Tag msc oplevelsen til et nyt niveau på MSC´s nye skibsklasse

Krydstogt detaljer

  • 29 november til 6 december 2024
  • 7 Nætter
  • 2 Voksne
  • MSC World Europa
  • Barcelona, Marseille, Genova Italien, Civitavecchia (Rom), Palermo, Valletta, Til søs, Barcelona
Balkon kahyt Fra kr. 12.495 pr. person

Oversigt

Tag msc oplevelsen til et nyt niveau på MSC´s nye skibsklasse inkluderet specialrestauranter og opgraderet drikkepakke

Vi har sammensat en perfekt pakke med det nye skib MSC World Europa hvor oplevelsen bliver helt særlig i en balkon kahyt.

Lad dig forføre i MSC´s intime specialrestauranter. På turen her har vi inkluderet 4 middage i specialrestauranterne:

Chef´s Garden Kitchen – Den første hydroponiske have til søs med menuer fra den svenske Michelin kok Niklas Ekstedt.
Butcher´s Cut – MSC´s signatur steakrestaurant i amerikansk stil.
Kaito Teppanyaki – En japansk restaurant hvor maden bliver tilberedt mens gæsterne sidder omkring kokken og lader sig underholde
Hola! Tacos & Cantina – En latinamerikansk street food-inspireret restaurant

Easy plus drikkevarepakke
Vi har opgraderet drikkevarepakken til en Easy plus med et større udvalg af vine og drinks. Med opgraderingen er der også mulighed for at benytte drikkepakken i specialrestauranterne.

Vi sørger selvfølgelig for dit fly t/r til Barcelona og kan også være behjælpelige hvis I ønsker hotelovernatninger før eller efter krydstogtet.

MSC World Europa
MSC World Europa er et skib bygget til fremtidens krydstogter. Med sin innovative tekniske egenskaber og futuristiske silhuet er MSC World Europa den første repræsentant for MSC Cruises moderne flåde.

MSC World Europa drives på den avancerede grønne teknik LNG, som er det mest miljøvenlige brændstof, der eksisterer, og som er et vigtig skridt mod MSC Cruises vision for bæredygtige krydstogter.

På skibet finder du både traditionelle og stemningsfyldte kahytter samt elegante luksussuiter med privat balkon, jacuzzi og store panoramiske vinduer til den absolutte livsnyder. Skibets udvidede størrelse muliggør forskellige oplevelser og i zoner, som henvender sig til både familier, par og ældre med bl.a. fredfyldte zenzoner, familiezoner, livlige strandpromenader og stemningsfyldte torv med luksusbutikker, barer og restauranter.

Både store og små kan forvente underholdning i topklasse på MSC World døgnet rundt! Skibet byder på en enorm og innovativ vandpark med VR-tekniske vandrutsjebaner, rollerblades arena, videoarkader, børneklubber samt den arkitektoniske perle og rutschebane -The Spiral – der tager dig fra dæk 20 til dæk 8 på rekordfart. I Luna Park Studio kan op til 300 siddende gæster underholdes af fantastiske forestillinger.

MSC World Europa tilbyder også seks enestående pools i atmosfærefyldte omgivelser, samt 14 skønne boblebade med havudsigt.

Valgt afgang: 29 november 2024
Pris pr. person fra: kr. 12.495

Rejseoversigt

  • Varighed: 7 nætter
  • Rederi og skib: MSC Cruises, MSC World Europa
  • Afrejsehavn: Barcelona
  • Billigste krydstogt: kr. 12.495 (29 november 2024)

Prisen inkluderer

*) Specialpris – Kun hos Profil Rejser Cruise

*) Prisen inkluderer:
Direkte fly København – Barcelona
7 nætters krydstogt med MSC World Europa i Balkon kahyt
Easy plus drikkevarepakke
4 middage i specialrestauranterne
Drikkepenge til skibets personale
Alle måltider og underholdning ombord
Direkte fly Barcelona – Købenahvn

Bemærk

Fly
Måltider
Special restauranter
Drikkepakke
Drikkepenge
Underholdning

.


Rejseplan

1
Barcelona
29 november 24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 19:00

Oplev dynamiske og stilfulde Barcelona, som blandt andet er kendt for sin summede Rambla og Gaudis arkitektoniske værk La Sagrada Familia. Den varmblodede storby er fyldt med arkitektoniske perler, middelhavsgastronomi og sprød guitarmusik.

Selv uden en Barcelona guide vil du opdage, at byens pulsåre er fodgængerboulevarden Ramblaen, der vrimler med blomsterboder, gøgl og teater.

Ikke langt fra Ramblaen i Barcelona finder du Placa de Catalunya, som er Barcelonas trafikale omdrejningspunkt og altid fyldt med mennesker. Her kan du snuppe en kop kaffe på en af de mange fortovspladser.

Mod vest ligger den moderne bydelen, Eixample med brede boulevarder og moderne bygninger, og myriader af restauranter og tapasbarer. Her finder du også Barcelonas højdepunkt, verdens højeste kirke La Sagrada Familia, som stråler i det stærke middelhavslys, der ifølge Gaudi giver catalanerne en helt særlig sans for skønhed. Tager du turen op gennem kirkens snoede tårntrapper, får du en flot oplevelse af ikonbygningen.

Andre attraktioner i Barcelona finder du mod øst, hvor der venter dig en labyrintisk middelalderbydel med snævre, krogede gader, der fører til små dunkle steder, hippe caféer, bohemebarer og designerbutikker. I et middelalderligt adelspalæ i La Ribera-kvarteret er et Picasso museum, hvor du kan se 800 originale værker fra Picassos unge år.

Fantastisk middelhavsgastronomi
Det er nemt at finde en restaurant i Barcelona. På kysten finder du stribevis af restauranter med lækker middelhavsgastronomi og en frisk havbrise. Her er strandliv og partystemning, seks kilometer strand og Frank Gehrys store fiskeskulptur samt lounges og cocktailbarer. Følger du fodgængerpromenaden, kommer du til Villa Olympica.

Nyd den lune luft, de mange indtryk, den nærende mad og de fyldige vine, så længe du er i land.

Vil du på guidede ture på anløbsdestinationen, kan du købe udflugtspakker om bord på dit krydstogtskib eller hos rederierne.

2
Marseille
30 november 24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00

Omringet af bjerge og lavendelmarker ligger havnebyen Marseille. Som Frankrigs ældste by summer Marseille af historie og har igennem årene udviklet sig til en travl multikulturel storby med god balance mellem traditioner og modernitet, kultur og natur.
Selvom Marseille er kendt for at være en travl by, hviler en afslappende atmosfære over indbyggerne, og det summer af liv i byens gamle havn, Vieux Port. Blandt duften af saltvand og friskfanget fisk lægger de farverige fiskekutterne til kaj for at sælge dagens fangst, og folk flokkes om de hyggelige restauranter og barer, der fylder havnefronten. Fra den gamle havn er der en flot udsigt til kirken Notre-Dame de la Garde, Marseilles’ symbol, der er placeret på byens højeste bakketop. I gamle dage slæbte fiskerne deres små både op ad bakketoppen til kirken for at få dem velsignet.
Lidt nord for den gamle havn ligger den historiske bydel, Le Panier. I gamle dage var området et stort markedssted, deraf stammer navnet panier, som betyder kurv. I dag fyldes gaderne af små atelierer, kreative kunstbutikker og charmerende skæve bygninger med vasketøjet hængende over de smalle gader.
Det smukke palads, Palais Longchamp, er også et besøg værd. Paladset rummer i dag Marseilles’ kunstmuseum og udstiller blandt andet Van Goghs malerier. Paladset er omgivet af en smuk park, som er en af Frankrigs bemærkelsesværdige parker.
Lej gerne en cykel og tag på eventyr langs Marseilles’ smukke kyst eller nyd den populære strand, Plage des Catalans, som blot ligger en kort bustur fra byens centrum.

3
Genova
Italien
1 december 24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00

Den italienske havneby Genova er Liguriaregionens hovedstad og huser Italiens største industrihavn. I den historiske bymidte ligger smukke barok- og romanske bygninger, og de mange specialbutikker og gamle forretninger bugner med lokale delikatesser og råvarer, der skal ses, duftes og smages.

Ved ankomst til Genova fra søsiden er byens vartegn, La Lanterna, det første, de sejlende får øje på. Det 77 meter høje fyrtårn blev opført i år 1543 og har siden været symbol på Genova. Fra det store havneområde er der ikke langt til Genovas gamle bydel med snævre stræder og den kendte gade, Via Garibaldi, hvor smukke paladser fra 1500-tallet er opført på stribe. Også museet, Musei della Lanterna, som rummer byen og havnens historie, ligger i gåafstand fra havnen.

Genovas gamle og nye bydel forenes af Piazza De Ferrari, som er Genovas centrale plads. Her ligger nogle af byens vigtige bygninger som Genovas opera og Dogespaladset, der blev renoveret i 1992 i anledningen af Christopher Columbus’ 500-års jubilæum for opdagelsen af Amerika.

Ved den gamle havn, Porto Antico, hersker en helt særlig stemning med museer, kulturcentre, butikker, gallerier, restauranter og barer samt festivaller og aktiviteter året rundt. Her ligger desuden det store marinecenter og tropecenteret, La Biosfera, med den karakteristiske kuppel, som indrammer en tropisk skov fuld af krybdyr, fugle og insekter.

På gastronomifronten er Genova kendt for mange specialiteter, ikke mindst fordi byen i kraft af sin status som vigtig havneby i århundreder har været forsynet med krydderier og andre råvarer fra den store verden. Mest berømt er Genova dog for sin pesto, og byen er hvert andet år hjemsted for verdensmesterskabet i den lille, velsmagende delikatesse.

4
Civitavecchia (Rom)
2 december 24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 20:00

Udvalget af oplevelser i Rom er enormt. Byen er som ét stort teater med verdens smukkeste kulisser og fascinerer med verdens største kirke, fabelagtige ruiner, imponerende templer, renæssancebygninger, museer, spisesteder og butikker.

5
Palermo
3 december 24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 18:00

Palermo er Siciliens hovedstad. Den charmerende barokby har rødder tilbage til det 8. århundrede, hvor Palermo var et betydningsfuldt kulturcentrum, og i dag præger historiske monumenter, arkitektur og middelalderbygninger fra tiderne med græsk, romersk og arabisk styre stadig byen.

Der er mange klassiske seværdigheder i Palermo. En af de ældste og helligste er byens imponerende katedral, der blev grundlagt i 1185. Her bevidner arkitekturen i de mange tilbygninger de forskellige kontraster og stilarter, som har præget byens historie. En anden markant seværdighed er kirken Sankt Johannes af Eremitterne fra 1142. De fem røde kupler er et minde om tiden under arabisk imperium, og kirkehaven er også et besøg værd med dens frodige appelsintræer og blomstrende buske, der snor sig op langs kirkemurerne.

Palermos prægtige operahus, Teatro Massimo, var ved sin åbning i 1897 et af Europas vigtigste. Teaters ydre og salen er fantastisk smukke og perfekte rammer for en ægte italiensk opera, og mange vil sikkert genkende teatersalen fra filmklassikeren The Godfather III”. Gå heller ikke glip af Palazzo dei Normanni, et fabelagtigt normannisk kongepalads, der i dag rummer det sicilianske parlament. Eller gå en tur langs Via Maqueda og Corso Vittorio Emanuele, hvor majestætiske barokbygninger og eventyrlige arabiske paladser ligger side om side.

Ud over de mange seværdige bygninger i Palermo er det et must at smage på den skønne sicilienske mad. De lokale retter på Sicilien er en kombination af det bedste fra det italienske, arabiske og nordafrikanske køkken, og der er masser af charmerende restauranter i Palermo. Smag, lugt og føl også på Siciliens gode råvarer på Palermos populære gademarkeder, hvor især markederne Ballarò og Mercato di Capo er kendt over hele Italien for råvarernes udsøgte kvalitet.

6
Valletta
4 december 24
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 19:00

På en af Maltas klippesidder ligger hovedstanden Valletta. Fæstningsbyen fra 1566, der blev bygget af riddere af St. John, er med sine historiske seværdigheder en del af UNESCOs Verdensarvsliste.
Valletta er en romantisk havneby, og folk strømmer blandt andet til byen for at opleve de historiske bygninger, fæstninger og paladser. En af de smukkeste kirker i Valletta er St. Johns Co-Cathedral bygget i barokstil til ære for Johannes Døberen, og i Valetta ligger også Europas tredjeældste aktive teater, Manoel Teatret, fra 1731. Maltas Børs huses i en gammel garnisonskirke fra 1850, og parlamentet holder også til i hovedstaden. Barokstilen pryder havnekajen, Valletta Waterfronts, hvor krydstogtskibene ligger fortøjet blandt hyggelige restauranter, barer og butikker.
Langs den charmerende hovedgade, Republic Street, der skærer sig gennem Valletta, mærkes byens puls for alvor blandt de gule kalkstenshuse opført i ægte maltetisk stil. Her ligger også stormesterens palads fra 1581, der i dag fungerer som præsidentpalads. Gå desuden en op tur til byens grønne oase, Upper Barrakka Gardens fra 1775, hvor der er en pragtfuld panoramaudsigt over Vallettas havneområde.

7
Til søs
5 december 24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

8
Barcelona
6 december 24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 01:00

Oplev dynamiske og stilfulde Barcelona, som blandt andet er kendt for sin summede Rambla og Gaudis arkitektoniske værk La Sagrada Familia. Den varmblodede storby er fyldt med arkitektoniske perler, middelhavsgastronomi og sprød guitarmusik.

Selv uden en Barcelona guide vil du opdage, at byens pulsåre er fodgængerboulevarden Ramblaen, der vrimler med blomsterboder, gøgl og teater.

Ikke langt fra Ramblaen i Barcelona finder du Placa de Catalunya, som er Barcelonas trafikale omdrejningspunkt og altid fyldt med mennesker. Her kan du snuppe en kop kaffe på en af de mange fortovspladser.

Mod vest ligger den moderne bydelen, Eixample med brede boulevarder og moderne bygninger, og myriader af restauranter og tapasbarer. Her finder du også Barcelonas højdepunkt, verdens højeste kirke La Sagrada Familia, som stråler i det stærke middelhavslys, der ifølge Gaudi giver catalanerne en helt særlig sans for skønhed. Tager du turen op gennem kirkens snoede tårntrapper, får du en flot oplevelse af ikonbygningen.

Andre attraktioner i Barcelona finder du mod øst, hvor der venter dig en labyrintisk middelalderbydel med snævre, krogede gader, der fører til små dunkle steder, hippe caféer, bohemebarer og designerbutikker. I et middelalderligt adelspalæ i La Ribera-kvarteret er et Picasso museum, hvor du kan se 800 originale værker fra Picassos unge år.

Fantastisk middelhavsgastronomi
Det er nemt at finde en restaurant i Barcelona. På kysten finder du stribevis af restauranter med lækker middelhavsgastronomi og en frisk havbrise. Her er strandliv og partystemning, seks kilometer strand og Frank Gehrys store fiskeskulptur samt lounges og cocktailbarer. Følger du fodgængerpromenaden, kommer du til Villa Olympica.

Nyd den lune luft, de mange indtryk, den nærende mad og de fyldige vine, så længe du er i land.

Vil du på guidede ture på anløbsdestinationen, kan du købe udflugtspakker om bord på dit krydstogtskib eller hos rederierne.

1
Barcelona
29 november '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 19:00
MSC Cruises

Oplev dynamiske og stilfulde Barcelona, som blandt andet er kendt for sin summede Rambla og Gaudis arkitektoniske værk La Sagrada Familia. Den varmblodede storby er fyldt med arkitektoniske perler, middelhavsgastronomi og sprød guitarmusik.

Selv uden en Barcelona guide vil du opdage, at byens pulsåre er fodgængerboulevarden Ramblaen, der vrimler med blomsterboder, gøgl og teater.

Ikke langt fra Ramblaen i Barcelona finder du Placa de Catalunya, som er Barcelonas trafikale omdrejningspunkt og altid fyldt med mennesker. Her kan du snuppe en kop kaffe på en af de mange fortovspladser.

Mod vest ligger den moderne bydelen, Eixample med brede boulevarder og moderne bygninger, og myriader af restauranter og tapasbarer. Her finder du også Barcelonas højdepunkt, verdens højeste kirke La Sagrada Familia, som stråler i det stærke middelhavslys, der ifølge Gaudi giver catalanerne en helt særlig sans for skønhed. Tager du turen op gennem kirkens snoede tårntrapper, får du en flot oplevelse af ikonbygningen.

Andre attraktioner i Barcelona finder du mod øst, hvor der venter dig en labyrintisk middelalderbydel med snævre, krogede gader, der fører til små dunkle steder, hippe caféer, bohemebarer og designerbutikker. I et middelalderligt adelspalæ i La Ribera-kvarteret er et Picasso museum, hvor du kan se 800 originale værker fra Picassos unge år.

Fantastisk middelhavsgastronomi
Det er nemt at finde en restaurant i Barcelona. På kysten finder du stribevis af restauranter med lækker middelhavsgastronomi og en frisk havbrise. Her er strandliv og partystemning, seks kilometer strand og Frank Gehrys store fiskeskulptur samt lounges og cocktailbarer. Følger du fodgængerpromenaden, kommer du til Villa Olympica.

Nyd den lune luft, de mange indtryk, den nærende mad og de fyldige vine, så længe du er i land.

Vil du på guidede ture på anløbsdestinationen, kan du købe udflugtspakker om bord på dit krydstogtskib eller hos rederierne.

2
Marseille
30 november '24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00
MSC Cruises

Omringet af bjerge og lavendelmarker ligger havnebyen Marseille. Som Frankrigs ældste by summer Marseille af historie og har igennem årene udviklet sig til en travl multikulturel storby med god balance mellem traditioner og modernitet, kultur og natur.
Selvom Marseille er kendt for at være en travl by, hviler en afslappende atmosfære over indbyggerne, og det summer af liv i byens gamle havn, Vieux Port. Blandt duften af saltvand og friskfanget fisk lægger de farverige fiskekutterne til kaj for at sælge dagens fangst, og folk flokkes om de hyggelige restauranter og barer, der fylder havnefronten. Fra den gamle havn er der en flot udsigt til kirken Notre-Dame de la Garde, Marseilles’ symbol, der er placeret på byens højeste bakketop. I gamle dage slæbte fiskerne deres små både op ad bakketoppen til kirken for at få dem velsignet.
Lidt nord for den gamle havn ligger den historiske bydel, Le Panier. I gamle dage var området et stort markedssted, deraf stammer navnet panier, som betyder kurv. I dag fyldes gaderne af små atelierer, kreative kunstbutikker og charmerende skæve bygninger med vasketøjet hængende over de smalle gader.
Det smukke palads, Palais Longchamp, er også et besøg værd. Paladset rummer i dag Marseilles’ kunstmuseum og udstiller blandt andet Van Goghs malerier. Paladset er omgivet af en smuk park, som er en af Frankrigs bemærkelsesværdige parker.
Lej gerne en cykel og tag på eventyr langs Marseilles’ smukke kyst eller nyd den populære strand, Plage des Catalans, som blot ligger en kort bustur fra byens centrum.

3
Genova
Italien
1 december '24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00
MSC Cruises

Den italienske havneby Genova er Liguriaregionens hovedstad og huser Italiens største industrihavn. I den historiske bymidte ligger smukke barok- og romanske bygninger, og de mange specialbutikker og gamle forretninger bugner med lokale delikatesser og råvarer, der skal ses, duftes og smages.

Ved ankomst til Genova fra søsiden er byens vartegn, La Lanterna, det første, de sejlende får øje på. Det 77 meter høje fyrtårn blev opført i år 1543 og har siden været symbol på Genova. Fra det store havneområde er der ikke langt til Genovas gamle bydel med snævre stræder og den kendte gade, Via Garibaldi, hvor smukke paladser fra 1500-tallet er opført på stribe. Også museet, Musei della Lanterna, som rummer byen og havnens historie, ligger i gåafstand fra havnen.

Genovas gamle og nye bydel forenes af Piazza De Ferrari, som er Genovas centrale plads. Her ligger nogle af byens vigtige bygninger som Genovas opera og Dogespaladset, der blev renoveret i 1992 i anledningen af Christopher Columbus’ 500-års jubilæum for opdagelsen af Amerika.

Ved den gamle havn, Porto Antico, hersker en helt særlig stemning med museer, kulturcentre, butikker, gallerier, restauranter og barer samt festivaller og aktiviteter året rundt. Her ligger desuden det store marinecenter og tropecenteret, La Biosfera, med den karakteristiske kuppel, som indrammer en tropisk skov fuld af krybdyr, fugle og insekter.

På gastronomifronten er Genova kendt for mange specialiteter, ikke mindst fordi byen i kraft af sin status som vigtig havneby i århundreder har været forsynet med krydderier og andre råvarer fra den store verden. Mest berømt er Genova dog for sin pesto, og byen er hvert andet år hjemsted for verdensmesterskabet i den lille, velsmagende delikatesse.

4
Civitavecchia (Rom)
2 december '24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 20:00
MSC Cruises

Udvalget af oplevelser i Rom er enormt. Byen er som ét stort teater med verdens smukkeste kulisser og fascinerer med verdens største kirke, fabelagtige ruiner, imponerende templer, renæssancebygninger, museer, spisesteder og butikker.

5
Palermo
3 december '24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 18:00
MSC Cruises

Palermo er Siciliens hovedstad. Den charmerende barokby har rødder tilbage til det 8. århundrede, hvor Palermo var et betydningsfuldt kulturcentrum, og i dag præger historiske monumenter, arkitektur og middelalderbygninger fra tiderne med græsk, romersk og arabisk styre stadig byen.

Der er mange klassiske seværdigheder i Palermo. En af de ældste og helligste er byens imponerende katedral, der blev grundlagt i 1185. Her bevidner arkitekturen i de mange tilbygninger de forskellige kontraster og stilarter, som har præget byens historie. En anden markant seværdighed er kirken Sankt Johannes af Eremitterne fra 1142. De fem røde kupler er et minde om tiden under arabisk imperium, og kirkehaven er også et besøg værd med dens frodige appelsintræer og blomstrende buske, der snor sig op langs kirkemurerne.

Palermos prægtige operahus, Teatro Massimo, var ved sin åbning i 1897 et af Europas vigtigste. Teaters ydre og salen er fantastisk smukke og perfekte rammer for en ægte italiensk opera, og mange vil sikkert genkende teatersalen fra filmklassikeren The Godfather III”. Gå heller ikke glip af Palazzo dei Normanni, et fabelagtigt normannisk kongepalads, der i dag rummer det sicilianske parlament. Eller gå en tur langs Via Maqueda og Corso Vittorio Emanuele, hvor majestætiske barokbygninger og eventyrlige arabiske paladser ligger side om side.

Ud over de mange seværdige bygninger i Palermo er det et must at smage på den skønne sicilienske mad. De lokale retter på Sicilien er en kombination af det bedste fra det italienske, arabiske og nordafrikanske køkken, og der er masser af charmerende restauranter i Palermo. Smag, lugt og føl også på Siciliens gode råvarer på Palermos populære gademarkeder, hvor især markederne Ballarò og Mercato di Capo er kendt over hele Italien for råvarernes udsøgte kvalitet.

6
Valletta
4 december '24
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 19:00
MSC Cruises

På en af Maltas klippesidder ligger hovedstanden Valletta. Fæstningsbyen fra 1566, der blev bygget af riddere af St. John, er med sine historiske seværdigheder en del af UNESCOs Verdensarvsliste.
Valletta er en romantisk havneby, og folk strømmer blandt andet til byen for at opleve de historiske bygninger, fæstninger og paladser. En af de smukkeste kirker i Valletta er St. Johns Co-Cathedral bygget i barokstil til ære for Johannes Døberen, og i Valetta ligger også Europas tredjeældste aktive teater, Manoel Teatret, fra 1731. Maltas Børs huses i en gammel garnisonskirke fra 1850, og parlamentet holder også til i hovedstaden. Barokstilen pryder havnekajen, Valletta Waterfronts, hvor krydstogtskibene ligger fortøjet blandt hyggelige restauranter, barer og butikker.
Langs den charmerende hovedgade, Republic Street, der skærer sig gennem Valletta, mærkes byens puls for alvor blandt de gule kalkstenshuse opført i ægte maltetisk stil. Her ligger også stormesterens palads fra 1581, der i dag fungerer som præsidentpalads. Gå desuden en op tur til byens grønne oase, Upper Barrakka Gardens fra 1775, hvor der er en pragtfuld panoramaudsigt over Vallettas havneområde.

7
Til søs
5 december '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

8
Barcelona
6 december '24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

Oplev dynamiske og stilfulde Barcelona, som blandt andet er kendt for sin summede Rambla og Gaudis arkitektoniske værk La Sagrada Familia. Den varmblodede storby er fyldt med arkitektoniske perler, middelhavsgastronomi og sprød guitarmusik.

Selv uden en Barcelona guide vil du opdage, at byens pulsåre er fodgængerboulevarden Ramblaen, der vrimler med blomsterboder, gøgl og teater.

Ikke langt fra Ramblaen i Barcelona finder du Placa de Catalunya, som er Barcelonas trafikale omdrejningspunkt og altid fyldt med mennesker. Her kan du snuppe en kop kaffe på en af de mange fortovspladser.

Mod vest ligger den moderne bydelen, Eixample med brede boulevarder og moderne bygninger, og myriader af restauranter og tapasbarer. Her finder du også Barcelonas højdepunkt, verdens højeste kirke La Sagrada Familia, som stråler i det stærke middelhavslys, der ifølge Gaudi giver catalanerne en helt særlig sans for skønhed. Tager du turen op gennem kirkens snoede tårntrapper, får du en flot oplevelse af ikonbygningen.

Andre attraktioner i Barcelona finder du mod øst, hvor der venter dig en labyrintisk middelalderbydel med snævre, krogede gader, der fører til små dunkle steder, hippe caféer, bohemebarer og designerbutikker. I et middelalderligt adelspalæ i La Ribera-kvarteret er et Picasso museum, hvor du kan se 800 originale værker fra Picassos unge år.

Fantastisk middelhavsgastronomi
Det er nemt at finde en restaurant i Barcelona. På kysten finder du stribevis af restauranter med lækker middelhavsgastronomi og en frisk havbrise. Her er strandliv og partystemning, seks kilometer strand og Frank Gehrys store fiskeskulptur samt lounges og cocktailbarer. Følger du fodgængerpromenaden, kommer du til Villa Olympica.

Nyd den lune luft, de mange indtryk, den nærende mad og de fyldige vine, så længe du er i land.

Vil du på guidede ture på anløbsdestinationen, kan du købe udflugtspakker om bord på dit krydstogtskib eller hos rederierne.


Kahytstyper

Udfyld dine ønsker til dit krydstogt. Sender du en forespørgsel, vender vi hurtigt tilbage til dig for at give dig et tilbud. Hvad du indtaster og vælger her, er helt uforpligtende indtil vi har talt sammen. Booker du i stedet dit krydstogt online her på siden, kan du på den kommende side vælge den helt specifikke kahyt, som du gerne vil have. Klik på "book dette krydstogt" længere nede. I standardkahytter kan der som udgangspunkt være to voksne. Ved særlige ønsker, skriv i kommentarfeltet længere nede eller ring direkte på 70 200 100..

Indvendig Kahyt

Kahyt på 15 kvm, beliggende på dæk 5-14. Badeværelse med bruser og hårtørrer. Interaktivt TV, Wi-Fi-forbindelse (mod betaling), telefon, pengeskab samt minibar og aircondition.

Udvendig Kahyt

Kahyt på 16 kvm, beliggende på dæk 5-9. Badeværelse med bruser og hårtørrer. Interaktivt TV, Wi-Fi-forbindelse (mod betaling), telefon, pengeskab samt minibar og aircondition. Nogle af kabinerne har en panoramisk skydedør, der forvandler sig til en glasbalustrade når den åbnes.

Balkonkahyt

Wardrobe Bathroom with shower and hairdryer Comfortable double bed which can be converted in two single beds (on request) Interactive TV, Wi-Fi connection (for a fee), telephone and safe Mini bar and Air conditioning Some cabins feature partial view

Suite

Indvendig kahyt på ca. 15 kvm beliggende på dæk 15-16. Badeværelse med bruser og hårtørrer. Dobbeltseng kan omdannes til to enkeltsenge efter behov. Interaktivt TV, wifi og telefon, minibar og aircondition. MSC Yacht Club inkluderer 24-timers butlerservice, dedikeret concierge og inkluderede drikke- og internetpakker. Gratis adgang til spa området, MSC Aurea Spa, og rabatter på specialrestauranter og spa-behandlinger.


Rederi

MSC Cruises har 23 skibe i fire forskellige skibsklasser. For dem alle gælder, at skibene er indrettet i europæisk/italiensk stil og byder på masser af underholdning såvel indendørs som udendørs. Kahytkategorierne favner bredt fra indvendige kahytter til deluxe suiter. Men langt de fleste kahytter er udvendige med balkon.
MSC Cruises har opdelt deres krydstogter efter sæson og sejler derfor til Nordeuropa om sommeren, Sydamerika om vinteren samt i Middelhavet og Caribien året rundt. Størstedelen af MSCs passagerer har bopæl i Sydeuropa, men de seneste år har der været passagerer fra andre europæiske lande og et stigende antal skandinavere.

MSC Cruises har ofte attraktive priser og tilbyder også favorable børnepriser. Godt tilbud til hele familien Nyhed. Danske LEGO har indledt samarbejde med MSC Cruices og bygger LEGO-legeområder, laver temadage og inviterer en LEGO-maskot ombord på MSC Cruises krydstogtflåde. MSC Cruises har desuden gode børnepriser for børn, som deler kahyt med to voksne.

Krydstogt er en god måde at holde familieferie på. Både forældre og børn kan nyde ferien i en verden af komfort, stil og elegance. Ombord finder du programmer for børn og unge med masser af underholdning både om dagen og om aftenen. I børneklubben tager det uddannede personale sig af børnene, der er opdelt i 3 aldersgrupper. De forskellige klubber tilbyder aktiviteter, der er tilpasset alderstrinene, og der er så meget at lave, at børnene aldrig vil kede sig.

Kategorier ombord:

Bella:
Giver adgang til den almindelige service ombord
Yderligere fordele mod betaling:
• Morgenmad i kahytten
• 24-timers roomservice
• Adgang til privat soldæk
• Særlige arrangementer for børn

Fantastica:
• Alle Bella-fordele plus en række ekstra privilegier
• Premium kahyt
• 24 timers roomservice
• Frihed til at ændre booking detaljer mod et mindre gebyr
• Gratis morgenmad i kahytten
• Adgang til privat soldæk mod betaling
• Særlige arrangementer for børn
• 50% rabat på fitness klasser og personlig træner

Aurea:
• Alle Fantastica fordele plus en række ekstra privilegier
• Velkomst pakke (Prosecco og chokolade)
• Adgang til Thermal området under hele krydstogtet (kun for voksne)
• Særlige produkter til ansigt, hår og krop i kahytten
• Pude menu i kahytten
• Badekåbe, slippers samt fri adgang til eksklusivt soldæk
• Prioritet boarding og bagage på ombordstigningsdagen
• Frit valg af spisetid i dedikeret område i restauranten

MSC Yacht Club:
Mærk elegancen ved luksuskrydstogter med MSC Yacht Club, et eksklusiv paradis som et ekstra skib i skibet. Omgiv dig med uovertruffenen komfort og personlig service.
MSC Yacht Club er designet til at overgå alle dine ønsker og skabe minder, der vil vare hele livet.

• Smukke indrettede suiter med enestående komfort beliggende på skibets fordæk
• Butler service døgnet rundt
• Dedikeret prioriteret ind- og udtjekning
• Gratis adgang til den termiske suite i MSC Aurea Spa
• Premium ekstra drikkepakke i alle skibets områder inklusiv minibaren i kahytten
• Concierge service 24 timer
• Ubegrænset internetpakke
• Gourmetmad i den private MSC Yacht Club-restaurant med frit valg af spisetid

Skib

Beskrivelse

MSC World Europa er et skib bygget til fremtidens krydstogter. Med sin innovative tekniske egenskaber og futuristiske silhuet er MSC World Europa den første repræsentant for MSC Cruises moderne flåde.

MSC World Europa drives på den avancerede grønne teknik LNG, som er det mest miljøvenlige brændstof, der eksisterer, og som er et vigtig skridt mod MSC Cruises vision for bæredygtige krydstogter.

På skibet finder du både traditionelle og stemningsfyldte kahytter samt elegante luksussuiter med privat balkon, jacuzzi og store panoramiske vinduer til den absolutte livsnyder. Skibets udvidede størrelse muliggør forskellige oplevelser og i zoner, som henvender sig til både familier, par og ældre med bl.a. fredfyldte zenzoner, familiezoner, livlige strandpromenader og stemningsfyldte torv med luksusbutikker, barer og restauranter.

Både store og små kan forvente underholdning i topklasse på MSC World døgnet rundt! Skibet byder på en enorm og innovativ vandpark med VR-tekniske vandrutsjebaner, rollerblades arena, videoarkader, børneklubber samt den arkitektoniske perle og rutschebane -The Spiral – der tager dig fra dæk 20 til dæk 8 på rekordfart. I Luna Park Studio kan op til 300 siddende gæster underholdes af fantastiske forestillinger.

MSC World Europa tilbyder også seks enestående pools i atmosfærefyldte omgivelser, samt 14 skønne boblebade med havudsigt.

I MSC Aurea Spa venter et balinesisk og luksuriøst spaområde på 1012 m2, hvor du forkæles med afslappende massager og skønhedsbehandlinger.

Det er en sand fryd at spise og drikke på MSC World Europa! Skibet har fire hovedrestauranter, to buffetrestauranter samt seks sofistikerede specialrestauranter med steakhouse, sushi og Teppanyaki. Glæd dig også til latinamerikansk street food, friskpressede juice og delikate cocktails.

MSC Yacht Club byder på skibets ultimative luksusoplevelse. Her bor du i de bedste suiter med 24-timers butlerservice samt en eksklusiv adgang til skibets faciliteter.

Se en lille film om MSC World Europa her.

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel