge ud over havet. Nordkap er fastlands Europas nordligste punkt og det er kun Svalbard der ligger mellem Nordkap og Nordpolen. Om vinteren er her mulighed for at se nordlys og om sommeren er der stor sandsynlighed for at møde samerne med deres rensdyr. Honningsvåg med sine 2800 indbyggere har gode butikker, restauranter, kulturhus og der er mulighed for at besøge kirken, der var den eneste bygning i byen, der ikke blev væltet i anden verdenskrig.

7
Tromso
17 juli 24
Ankomst kl 15:00

Den norske by Tromsø er den største by beliggende i det nordlige Norge, ca. 350 kilometer nord for Polarcirklen.
Byen kaldes også porten til Arktis eller hovedstaden i Arktis, fordi mange polarekspeditioner stævner ud herfra. Det var herfra at den berømte polarforsker Roald Amundsen, for omkring 100 år siden, samlede besætning til sine berømte polarekspeditioner. Tromsø er i dag centrum for alt som har med Arktis- og Polar-ekspeditioner at gøre og tiltrækker massevis af Arktis-interesserede eksperter og akademikere, som især er optagede af at studere den globale opvarmning i Arktis. Tromsø har også masser af kulturtilbud, her finder man eksempelvis verdens nordligst beliggende botaniske have, byens akvarium, flere museer, et hyggeligt natteliv og mange restauranter med fokus på brugen af friske arktiske råvarer. I Tromsø har man ligeledes gode muligheder for at se nordlyset i sæsonen fra september til marts og mellem midt maj til midt september skinner midnatssolen hele døgnet og giver mulighed for aktiviteter hele døgnet rundt.

8
Til søs
18 juli 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
9
Trondheim
19 juli 24
Ankomst kl 14:00
Afgang kl 22:00

Den pulserende by Trondheim byder på nogle af Trøndelag-regionens mest populære attraktioner, hyggelige butiksgader og et væld af restauranter og cafeermed lokale lækkerier på menukortet.Med sine 193.000 indbyggere er Trondheim en lille storby set i forhold til europæiske metropoler. Ikke desto mindre er dette den tredje størsteby i Norge.Trondheim haren række seværdigheder, som hvert år er blandt de mest besøgte i Trøndelag. Nidarosdomen midt i byen er et imponerende syn. Den store domkirke er Norges nationale helligdom, bygget på St. Olavs grav. Opførelsen blev påbegyndt i 1070, men de ældste dele af bygningen, der stadig findes i dag, stammer fra midten af 1100-tallet.Byen har mange populære museer med spændende udstillinger, blandt andet Trondheim Kunstmuseum, Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum og Erkebispegården.

10
Molde
Norge
20 juli 24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 19:00

Smuk natur og den berømte Trollstigen

Ved Romsdalsfjordens brede munding ligger Molde, som er den største by i regionen. Fra udsigtspunktet Varden (407 m.o.h) er der en fantastisk udsigt over byen, fjorden, øerne og det smukke Molde-panorama med dets mange delvist snedækkede toppe.

I byens nærhed finder man den kendte Trollstigen der snor sig gennem adskillige hårnålesving op til Stigrøra. Området omkring Molde byder på et væld af aktiviteter: vandreture, kajakture, cykling, fisketure og spækhuggersafari. Af mere rolige aktiviteter kan bl.a. nævnes: besøg på Romsdalsmuseet eller en gåtur i byen. I juli er byen vært for en stor jazzfestival, der tiltrækker musikere fra nær og fjern.

11
Bergen
21 juli 24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 20:00

Når rejsen går til Bergen, vil du opleve et storslået landskab og magisk lys i en af Norges smukkest beliggende byer, klemt inde mellem syv fjelde. I Bergen finder du et charmerende miks af træhuse, der daterer tilbage til Hansetiden og et menneskemylder i forretningerne og ved boderne og på Fisketorget.

På højre side af byfjorden, Vågen finder du Bergens hovedattraktioner, den berømte Hansebrygge (Bryggen) med de pittoreske hanseboder, hvor der er der rift om pladserne i udendørsrestauranterne på molekanten på de varme sommerdage. Fra Hansebrygge kan du skimte Rosenkrantz-tårnets grå murværk, og på højre side snævrer byen til i en lang tange med én af byens gamle bydele, Nordnes.

Bryggens Museum har med jævne mellemrum forskellige kunstudstillinger og er samtidig udgangspunkt for en historisk vandring gennem byen.

De to pladser Torgalmenningen og Ole Bulls Plass er bilfrie og fyldt med henholdsvis butikker og caféer og et populært træfpunkt for Bergens beboere.

Turen med Fløibanen til udsigtspunktet på byfjeldet Fløien 320 m oppe tager kun otte minutter, og du har ikke været i Bergen, hvis du ikke har været deroppe. Fløien er også et godt sted at vandre, og du kan vælge mellem adskillige stier i skovterrænet med søer og fjelde.

I Bergen finder du både store norske kædebutikker og små uafhængige butikker med forskellige varer og her er også indkøbscentre. Søger du noget unikt, er der flere butikker med smykker, kunst, kunsthåndværk og antikviteter i Bergens historiske områder.

Bergenserne holder fast i mange af deres traditioner, og nationaldagen 17. maj fejres med processioner.

Vil du på guidede ture på anløbsdestinationen, kan du købe udflugtspakker ombord på dit krydstogtskib eller hos rederierne.

12
Kristiansand
22 juli 24
Ankomst kl 14:00

Havnebyen Kristiansand er beliggende i det sydligste Norge udmod det sted hvor Skagerak og Nordsøen mødes.
Byen blev grundlagt helt tilnbage i 1641 af kong Christian 4. af Danmark og Norge. Byen er et blomstrende kulturcentrum for regionen og er en af de hurtigt voksende byer i Norge. Hvert år i Kristiansand bliver der afholdt massevis af koncerter, flere festivaler og andre kulturarrangementer.
Besøg den charmerende gamle bydel, Posebyen, hvor en imponerande samling af de gamle hvide træhuse, som er særlig kendt fra det sydlige Norge, står side om side. Du kan også besøge den populære Kristiansand Dyrepark, som både er en forlystelsespark og en zoologisk have. Ud for Kristiansand ligger øen Odderøya, som er et populært sted til udflugter, gå f.eks. en tur på de små stier på øen og nyd den flotte udsigt mod havnen.

13
Til søs
23 juli 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
14
Hamborg
24 juli 24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 02:00

Med ankomst via Elben floden møder gæster storbyen Hamborg.

Det første der falder i øjnene er det enorme havneområde. Haven er cirka 800 år gammel og blandt verdensstørste. Byen har kontrastfulde kvarterer, spændende at gå på opdagelse i. Det er nemt at bevæge sig rundt i byen og finde nye favorit steder. Gæster kan med fordel opleve Hamborg fra vandet. Hop ombord på en af de mange kanalrundfarter som begiver sig ud på forskellige ruter og giver et godt indtryk af byen.

Der er mange kultureller oplevelser i Hamborg. Tag på kunstbesøg i Hamborgs kunsthal, tag familien med ud og se verdens største modeljernbane udstilling, Miniature Wunderland (1300 kvm) og træd tilbage i tiden i Skt. Michaelis-kirken fra 1700 tallet. Fra kirkens spir kan gæster nyde en smuk udsigt over byen.
Shopping mulighederne er mange i Hamborg. Der findes en del fashionable modecentre men også hyggelige loppemarkeder i gaderne. Når sulten skal stilles er der et væld af gode spisemuligheder. Som havneby er Hamborg præget af forskellige kulinariske måltider.

Selvom Hamborg er en storby er der mange grønne oaser i byen – ideelle til at hvile benene. Gå for eksempel en tur i parkområdet Planten un Blomsten som både har et botanisk drivhus, en botanisk have og små søer. Det er også en oplevelse at slentre gennem byen, og over de mange broer der forbinder øerne med hinanden. Har du børnene med kan du få et par hyggelige timer i Hamborg zoologiske have Tierpark Hagenbeck, lidt uden for byen.

1
Hamborg
12 juli '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 21:00
MSC Cruises

Med ankomst via Elben floden møder gæster storbyen Hamborg.

Det første der falder i øjnene er det enorme havneområde. Haven er cirka 800 år gammel og blandt verdensstørste. Byen har kontrastfulde kvarterer, spændende at gå på opdagelse i. Det er nemt at bevæge sig rundt i byen og finde nye favorit steder. Gæster kan med fordel opleve Hamborg fra vandet. Hop ombord på en af de mange kanalrundfarter som begiver sig ud på forskellige ruter og giver et godt indtryk af byen.

Der er mange kultureller oplevelser i Hamborg. Tag på kunstbesøg i Hamborgs kunsthal, tag familien med ud og se verdens største modeljernbane udstilling, Miniature Wunderland (1300 kvm) og træd tilbage i tiden i Skt. Michaelis-kirken fra 1700 tallet. Fra kirkens spir kan gæster nyde en smuk udsigt over byen.
Shopping mulighederne er mange i Hamborg. Der findes en del fashionable modecentre men også hyggelige loppemarkeder i gaderne. Når sulten skal stilles er der et væld af gode spisemuligheder. Som havneby er Hamborg præget af forskellige kulinariske måltider.

Selvom Hamborg er en storby er der mange grønne oaser i byen – ideelle til at hvile benene. Gå for eksempel en tur i parkområdet Planten un Blomsten som både har et botanisk drivhus, en botanisk have og små søer. Det er også en oplevelse at slentre gennem byen, og over de mange broer der forbinder øerne med hinanden. Har du børnene med kan du få et par hyggelige timer i Hamborg zoologiske have Tierpark Hagenbeck, lidt uden for byen.

2
Til søs
13 juli '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
3
Ålesund
14 juli '24
Ankomst kl 12:00
Afgang kl 20:00
MSC Cruises

Art Nouveau byen. Ålesund ligger spredt over adskillige øer og er kendt for sine Art Nouveau bygninger, som blev opført efter en omfattende brand i år 1904, hvor over 850 huse nedbrændte. Byen har en smuk beliggenhed ud til Atlanterhavet og har op til 2000 m høje fjelde i baggrunden. Byen er hyggelig at slentre rundt i, se fx kirkerne, byens akvarium eller gå en tur i byparken. ønsker I en mere aktiv dag, kan I vandre i fjeldene, sejle i havkajak eller tage på med de hurtigsejlende RIB både til fuglefjelde og sælkolonier.

4
Til søs
15 juli '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
5
Honningsvåg
16 juli '24
Ankomst kl 15:00
Afgang kl 01:59
MSC Cruises

Nordkaps hovedstad

De fleste besøger Honningsvåg i forbindelse med et besøg på Nordkap, hvor man kan stå ved det berømte monument og kigge ud over havet. Nordkap er fastlands Europas nordligste punkt og det er kun Svalbard der ligger mellem Nordkap og Nordpolen. Om vinteren er her mulighed for at se nordlys og om sommeren er der stor sandsynlighed for at møde samerne med deres rensdyr. Honningsvåg med sine 2800 indbyggere har gode butikker, restauranter, kulturhus og der er mulighed for at besøge kirken, der var den eneste bygning i byen, der ikke blev væltet i anden verdenskrig.

6
Honningsvåg
17 juli '24
Ankomst kl 02:01
Afgang kl 04:00
MSC Cruises

Nordkaps hovedstad

De fleste besøger Honningsvåg i forbindelse med et besøg på Nordkap, hvor man kan stå ved det berømte monument og kigge ud over havet. Nordkap er fastlands Europas nordligste punkt og det er kun Svalbard der ligger mellem Nordkap og Nordpolen. Om vinteren er her mulighed for at se nordlys og om sommeren er der stor sandsynlighed for at møde samerne med deres rensdyr. Honningsvåg med sine 2800 indbyggere har gode butikker, restauranter, kulturhus og der er mulighed for at besøge kirken, der var den eneste bygning i byen, der ikke blev væltet i anden verdenskrig.

7
Tromso
17 juli '24
Ankomst kl 15:00
MSC Cruises

Den norske by Tromsø er den største by beliggende i det nordlige Norge, ca. 350 kilometer nord for Polarcirklen.
Byen kaldes også porten til Arktis eller hovedstaden i Arktis, fordi mange polarekspeditioner stævner ud herfra. Det var herfra at den berømte polarforsker Roald Amundsen, for omkring 100 år siden, samlede besætning til sine berømte polarekspeditioner. Tromsø er i dag centrum for alt som har med Arktis- og Polar-ekspeditioner at gøre og tiltrækker massevis af Arktis-interesserede eksperter og akademikere, som især er optagede af at studere den globale opvarmning i Arktis. Tromsø har også masser af kulturtilbud, her finder man eksempelvis verdens nordligst beliggende botaniske have, byens akvarium, flere museer, et hyggeligt natteliv og mange restauranter med fokus på brugen af friske arktiske råvarer. I Tromsø har man ligeledes gode muligheder for at se nordlyset i sæsonen fra september til marts og mellem midt maj til midt september skinner midnatssolen hele døgnet og giver mulighed for aktiviteter hele døgnet rundt.

8
Til søs
18 juli '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
9
Trondheim
19 juli '24
Ankomst kl 14:00
Afgang kl 22:00
MSC Cruises

Den pulserende by Trondheim byder på nogle af Trøndelag-regionens mest populære attraktioner, hyggelige butiksgader og et væld af restauranter og cafeermed lokale lækkerier på menukortet.Med sine 193.000 indbyggere er Trondheim en lille storby set i forhold til europæiske metropoler. Ikke desto mindre er dette den tredje størsteby i Norge.Trondheim haren række seværdigheder, som hvert år er blandt de mest besøgte i Trøndelag. Nidarosdomen midt i byen er et imponerende syn. Den store domkirke er Norges nationale helligdom, bygget på St. Olavs grav. Opførelsen blev påbegyndt i 1070, men de ældste dele af bygningen, der stadig findes i dag, stammer fra midten af 1100-tallet.Byen har mange populære museer med spændende udstillinger, blandt andet Trondheim Kunstmuseum, Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum og Erkebispegården.

10
Molde
Norge
20 juli '24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 19:00
MSC Cruises

Smuk natur og den berømte Trollstigen

Ved Romsdalsfjordens brede munding ligger Molde, som er den største by i regionen. Fra udsigtspunktet Varden (407 m.o.h) er der en fantastisk udsigt over byen, fjorden, øerne og det smukke Molde-panorama med dets mange delvist snedækkede toppe.

I byens nærhed finder man den kendte Trollstigen der snor sig gennem adskillige hårnålesving op til Stigrøra. Området omkring Molde byder på et væld af aktiviteter: vandreture, kajakture, cykling, fisketure og spækhuggersafari. Af mere rolige aktiviteter kan bl.a. nævnes: besøg på Romsdalsmuseet eller en gåtur i byen. I juli er byen vært for en stor jazzfestival, der tiltrækker musikere fra nær og fjern.

11
Bergen
21 juli '24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 20:00
MSC Cruises

Når rejsen går til Bergen, vil du opleve et storslået landskab og magisk lys i en af Norges smukkest beliggende byer, klemt inde mellem syv fjelde. I Bergen finder du et charmerende miks af træhuse, der daterer tilbage til Hansetiden og et menneskemylder i forretningerne og ved boderne og på Fisketorget.

På højre side af byfjorden, Vågen finder du Bergens hovedattraktioner, den berømte Hansebrygge (Bryggen) med de pittoreske hanseboder, hvor der er der rift om pladserne i udendørsrestauranterne på molekanten på de varme sommerdage. Fra Hansebrygge kan du skimte Rosenkrantz-tårnets grå murværk, og på højre side snævrer byen til i en lang tange med én af byens gamle bydele, Nordnes.

Bryggens Museum har med jævne mellemrum forskellige kunstudstillinger og er samtidig udgangspunkt for en historisk vandring gennem byen.

De to pladser Torgalmenningen og Ole Bulls Plass er bilfrie og fyldt med henholdsvis butikker og caféer og et populært træfpunkt for Bergens beboere.

Turen med Fløibanen til udsigtspunktet på byfjeldet Fløien 320 m oppe tager kun otte minutter, og du har ikke været i Bergen, hvis du ikke har været deroppe. Fløien er også et godt sted at vandre, og du kan vælge mellem adskillige stier i skovterrænet med søer og fjelde.

I Bergen finder du både store norske kædebutikker og små uafhængige butikker med forskellige varer og her er også indkøbscentre. Søger du noget unikt, er der flere butikker med smykker, kunst, kunsthåndværk og antikviteter i Bergens historiske områder.

Bergenserne holder fast i mange af deres traditioner, og nationaldagen 17. maj fejres med processioner.

Vil du på guidede ture på anløbsdestinationen, kan du købe udflugtspakker ombord på dit krydstogtskib eller hos rederierne.

12
Kristiansand
22 juli '24
Ankomst kl 14:00
MSC Cruises

Havnebyen Kristiansand er beliggende i det sydligste Norge udmod det sted hvor Skagerak og Nordsøen mødes.
Byen blev grundlagt helt tilnbage i 1641 af kong Christian 4. af Danmark og Norge. Byen er et blomstrende kulturcentrum for regionen og er en af de hurtigt voksende byer i Norge. Hvert år i Kristiansand bliver der afholdt massevis af koncerter, flere festivaler og andre kulturarrangementer.
Besøg den charmerende gamle bydel, Posebyen, hvor en imponerande samling af de gamle hvide træhuse, som er særlig kendt fra det sydlige Norge, står side om side. Du kan også besøge den populære Kristiansand Dyrepark, som både er en forlystelsespark og en zoologisk have. Ud for Kristiansand ligger øen Odderøya, som er et populært sted til udflugter, gå f.eks. en tur på de små stier på øen og nyd den flotte udsigt mod havnen.

13
Til søs
23 juli '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
14
Hamborg
24 juli '24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 02:00
MSC Cruises

Med ankomst via Elben floden møder gæster storbyen Hamborg.

Det første der falder i øjnene er det enorme havneområde. Haven er cirka 800 år gammel og blandt verdensstørste. Byen har kontrastfulde kvarterer, spændende at gå på opdagelse i. Det er nemt at bevæge sig rundt i byen og finde nye favorit steder. Gæster kan med fordel opleve Hamborg fra vandet. Hop ombord på en af de mange kanalrundfarter som begiver sig ud på forskellige ruter og giver et godt indtryk af byen.

Der er mange kultureller oplevelser i Hamborg. Tag på kunstbesøg i Hamborgs kunsthal, tag familien med ud og se verdens største modeljernbane udstilling, Miniature Wunderland (1300 kvm) og træd tilbage i tiden i Skt. Michaelis-kirken fra 1700 tallet. Fra kirkens spir kan gæster nyde en smuk udsigt over byen.
Shopping mulighederne er mange i Hamborg. Der findes en del fashionable modecentre men også hyggelige loppemarkeder i gaderne. Når sulten skal stilles er der et væld af gode spisemuligheder. Som havneby er Hamborg præget af forskellige kulinariske måltider.

Selvom Hamborg er en storby er der mange grønne oaser i byen – ideelle til at hvile benene. Gå for eksempel en tur i parkområdet Planten un Blomsten som både har et botanisk drivhus, en botanisk have og små søer. Det er også en oplevelse at slentre gennem byen, og over de mange broer der forbinder øerne med hinanden. Har du børnene med kan du få et par hyggelige timer i Hamborg zoologiske have Tierpark Hagenbeck, lidt uden for byen.


Kahytstyper

Udfyld dine ønsker til dit krydstogt. Sender du en forespørgsel, vender vi hurtigt tilbage til dig for at give dig et tilbud. Hvad du indtaster og vælger her, er helt uforpligtende indtil vi har talt sammen. Booker du i stedet dit krydstogt online her på siden, kan du på den kommende side vælge den helt specifikke kahyt, som du gerne vil have. Klik på "book dette krydstogt" længere nede. I standardkahytter kan der som udgangspunkt være to voksne. Ved særlige ønsker, skriv i kommentarfeltet længere nede eller ring direkte på 70 200 100..

Indvendig Kahyt

Indvendig kahyt på 13 kvm på dæk 8-11. Badeværelse med bruser, spejlbord og hårtørrer. Vælg mellem en komfortabel dobbeltseng eller enkeltsenge efter behov. Interaktivt TV, telefon og WiFi-forbindelse (mod gebyr). Safetyboks og minibar.

Udvendig Kahyt

Rummelig udvendig kahyt på ca. 20 kvm, beliggende på dæk 5. Badeværelse med bruser, spejlbord og hårtørrer. Vælg mellem en komfortabel dobbeltseng eller enkeltsenge efter behov. Interaktivt TV, telefon og WiFi-forbindelse (mod gebyr). Safetyboks og minibar. Plads til 6 personer

Balkonkahyt

Balkonkahyt på 18 kvm med en 4 kvm stor balkon, beliggende på dæk 9-13. Badeværelse med enten bruser eller badekar, spejlbord med hårtørrer. Vælg mellem en behagelig dobbeltseng eller enkeltsenge efter dine ønsker. Interaktivt TV, telefon og WiFi-forbindelse (mod gebyr). Safetyboks og minibar.

Suite

Balcony Sitting area with sofa Comfortable double or single beds (on request) Spacious wardrobe Bathroom with shower or bathtub, vanity area with hairdryer Interactive TV, telephone, Wifi connection available (for a fee), safe and minibar Surface approx. from 28 to 32 sq.m.* Discover a world of privileges with MSC Yacht Club


Rederi

MSC Cruises har 23 skibe i fire forskellige skibsklasser. For dem alle gælder, at skibene er indrettet i europæisk/italiensk stil og byder på masser af underholdning såvel indendørs som udendørs. Kahytkategorierne favner bredt fra indvendige kahytter til deluxe suiter. Men langt de fleste kahytter er udvendige med balkon.
MSC Cruises har opdelt deres krydstogter efter sæson og sejler derfor til Nordeuropa om sommeren, Sydamerika om vinteren samt i Middelhavet og Caribien året rundt. Størstedelen af MSCs passagerer har bopæl i Sydeuropa, men de seneste år har der været passagerer fra andre europæiske lande og et stigende antal skandinavere.

MSC Cruises har ofte attraktive priser og tilbyder også favorable børnepriser. Godt tilbud til hele familien Nyhed. Danske LEGO har indledt samarbejde med MSC Cruices og bygger LEGO-legeområder, laver temadage og inviterer en LEGO-maskot ombord på MSC Cruises krydstogtflåde. MSC Cruises har desuden gode børnepriser for børn, som deler kahyt med to voksne.

Krydstogt er en god måde at holde familieferie på. Både forældre og børn kan nyde ferien i en verden af komfort, stil og elegance. Ombord finder du programmer for børn og unge med masser af underholdning både om dagen og om aftenen. I børneklubben tager det uddannede personale sig af børnene, der er opdelt i 3 aldersgrupper. De forskellige klubber tilbyder aktiviteter, der er tilpasset alderstrinene, og der er så meget at lave, at børnene aldrig vil kede sig.

Kategorier ombord:

Bella:
Giver adgang til den almindelige service ombord
Yderligere fordele mod betaling:
• Morgenmad i kahytten
• 24-timers roomservice
• Adgang til privat soldæk
• Særlige arrangementer for børn

Fantastica:
• Alle Bella-fordele plus en række ekstra privilegier
• Premium kahyt
• 24 timers roomservice
• Frihed til at ændre booking detaljer mod et mindre gebyr
• Gratis morgenmad i kahytten
• Adgang til privat soldæk mod betaling
• Særlige arrangementer for børn
• 50% rabat på fitness klasser og personlig træner

Aurea:
• Alle Fantastica fordele plus en række ekstra privilegier
• Velkomst pakke (Prosecco og chokolade)
• Adgang til Thermal området under hele krydstogtet (kun for voksne)
• Særlige produkter til ansigt, hår og krop i kahytten
• Pude menu i kahytten
• Badekåbe, slippers samt fri adgang til eksklusivt soldæk
• Prioritet boarding og bagage på ombordstigningsdagen
• Frit valg af spisetid i dedikeret område i restauranten

MSC Yacht Club:
Mærk elegancen ved luksuskrydstogter med MSC Yacht Club, et eksklusiv paradis som et ekstra skib i skibet. Omgiv dig med uovertruffenen komfort og personlig service.
MSC Yacht Club er designet til at overgå alle dine ønsker og skabe minder, der vil vare hele livet.

• Smukke indrettede suiter med enestående komfort beliggende på skibets fordæk
• Butler service døgnet rundt
• Dedikeret prioriteret ind- og udtjekning
• Gratis adgang til den termiske suite i MSC Aurea Spa
• Premium ekstra drikkepakke i alle skibets områder inklusiv minibaren i kahytten
• Concierge service 24 timer
• Ubegrænset internetpakke
• Gourmetmad i den private MSC Yacht Club-restaurant med frit valg af spisetid

 

Skib

Beskrivelse

MSC Preziosa er søsterskib til MSC Divina , MSC Splendida og MSC Fantasia, dog med nogle bemærkelsesværdige forbedringer. Den smukke Infinity Pool på agterskibet, med sin “beach zone” og tilstødende glassøjler og balustrader, tilbyder en unik udsigt over skibets kølvand.
Skibet er på 139.400 brutto tons, 333 meter lang og skyder en fart på 23 knob. Der er plads til 3900 gæster, som bliver vartet op af en besætning på 1370.
MSC Preziosa tilbyder 3 hoved restauranter. Hver enkelt kan prale af et top gastronomisk udvalg takket være de mange forskellige retter af høj kvalitet og respekt for fødevarerne; fra italiensk kød til den friske frugt. Hvert produkt er frisk og omhyggeligt behandlet. Retterne spænder fra traditionelle og velsmagende Middelhavs retter, til de mest raffinerede internationale opskrifter.
Oplev glamour fra fortiden med alle bekvemmeligheder af det 21. århundrede, takket være MSC’s unikke italienske stil.

Underholdning

Disco
Entertainment Team
Theatre

Mad og drikke

Bar

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel