14 nætters krydstogt med MSC Preziosa fra Hamborg til Nordkap og Svalbard

Krydstogt detaljer

  • 17 juni til 1 juli 2024
  • 14 Nætter
  • 2 Voksne
  • MSC Preziosa
  • Hamborg, Til søs, Molde Norge, Til søs, Tromso, Til søs, Longyearbyen, Til søs, Honningsvåg, Honningsvåg, Til søs, Olden, Stavanger, Til søs, Hamborg
Indvendig kahyt Fra kr. 16.495 pr. person
Balkon kahyt Fra kr. 20.595 pr. person

Oversigt

Sejl op langs den norske kyst med start i Hamborg med MSC Preziosa. Turens højdepunkt er Nordkap og Svalbard hvor midnatssolen kan opleves. Vi har inkluderet drikkepakken på rejsen så udsigten kan nydes sammen med et glas vin eller en cocktail.

Valgt afgang: 17 juni 2024
Pris pr. person fra: kr. 16.495

Rejseoversigt

  • Varighed: 14 nætter
  • Rederi og skib: MSC Cruises, MSC Preziosa
  • Afrejsehavn:
  • Billigste krydstogt: kr. 16.495 (17 juni 2024)

Prisen inkluderer

Special tilbud – Kun hos Profil Rejser Cruise.

Prisen inkluderer:
14 nætters krydstogt med MSC Preziosa i valgte kahyt
Alle måltider, underholdning og aktiviteter ombord
Vand/kaffe/te i buffet restauranten
Easy drikkevarepakke
Drikkepenge til personalet
Havneafgifter

.


Rejseplan

1
Hamborg
17 juni 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 21:00

Med ankomst via Elben floden møder gæster storbyen Hamborg.

Det første der falder i øjnene er det enorme havneområde. Haven er cirka 800 år gammel og blandt verdensstørste. Byen har kontrastfulde kvarterer, spændende at gå på opdagelse i. Det er nemt at bevæge sig rundt i byen og finde nye favorit steder. Gæster kan med fordel opleve Hamborg fra vandet. Hop ombord på en af de mange kanalrundfarter som begiver sig ud på forskellige ruter og giver et godt indtryk af byen.

Der er mange kultureller oplevelser i Hamborg. Tag på kunstbesøg i Hamborgs kunsthal, tag familien med ud og se verdens største modeljernbane udstilling, Miniature Wunderland (1300 kvm) og træd tilbage i tiden i Skt. Michaelis-kirken fra 1700 tallet. Fra kirkens spir kan gæster nyde en smuk udsigt over byen.
Shopping mulighederne er mange i Hamborg. Der findes en del fashionable modecentre men også hyggelige loppemarkeder i gaderne. Når sulten skal stilles er der et væld af gode spisemuligheder. Som havneby er Hamborg præget af forskellige kulinariske måltider.

Selvom Hamborg er en storby er der mange grønne oaser i byen – ideelle til at hvile benene. Gå for eksempel en tur i parkområdet Planten un Blomsten som både har et botanisk drivhus, en botanisk have og små søer. Det er også en oplevelse at slentre gennem byen, og over de mange broer der forbinder øerne med hinanden. Har du børnene med kan du få et par hyggelige timer i Hamborg zoologiske have Tierpark Hagenbeck, lidt uden for byen.

2
Til søs
18 juni 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
3
Molde
Norge
19 juni 24
Ankomst kl 15:00
Afgang kl 23:00

Smuk natur og den berømte Trollstigen

Ved Romsdalsfjordens brede munding ligger Molde, som er den største by i regionen. Fra udsigtspunktet Varden (407 m.o.h) er der en fantastisk udsigt over byen, fjorden, øerne og det smukke Molde-panorama med dets mange delvist snedækkede toppe.

I byens nærhed finder man den kendte Trollstigen der snor sig gennem adskillige hårnålesving op til Stigrøra. Området omkring Molde byder på et væld af aktiviteter: vandreture, kajakture, cykling, fisketure og spækhuggersafari. Af mere rolige aktiviteter kan bl.a. nævnes: besøg på Romsdalsmuseet eller en gåtur i byen. I juli er byen vært for en stor jazzfestival, der tiltrækker musikere fra nær og fjern.

4
Til søs
20 juni 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
5
Tromso
21 juni 24
Ankomst kl 10:00

Den norske by Tromsø er den største by beliggende i det nordlige Norge, ca. 350 kilometer nord for Polarcirklen.
Byen kaldes også porten til Arktis eller hovedstaden i Arktis, fordi mange polarekspeditioner stævner ud herfra. Det var herfra at den berømte polarforsker Roald Amundsen, for omkring 100 år siden, samlede besætning til sine berømte polarekspeditioner. Tromsø er i dag centrum for alt som har med Arktis- og Polar-ekspeditioner at gøre og tiltrækker massevis af Arktis-interesserede eksperter og akademikere, som især er optagede af at studere den globale opvarmning i Arktis. Tromsø har også masser af kulturtilbud, her finder man eksempelvis verdens nordligst beliggende botaniske have, byens akvarium, flere museer, et hyggeligt natteliv og mange restauranter med fokus på brugen af friske arktiske råvarer. I Tromsø har man ligeledes gode muligheder for at se nordlyset i sæsonen fra september til marts og mellem midt maj til midt september skinner midnatssolen hele døgnet og giver mulighed for aktiviteter hele døgnet rundt.

6
Til søs
22 juni 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
7
Longyearbyen
23 juni 24
Ankomst kl 10:00

På rejser til Svalbard, en norsk øgruppe i det Arktiske Hav, midt mellem Norge og Nordpolen, vil du opleve en arktisk vildmark med øer, holme og skær.

Langs nordvestkysten kan du opleve gigantiske isbræer, dybe fjorde og taggede fjelde, som danner baggrundskulisse for områdets uspolerede natur. Her finder du også Spitsbergen, Svalbards største ø.

øerne på Svalbard byder på storslået, vild natur, gamle miner og isbjørne, og du har en unik mulighed for at opleve det arktiske dyreliv helt tæt på, se midnatssol, få store naturoplevelser og besøge charmerende fiskerlandsbyer. Til trods for at Svalbard ligger så tæt på Nordpolen, har øgruppen et relativt mildt klima sammenlignet med områder på samme breddegrad.
Svalbards rige dyreliv
Navnet Svalbard betyder “kold kyst”. Området blev først omtalt i islandske tekster i det 12. århundrede og opdaget af Willem Barentsz i 1596. På øerne er der naturreservater, nationalparker, fredede fugleområder og Norges største gletsjer, Austfonna, som med sin 200 km brede front er verdens tredje største område dækket af is, efter Antarktis og Grønland.

Aktiviteterne på Svalbard er sæsonbaserede. Om sommeren er Svalbards klipper hjemsted for de mange fugle, og du kan opleve Svalbard med kajak og se sæler på de mange isflager i havet. Vær opmærksom på, at det i sommerens løb er normalt med perioder med tåge. Om vinteren har du mulighed for at løbe på ski, køre med snescooter eller hundeslæde.

Som Svalbard turist bør du besøge hovedbyen på Svalbard i Isfjorden, Longyearbyen, udråbt som den bedste destination for oplevelser i sneen af National Geographic Adventure i 2008. Byen har omkring 2.100 indbyggere og er den største og vigtigste by på øerne og Norges administrative centrum på Svalbard.
Kulturelle oplevelser og toldfri handel
Krydstogt til SvalbardI Longyearbyen finder du cafeer, barer og restauranter. På byens galleri kan du se Svalbards samling af gamle kort og bøger, et slideshow lavet af fotograf og komponist Thomas Widerberg og en udstilling med malerier af lysets maler, Kåre Tveter.

Den lille kirken i Longyearbyen er åben for besøgende hver dag. Torsdag aften sælges der kaffe og norske vafler i kirken, og her har du mulighed for at komme tæt på lokalbefolkningen.

Svalbard museum i Longyearbyen har forskellige udstillinger af flora, fauna, grubedrift, jagthistorie og Svalbard under 2. Verdenskrig. På kabelbanecenteret kan du se, hvordan man transporterede kul i gamle dage i “kibs”, vogne, på kabelbanen. Du kan besøge nogle af indgangene til de lukkede miner, og indgangen til “Mine nr. 2b” er minen, hvor julemanden bor.

En rejse til Svalbard er en rejse til et toldfrit område, og sølv, guld og pels hører til nogle af de lokale produkter, du kan købe.

Vil du på guidede ture på anløbsdestinationen, kan du købe udflugtspakker om bord på dit krydstogtskib eller hos rederierne.

8
Til søs
24 juni 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
9
Honningsvåg
25 juni 24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 01:59

Nordkaps hovedstad

De fleste besøger Honningsvåg i forbindelse med et besøg på Nordkap, hvor man kan stå ved det berømte monument og kigge ud over havet. Nordkap er fastlands Europas nordligste punkt og det er kun Svalbard der ligger mellem Nordkap og Nordpolen. Om vinteren er her mulighed for at se nordlys og om sommeren er der stor sandsynlighed for at møde samerne med deres rensdyr. Honningsvåg med sine 2800 indbyggere har gode butikker, restauranter, kulturhus og der er mulighed for at besøge kirken, der var den eneste bygning i byen, der ikke blev væltet i anden verdenskrig.

10
Honningsvåg
26 juni 24
Ankomst kl 02:01
Afgang kl 03:00

Nordkaps hovedstad

De fleste besøger Honningsvåg i forbindelse med et besøg på Nordkap, hvor man kan stå ved det berømte monument og kigge ud over havet. Nordkap er fastlands Europas nordligste punkt og det er kun Svalbard der ligger mellem Nordkap og Nordpolen. Om vinteren er her mulighed for at se nordlys og om sommeren er der stor sandsynlighed for at møde samerne med deres rensdyr. Honningsvåg med sine 2800 indbyggere har gode butikker, restauranter, kulturhus og der er mulighed for at besøge kirken, der var den eneste bygning i byen, der ikke blev væltet i anden verdenskrig.

11
Til søs
27 juni 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
12
Olden
28 juni 24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 20:00

Adventure-byen

Den lille bygd Olden i byområdet Stryn på den nordlige bred af Nordfjorden er en kontrastfuld by, som på den ene side er kendt for sine yderst fredelige omgivelser og på den anden side også byder på både ekstremsport og adrenalinpumpende aktiviteter.

Hos Birksdal Adventure kan man nemlig både spille paintball, give sig i kast med klatring, øksekastning eller måske vikingebowling. For de mindre eventyrlystne byder en vandretur i Olden også på en helt fantastisk udsigt over landsbyen og fjorden.

Den lille by er hyggelig og har få indkøbsmuligheder.

13
Stavanger
29 juni 24
Ankomst kl 13:00
Afgang kl 23:00

Havnebyen Stavanger er beliggende i komunen af samme navn i det sydvestlige Norge. De naturskønne omgivelser omkring byen er præget af smukke fjorde, stejle fjelde og hvide sanstrande.
Stavanger er Norges fjerdestørste bykomune og landets tættest befolkede komune. Stavanger er en universitetsby og er derfor hjemsted for mange studerende, hvilket tilføjer byen en urban og livlig atmosfære. I 2008 fik Stavanger, sammen med nabobyen Sandnes æren af at være Europæisk kulturhovedstad. Og kultur mangler da heller ikke i Stavanger, som gemmer på mange museer og årlige kulturbegivenheder, bl.a. madfestivallen, Gladmat, som hvert år har mange tusinde af besøgende.
Besøg Stavanger centrum, hvis gamle bydel har nogle af Europas bedst bevarede træhuse, samt et varieret udvalg af butikker og spisesteder. Stavanger er også kendt som hele Europas olie- og energihovedstad og har haft denne status lige siden man fandt det første oliefelt i den sydlige Nordsø. Besøg også udkigsplatformen, Preikestolen, som er blevet kaldt for en af de mest betagendee udkigssteder i verden.

14
Til søs
30 juni 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
15
Hamborg
1 juli 24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 02:00

Med ankomst via Elben floden møder gæster storbyen Hamborg.

Det første der falder i øjnene er det enorme havneområde. Haven er cirka 800 år gammel og blandt verdensstørste. Byen har kontrastfulde kvarterer, spændende at gå på opdagelse i. Det er nemt at bevæge sig rundt i byen og finde nye favorit steder. Gæster kan med fordel opleve Hamborg fra vandet. Hop ombord på en af de mange kanalrundfarter som begiver sig ud på forskellige ruter og giver et godt indtryk af byen.

Der er mange kultureller oplevelser i Hamborg. Tag på kunstbesøg i Hamborgs kunsthal, tag familien med ud og se verdens største modeljernbane udstilling, Miniature Wunderland (1300 kvm) og træd tilbage i tiden i Skt. Michaelis-kirken fra 1700 tallet. Fra kirkens spir kan gæster nyde en smuk udsigt over byen.
Shopping mulighederne er mange i Hamborg. Der findes en del fashionable modecentre men også hyggelige loppemarkeder i gaderne. Når sulten skal stilles er der et væld af gode spisemuligheder. Som havneby er Hamborg præget af forskellige kulinariske måltider.

Selvom Hamborg er en storby er der mange grønne oaser i byen – ideelle til at hvile benene. Gå for eksempel en tur i parkområdet Planten un Blomsten som både har et botanisk drivhus, en botanisk have og små søer. Det er også en oplevelse at slentre gennem byen, og over de mange broer der forbinder øerne med hinanden. Har du børnene med kan du få et par hyggelige timer i Hamborg zoologiske have Tierpark Hagenbeck, lidt uden for byen.

1
Hamborg
17 juni '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 21:00
MSC Cruises

Med ankomst via Elben floden møder gæster storbyen Hamborg.

Det første der falder i øjnene er det enorme havneområde. Haven er cirka 800 år gammel og blandt verdensstørste. Byen har kontrastfulde kvarterer, spændende at gå på opdagelse i. Det er nemt at bevæge sig rundt i byen og finde nye favorit steder. Gæster kan med fordel opleve Hamborg fra vandet. Hop ombord på en af de mange kanalrundfarter som begiver sig ud på forskellige ruter og giver et godt indtryk af byen.

Der er mange kultureller oplevelser i Hamborg. Tag på kunstbesøg i Hamborgs kunsthal, tag familien med ud og se verdens største modeljernbane udstilling, Miniature Wunderland (1300 kvm) og træd tilbage i tiden i Skt. Michaelis-kirken fra 1700 tallet. Fra kirkens spir kan gæster nyde en smuk udsigt over byen.
Shopping mulighederne er mange i Hamborg. Der findes en del fashionable modecentre men også hyggelige loppemarkeder i gaderne. Når sulten skal stilles er der et væld af gode spisemuligheder. Som havneby er Hamborg præget af forskellige kulinariske måltider.

Selvom Hamborg er en storby er der mange grønne oaser i byen – ideelle til at hvile benene. Gå for eksempel en tur i parkområdet Planten un Blomsten som både har et botanisk drivhus, en botanisk have og små søer. Det er også en oplevelse at slentre gennem byen, og over de mange broer der forbinder øerne med hinanden. Har du børnene med kan du få et par hyggelige timer i Hamborg zoologiske have Tierpark Hagenbeck, lidt uden for byen.

2
Til søs
18 juni '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
3
Molde
Norge
19 juni '24
Ankomst kl 15:00
Afgang kl 23:00
MSC Cruises

Smuk natur og den berømte Trollstigen

Ved Romsdalsfjordens brede munding ligger Molde, som er den største by i regionen. Fra udsigtspunktet Varden (407 m.o.h) er der en fantastisk udsigt over byen, fjorden, øerne og det smukke Molde-panorama med dets mange delvist snedækkede toppe.

I byens nærhed finder man den kendte Trollstigen der snor sig gennem adskillige hårnålesving op til Stigrøra. Området omkring Molde byder på et væld af aktiviteter: vandreture, kajakture, cykling, fisketure og spækhuggersafari. Af mere rolige aktiviteter kan bl.a. nævnes: besøg på Romsdalsmuseet eller en gåtur i byen. I juli er byen vært for en stor jazzfestival, der tiltrækker musikere fra nær og fjern.

4
Til søs
20 juni '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
5
Tromso
21 juni '24
Ankomst kl 10:00
MSC Cruises

Den norske by Tromsø er den største by beliggende i det nordlige Norge, ca. 350 kilometer nord for Polarcirklen.
Byen kaldes også porten til Arktis eller hovedstaden i Arktis, fordi mange polarekspeditioner stævner ud herfra. Det var herfra at den berømte polarforsker Roald Amundsen, for omkring 100 år siden, samlede besætning til sine berømte polarekspeditioner. Tromsø er i dag centrum for alt som har med Arktis- og Polar-ekspeditioner at gøre og tiltrækker massevis af Arktis-interesserede eksperter og akademikere, som især er optagede af at studere den globale opvarmning i Arktis. Tromsø har også masser af kulturtilbud, her finder man eksempelvis verdens nordligst beliggende botaniske have, byens akvarium, flere museer, et hyggeligt natteliv og mange restauranter med fokus på brugen af friske arktiske råvarer. I Tromsø har man ligeledes gode muligheder for at se nordlyset i sæsonen fra september til marts og mellem midt maj til midt september skinner midnatssolen hele døgnet og giver mulighed for aktiviteter hele døgnet rundt.

6
Til søs
22 juni '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
7
Longyearbyen
23 juni '24
Ankomst kl 10:00
MSC Cruises

På rejser til Svalbard, en norsk øgruppe i det Arktiske Hav, midt mellem Norge og Nordpolen, vil du opleve en arktisk vildmark med øer, holme og skær.

Langs nordvestkysten kan du opleve gigantiske isbræer, dybe fjorde og taggede fjelde, som danner baggrundskulisse for områdets uspolerede natur. Her finder du også Spitsbergen, Svalbards største ø.

øerne på Svalbard byder på storslået, vild natur, gamle miner og isbjørne, og du har en unik mulighed for at opleve det arktiske dyreliv helt tæt på, se midnatssol, få store naturoplevelser og besøge charmerende fiskerlandsbyer. Til trods for at Svalbard ligger så tæt på Nordpolen, har øgruppen et relativt mildt klima sammenlignet med områder på samme breddegrad.
Svalbards rige dyreliv
Navnet Svalbard betyder “kold kyst”. Området blev først omtalt i islandske tekster i det 12. århundrede og opdaget af Willem Barentsz i 1596. På øerne er der naturreservater, nationalparker, fredede fugleområder og Norges største gletsjer, Austfonna, som med sin 200 km brede front er verdens tredje største område dækket af is, efter Antarktis og Grønland.

Aktiviteterne på Svalbard er sæsonbaserede. Om sommeren er Svalbards klipper hjemsted for de mange fugle, og du kan opleve Svalbard med kajak og se sæler på de mange isflager i havet. Vær opmærksom på, at det i sommerens løb er normalt med perioder med tåge. Om vinteren har du mulighed for at løbe på ski, køre med snescooter eller hundeslæde.

Som Svalbard turist bør du besøge hovedbyen på Svalbard i Isfjorden, Longyearbyen, udråbt som den bedste destination for oplevelser i sneen af National Geographic Adventure i 2008. Byen har omkring 2.100 indbyggere og er den største og vigtigste by på øerne og Norges administrative centrum på Svalbard.
Kulturelle oplevelser og toldfri handel
Krydstogt til SvalbardI Longyearbyen finder du cafeer, barer og restauranter. På byens galleri kan du se Svalbards samling af gamle kort og bøger, et slideshow lavet af fotograf og komponist Thomas Widerberg og en udstilling med malerier af lysets maler, Kåre Tveter.

Den lille kirken i Longyearbyen er åben for besøgende hver dag. Torsdag aften sælges der kaffe og norske vafler i kirken, og her har du mulighed for at komme tæt på lokalbefolkningen.

Svalbard museum i Longyearbyen har forskellige udstillinger af flora, fauna, grubedrift, jagthistorie og Svalbard under 2. Verdenskrig. På kabelbanecenteret kan du se, hvordan man transporterede kul i gamle dage i “kibs”, vogne, på kabelbanen. Du kan besøge nogle af indgangene til de lukkede miner, og indgangen til “Mine nr. 2b” er minen, hvor julemanden bor.

En rejse til Svalbard er en rejse til et toldfrit område, og sølv, guld og pels hører til nogle af de lokale produkter, du kan købe.

Vil du på guidede ture på anløbsdestinationen, kan du købe udflugtspakker om bord på dit krydstogtskib eller hos rederierne.

8
Til søs
24 juni '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
9
Honningsvåg
25 juni '24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 01:59
MSC Cruises

Nordkaps hovedstad

De fleste besøger Honningsvåg i forbindelse med et besøg på Nordkap, hvor man kan stå ved det berømte monument og kigge ud over havet. Nordkap er fastlands Europas nordligste punkt og det er kun Svalbard der ligger mellem Nordkap og Nordpolen. Om vinteren er her mulighed for at se nordlys og om sommeren er der stor sandsynlighed for at møde samerne med deres rensdyr. Honningsvåg med sine 2800 indbyggere har gode butikker, restauranter, kulturhus og der er mulighed for at besøge kirken, der var den eneste bygning i byen, der ikke blev væltet i anden verdenskrig.

10
Honningsvåg
26 juni '24
Ankomst kl 02:01
Afgang kl 03:00
MSC Cruises

Nordkaps hovedstad

De fleste besøger Honningsvåg i forbindelse med et besøg på Nordkap, hvor man kan stå ved det berømte monument og kigge ud over havet. Nordkap er fastlands Europas nordligste punkt og det er kun Svalbard der ligger mellem Nordkap og Nordpolen. Om vinteren er her mulighed for at se nordlys og om sommeren er der stor sandsynlighed for at møde samerne med deres rensdyr. Honningsvåg med sine 2800 indbyggere har gode butikker, restauranter, kulturhus og der er mulighed for at besøge kirken, der var den eneste bygning i byen, der ikke blev væltet i anden verdenskrig.

11
Til søs
27 juni '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
12
Olden
28 juni '24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 20:00
MSC Cruises

Adventure-byen

Den lille bygd Olden i byområdet Stryn på den nordlige bred af Nordfjorden er en kontrastfuld by, som på den ene side er kendt for sine yderst fredelige omgivelser og på den anden side også byder på både ekstremsport og adrenalinpumpende aktiviteter.

Hos Birksdal Adventure kan man nemlig både spille paintball, give sig i kast med klatring, øksekastning eller måske vikingebowling. For de mindre eventyrlystne byder en vandretur i Olden også på en helt fantastisk udsigt over landsbyen og fjorden.

Den lille by er hyggelig og har få indkøbsmuligheder.

13
Stavanger
29 juni '24
Ankomst kl 13:00
Afgang kl 23:00
MSC Cruises

Havnebyen Stavanger er beliggende i komunen af samme navn i det sydvestlige Norge. De naturskønne omgivelser omkring byen er præget af smukke fjorde, stejle fjelde og hvide sanstrande.
Stavanger er Norges fjerdestørste bykomune og landets tættest befolkede komune. Stavanger er en universitetsby og er derfor hjemsted for mange studerende, hvilket tilføjer byen en urban og livlig atmosfære. I 2008 fik Stavanger, sammen med nabobyen Sandnes æren af at være Europæisk kulturhovedstad. Og kultur mangler da heller ikke i Stavanger, som gemmer på mange museer og årlige kulturbegivenheder, bl.a. madfestivallen, Gladmat, som hvert år har mange tusinde af besøgende.
Besøg Stavanger centrum, hvis gamle bydel har nogle af Europas bedst bevarede træhuse, samt et varieret udvalg af butikker og spisesteder. Stavanger er også kendt som hele Europas olie- og energihovedstad og har haft denne status lige siden man fandt det første oliefelt i den sydlige Nordsø. Besøg også udkigsplatformen, Preikestolen, som er blevet kaldt for en af de mest betagendee udkigssteder i verden.

14
Til søs
30 juni '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
15
Hamborg
1 juli '24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 02:00
MSC Cruises

Med ankomst via Elben floden møder gæster storbyen Hamborg.

Det første der falder i øjnene er det enorme havneområde. Haven er cirka 800 år gammel og blandt verdensstørste. Byen har kontrastfulde kvarterer, spændende at gå på opdagelse i. Det er nemt at bevæge sig rundt i byen og finde nye favorit steder. Gæster kan med fordel opleve Hamborg fra vandet. Hop ombord på en af de mange kanalrundfarter som begiver sig ud på forskellige ruter og giver et godt indtryk af byen.

Der er mange kultureller oplevelser i Hamborg. Tag på kunstbesøg i Hamborgs kunsthal, tag familien med ud og se verdens største modeljernbane udstilling, Miniature Wunderland (1300 kvm) og træd tilbage i tiden i Skt. Michaelis-kirken fra 1700 tallet. Fra kirkens spir kan gæster nyde en smuk udsigt over byen.
Shopping mulighederne er mange i Hamborg. Der findes en del fashionable modecentre men også hyggelige loppemarkeder i gaderne. Når sulten skal stilles er der et væld af gode spisemuligheder. Som havneby er Hamborg præget af forskellige kulinariske måltider.

Selvom Hamborg er en storby er der mange grønne oaser i byen – ideelle til at hvile benene. Gå for eksempel en tur i parkområdet Planten un Blomsten som både har et botanisk drivhus, en botanisk have og små søer. Det er også en oplevelse at slentre gennem byen, og over de mange broer der forbinder øerne med hinanden. Har du børnene med kan du få et par hyggelige timer i Hamborg zoologiske have Tierpark Hagenbeck, lidt uden for byen.


Kahytstyper

Udfyld dine ønsker til dit krydstogt. Sender du en forespørgsel, vender vi hurtigt tilbage til dig for at give dig et tilbud. Hvad du indtaster og vælger her, er helt uforpligtende indtil vi har talt sammen. Booker du i stedet dit krydstogt online her på siden, kan du på den kommende side vælge den helt specifikke kahyt, som du gerne vil have. Klik på "book dette krydstogt" længere nede. I standardkahytter kan der som udgangspunkt være to voksne. Ved særlige ønsker, skriv i kommentarfeltet længere nede eller ring direkte på 70 200 100..

Indvendig Kahyt

Indvendig kahyt på 13 kvm på dæk 8-11. Badeværelse med bruser, spejlbord og hårtørrer. Vælg mellem en komfortabel dobbeltseng eller enkeltsenge efter behov. Interaktivt TV, telefon og WiFi-forbindelse (mod gebyr). Safetyboks og minibar.

Udvendig Kahyt

Rummelig udvendig kahyt på ca. 20 kvm, beliggende på dæk 5. Badeværelse med bruser, spejlbord og hårtørrer. Vælg mellem en komfortabel dobbeltseng eller enkeltsenge efter behov. Interaktivt TV, telefon og WiFi-forbindelse (mod gebyr). Safetyboks og minibar. Plads til 6 personer

Balkonkahyt

Balkonkahyt på 18 kvm med en 4 kvm stor balkon, beliggende på dæk 9-13. Badeværelse med enten bruser eller badekar, spejlbord med hårtørrer. Vælg mellem en behagelig dobbeltseng eller enkeltsenge efter dine ønsker. Interaktivt TV, telefon og WiFi-forbindelse (mod gebyr). Safetyboks og minibar.

Suite

Balcony Sitting area with sofa Comfortable double or single beds (on request) Spacious wardrobe Bathroom with shower or bathtub, vanity area with hairdryer Interactive TV, telephone, Wifi connection available (for a fee), safe and minibar Surface approx. from 28 to 32 sq.m.* Discover a world of privileges with MSC Yacht Club


Rederi

MSC Cruises har 23 skibe i fire forskellige skibsklasser. For dem alle gælder, at skibene er indrettet i europæisk/italiensk stil og byder på masser af underholdning såvel indendørs som udendørs. Kahytkategorierne favner bredt fra indvendige kahytter til deluxe suiter. Men langt de fleste kahytter er udvendige med balkon.
MSC Cruises har opdelt deres krydstogter efter sæson og sejler derfor til Nordeuropa om sommeren, Sydamerika om vinteren samt i Middelhavet og Caribien året rundt. Størstedelen af MSCs passagerer har bopæl i Sydeuropa, men de seneste år har der været passagerer fra andre europæiske lande og et stigende antal skandinavere.

MSC Cruises har ofte attraktive priser og tilbyder også favorable børnepriser. Godt tilbud til hele familien Nyhed. Danske LEGO har indledt samarbejde med MSC Cruices og bygger LEGO-legeområder, laver temadage og inviterer en LEGO-maskot ombord på MSC Cruises krydstogtflåde. MSC Cruises har desuden gode børnepriser for børn, som deler kahyt med to voksne.

Krydstogt er en god måde at holde familieferie på. Både forældre og børn kan nyde ferien i en verden af komfort, stil og elegance. Ombord finder du programmer for børn og unge med masser af underholdning både om dagen og om aftenen. I børneklubben tager det uddannede personale sig af børnene, der er opdelt i 3 aldersgrupper. De forskellige klubber tilbyder aktiviteter, der er tilpasset alderstrinene, og der er så meget at lave, at børnene aldrig vil kede sig.

Kategorier ombord:

Bella:
Giver adgang til den almindelige service ombord
Yderligere fordele mod betaling:
• Morgenmad i kahytten
• 24-timers roomservice
• Adgang til privat soldæk
• Særlige arrangementer for børn

Fantastica:
• Alle Bella-fordele plus en række ekstra privilegier
• Premium kahyt
• 24 timers roomservice
• Frihed til at ændre booking detaljer mod et mindre gebyr
• Gratis morgenmad i kahytten
• Adgang til privat soldæk mod betaling
• Særlige arrangementer for børn
• 50% rabat på fitness klasser og personlig træner

Aurea:
• Alle Fantastica fordele plus en række ekstra privilegier
• Velkomst pakke (Prosecco og chokolade)
• Adgang til Thermal området under hele krydstogtet (kun for voksne)
• Særlige produkter til ansigt, hår og krop i kahytten
• Pude menu i kahytten
• Badekåbe, slippers samt fri adgang til eksklusivt soldæk
• Prioritet boarding og bagage på ombordstigningsdagen
• Frit valg af spisetid i dedikeret område i restauranten

MSC Yacht Club:
Mærk elegancen ved luksuskrydstogter med MSC Yacht Club, et eksklusiv paradis som et ekstra skib i skibet. Omgiv dig med uovertruffenen komfort og personlig service.
MSC Yacht Club er designet til at overgå alle dine ønsker og skabe minder, der vil vare hele livet.

• Smukke indrettede suiter med enestående komfort beliggende på skibets fordæk
• Butler service døgnet rundt
• Dedikeret prioriteret ind- og udtjekning
• Gratis adgang til den termiske suite i MSC Aurea Spa
• Premium ekstra drikkepakke i alle skibets områder inklusiv minibaren i kahytten
• Concierge service 24 timer
• Ubegrænset internetpakke
• Gourmetmad i den private MSC Yacht Club-restaurant med frit valg af spisetid

 

Skib

Beskrivelse

MSC Preziosa er søsterskib til MSC Divina , MSC Splendida og MSC Fantasia, dog med nogle bemærkelsesværdige forbedringer. Den smukke Infinity Pool på agterskibet, med sin “beach zone” og tilstødende glassøjler og balustrader, tilbyder en unik udsigt over skibets kølvand.
Skibet er på 139.400 brutto tons, 333 meter lang og skyder en fart på 23 knob. Der er plads til 3900 gæster, som bliver vartet op af en besætning på 1370.
MSC Preziosa tilbyder 3 hoved restauranter. Hver enkelt kan prale af et top gastronomisk udvalg takket være de mange forskellige retter af høj kvalitet og respekt for fødevarerne; fra italiensk kød til den friske frugt. Hvert produkt er frisk og omhyggeligt behandlet. Retterne spænder fra traditionelle og velsmagende Middelhavs retter, til de mest raffinerede internationale opskrifter.
Oplev glamour fra fortiden med alle bekvemmeligheder af det 21. århundrede, takket være MSC’s unikke italienske stil.

Underholdning

Disco
Entertainment Team
Theatre

Mad og drikke

Bar

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel