Norwgian Star fra Tromsø til Reykjavik med stop på Svalbard og Nordkap inklusiv fly og hotel

Krydstogt detaljer

  • 9 juni til 23 juni 2024
  • 14 Nætter
  • 2 Voksne
  • Norwegian Star
  • Tromsø, Leknes, Hammerfest, Alta Norge, Honningsvåg, Honningsvåg, Longyearbyen, Longyearbyen, Til søs, Akureyri Island, Isafjordur Island, Reykjavik
Indvendig kahyt Fra kr. 24.395 pr. person
Udvendig kahyt Fra kr. 28.595 pr. person
Balkon kahyt Fra kr. 33.295 pr. person

Oversigt

Kom med på et fantastisk krydstogt i det nordligste af Europa. Vi har lavet et spændende program med hotelovernatning i Tromsø og udflugtsprogram på Island efter krydstogtet.

Krydstogtet starter i det nordlige Norge i Tromsø og tager Jer herefter med på en spændende tur til bl.a. Nordkap og Svalbard. Efter flere stop rundt om Island slutter turen i Reykjavik hvor vi har lavet et 2 dages program som inkluderer udflugten den Gylne cirkel samt et besøg i Sky Lagoon hvor et 7-step ritual venter.

Bemærk at vi på skibet har inkluderet Free at Sea pakken med drikkevarepakke, wifi, 2 special restauranter (ved bestilling af balkon kahyt) samt rabat på udflugter.

Valgt afgang: 9 juni 2024
Pris pr. person fra: kr. 24.395

Rejseoversigt

  • Varighed: 14 nætter
  • Rederi og skib: Norwegian Cruise Line, Norwegian Star
  • Afrejsehavn:
  • Billigste krydstogt: kr. 24.395 (9 juni 2024)

Prisen inkluderer

Special tilbud – Kun hos Profil Rejser og prisen inkluderer:

Fly København – Tromsø (1 skift)
1 overnating på 4* hotel i Tromsø inklusiv morgenmad
11 nætters krydstogt med Norwegian Star
Drikkevarepakke som inkluderer et stort udvalg af spiritus, cocktails og vine op til 15 USD per glas
Wifi pakke
2 middage i specialrestauranter (ved bestilling af balkon kahyt eller bedre) 1 middag er inkluderet ved indvendig eller udvendig kahyt.
50 USD i rabat per udflugt i hver havn (rabatten bliver tildelt en person i kahytten)
Kaffe, the, juice i selvbetjeningsstationerne til morgenmaden
Underholdning, diskotek, shows og teater
Pool og jacuzzis
Program på Island
2 overnatinger på 4* hotel inklusiv morgenmad i Reykjavik
Udflugten den Den Gylne Cirkel med start fra hotellet. Udflugten inkluderer Þingvellir Nationalpark, Gullfoss-vandfaldet og det geotermiske område Geysir.
Transfer til og fra Sky Lagoon inkl. Pure Access (entre og 7-step ritual)
Transfer fra hotel til lufthavnen
Direkte fly fra Keflavik – Købenahavn

Single priser:
Indvendig: 39.695 kr.
Udvendig: 48.195 kr.
Balkon: 57.495 kr.

Bemærk

.

.


Rejseplan

1
Tromsø
10 juni 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 22:00

Den norske by Tromsø er den største by beliggende i det nordlige Norge, ca. 350 kilometer nord for Polarcirklen.
Byen kaldes også porten til Arktis eller hovedstaden i Arktis, fordi mange polarekspeditioner stævner ud herfra. Det var herfra at den berømte polarforsker Roald Amundsen, for omkring 100 år siden, samlede besætning til sine berømte polarekspeditioner. Tromsø er i dag centrum for alt som har med Arktis- og Polar-ekspeditioner at gøre og tiltrækker massevis af Arktis-interesserede eksperter og akademikere, som især er optagede af at studere den globale opvarmning i Arktis. Tromsø har også masser af kulturtilbud, her finder man eksempelvis verdens nordligst beliggende botaniske have, byens akvarium, flere museer, et hyggeligt natteliv og mange restauranter med fokus på brugen af friske arktiske råvarer. I Tromsø har man ligeledes gode muligheder for at se nordlyset i sæsonen fra september til marts og mellem midt maj til midt september skinner midnatssolen hele døgnet og giver mulighed for aktiviteter hele døgnet rundt.

2
Leknes
11 juni 24
Ankomst kl 12:00
Afgang kl 21:00

This island city is Norway’s most populous municipality. The harbour town is a shopping mecca in the Lofoten islands, boasting a range of stores. The rocky surrounding cliffs and pristine waters offers picturesque views.

3
Hammerfest
12 juni 24
Ankomst kl 14:00
Afgang kl 01:00

The gorgeous port of Hammerfest touts the world’s northernmost city, as well as the first European city to install electric street lamps. World-class freshwater and deep sea fishing, and Arctic hunting have historically taken hold here.

4
Alta
Norge
13 juni 24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 20:00

Nordlys og midnatssol

Alta er den største by i Finnmarken og her er mulighed for at opleve samisk kultur. Byen ligger for enden af Altafjorden og området er præget af skove og store fjeldvidder. Om vinteren kan I være heldige at opleve nordlys, tage på hundeslæde- eller snescooter ture, og om sommeren er her midnatssol og stedet er optimalt til vandring, fiskeri og cykelture. I kan også se de op mod 6000 år gamle helleristninger, som er på UNESCOs Verdensarvsliste.

5
Honningsvåg
14 juni 24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 02:00

Nordkaps hovedstad

De fleste besøger Honningsvåg i forbindelse med et besøg på Nordkap, hvor man kan stå ved det berømte monument og kigge ud over havet. Nordkap er fastlands Europas nordligste punkt og det er kun Svalbard der ligger mellem Nordkap og Nordpolen. Om vinteren er her mulighed for at se nordlys og om sommeren er der stor sandsynlighed for at møde samerne med deres rensdyr. Honningsvåg med sine 2800 indbyggere har gode butikker, restauranter, kulturhus og der er mulighed for at besøge kirken, der var den eneste bygning i byen, der ikke blev væltet i anden verdenskrig.

6
Honningsvåg
15 juni 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 15:30

Nordkaps hovedstad

De fleste besøger Honningsvåg i forbindelse med et besøg på Nordkap, hvor man kan stå ved det berømte monument og kigge ud over havet. Nordkap er fastlands Europas nordligste punkt og det er kun Svalbard der ligger mellem Nordkap og Nordpolen. Om vinteren er her mulighed for at se nordlys og om sommeren er der stor sandsynlighed for at møde samerne med deres rensdyr. Honningsvåg med sine 2800 indbyggere har gode butikker, restauranter, kulturhus og der er mulighed for at besøge kirken, der var den eneste bygning i byen, der ikke blev væltet i anden verdenskrig.

7
Longyearbyen
16 juni 24
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 02:00
8
Longyearbyen
17 juni 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 16:00
9
Til søs
18 juni 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
10
Akureyri
Island
19 juni 24
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 23:00

Den islandske havneby Akureyri er beliggende inde i fjorden Eyjafjörður. Byen er islandsk fjerdestørste by efter Reykjavik og ligger meget nær den nordlige polarcirkel.

11
Isafjordur
Island
20 juni 24
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 20:00

Den islandske by Isafjordur er beliggende i landets nordvestlige hjørne omringet af det flotte fjordlandskab, Vestfjorden.

Den største by i Vestfjordene. Her er der mulighed for en fin gåtur gennem gaderne. Det kan anbefales at besøge den lokale kirke, hvor byens beboere har været med til at dekorere altertavlen, i form af et kunstværk med hundredevis af fuglefigurer.

Byen kan spores helt tilbage til 1600 tallet og er den største by i dette område af Island. I byens midte finder du en håndfuld restauranter i alle prisklasser og på The Museum House, som er opført i den gamle hospitalsbygning, kan du udforske byens historie. Isafjordur er en kulturel by, som hvert år er vært ved mange forskellige festivaller bl.a. musikfestivallen Aldrei for sudur, the Runners Festival, de europæiske mesterskaber i mudder-fodbold, teaterfestivalen Act Alone og den klassiske musikfestival Vid Dj pid. Fra isafjordur har man masser af muligheder for at komme ud og udforske det omkringliggende og betagende landskab.

12
Reykjavik
21 juni 24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 02:00

På rejser til Island er der åbne horisonter og stort udsyn, og den fashionable hovedstad Reykjavik stimulerer alle sanser. Her har du mulighed for at gå i kreative designershops, se på kunsten i byen eller tage til den enestående sø, Den Blå Lagune, og bade i det 37gr varme vand.

Island er et tag-selv-bord af naturmæssige specialiteter, og Reykjavík er en åben by med masser af grønne steder og pladser. Naturen er midt i byen, og du kan ikke undgå at fornemme et duftspor fra briserne og stormene fra havet, som omgiver byen på tre sider.

Det bedste udsigtspunkt i Reykjavik er Perlen (Perlan), der har fået sit navn pga. sin skinnende glaskuppel. Perlen består af en udstillingshal, et cafeteria, en udsigtsplatform og en super god restaurant øverst oppe.

Islands rejser byder byder på mange arkitektoniske seværdigheder. Reykjaviks store art deco-inspirerede nationalteater er tegnet af Gu;jon Samuelsson og udsmykket med smukke detaljer både inde og ude. Nordens Hus er en lækkerbisken for arkitektglade og tegnet af den finske arkitekt Alvar Alto og fra cafeteriet har du en fin udsigt mod centrum. Hallgrimskirken er et nationalromantisk klenodie og placeret på en bakketop. Kirkens høje tårn ses overalt og er et godt pejlemærke, og oppe fra tårnet ligger byen og havet for dine fødder.

Islændingene nøjes ikke med deres egen horisont, selvom den er stor. De har globalt udsyn og internationalt sigte, som er nødvendigt, når man bor så fjernt. I Island finder du derfor en international kultur i raffineret samspil med det lokale miljø.

Islandsk malerkunst er for længst blevet en del af de internationale strømninger. Har du tid, er det værd at kigge ind i Statens Kunstmuseum, Einar Jonssons Museum eller Museet for Samtidskunst eller det nyere udstillingslokale i midtbyen, Reykjaviks Kunstmuseum, hvor blandt andet islandske olafur Eliasson har udstillet. Eksperimenterende udstillinger finder du i Kling & Bang Gallery. I centrum finder du også kulturhistoriske huse som f.eks. Domkirken og Kulturarvhuset.

Rejser til Reykjavik er synonyme med en tur til Den Blå Lagune. Trænger dit sind og dit hjerte til et boost, så kør til den varme kilde i Grindavik cirka 40 min. i bil fra Reykjavik. I Den Blå Lagunes lysende turkisblå vand blander svovlduften sig med den friske luft eller sne og regn. Her er dampbade, massage og et lille vandfald til at massere ømme muskler.

I selve Reykjavik finder du også mange udendørs svømmebassiner og spabade med forskellig arkitektonisk indretning og rigelig mængder varmt vand fra landets varme undergrund.

Vil du shoppe islandsk design, kan du besøge genbrugs- og vintagebutikken Sputnik. Hold også øje med skilte til baggårdenes private loppemarkeder, kunst- og designvarer. I den lille butik ELM med tøj til kvinder finder du minimalistisk islandsk design af høj kvalitet. Islandsk kunsthåndværk og design finder du i butikken Kraum. Vil du have noget lokal musik med hjem, ved ejeren af 12 Tonar alt om den islandske musikscene. I weekenden er det store marked, Kolaportið, tæt ved havnen.

Vil du på guidede ture på anløbsdestinationen, kan du købe udflugtspakker ombord på dit krydstogtskib eller hos rederierne.

1
Tromsø
10 juni '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 22:00
Norwegian Cruise Line

Den norske by Tromsø er den største by beliggende i det nordlige Norge, ca. 350 kilometer nord for Polarcirklen.
Byen kaldes også porten til Arktis eller hovedstaden i Arktis, fordi mange polarekspeditioner stævner ud herfra. Det var herfra at den berømte polarforsker Roald Amundsen, for omkring 100 år siden, samlede besætning til sine berømte polarekspeditioner. Tromsø er i dag centrum for alt som har med Arktis- og Polar-ekspeditioner at gøre og tiltrækker massevis af Arktis-interesserede eksperter og akademikere, som især er optagede af at studere den globale opvarmning i Arktis. Tromsø har også masser af kulturtilbud, her finder man eksempelvis verdens nordligst beliggende botaniske have, byens akvarium, flere museer, et hyggeligt natteliv og mange restauranter med fokus på brugen af friske arktiske råvarer. I Tromsø har man ligeledes gode muligheder for at se nordlyset i sæsonen fra september til marts og mellem midt maj til midt september skinner midnatssolen hele døgnet og giver mulighed for aktiviteter hele døgnet rundt.

2
Leknes
11 juni '24
Ankomst kl 12:00
Afgang kl 21:00
Norwegian Cruise Line

This island city is Norway’s most populous municipality. The harbour town is a shopping mecca in the Lofoten islands, boasting a range of stores. The rocky surrounding cliffs and pristine waters offers picturesque views.

3
Hammerfest
12 juni '24
Ankomst kl 14:00
Afgang kl 01:00
Norwegian Cruise Line

The gorgeous port of Hammerfest touts the world’s northernmost city, as well as the first European city to install electric street lamps. World-class freshwater and deep sea fishing, and Arctic hunting have historically taken hold here.

4
Alta
Norge
13 juni '24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 20:00
Norwegian Cruise Line

Nordlys og midnatssol

Alta er den største by i Finnmarken og her er mulighed for at opleve samisk kultur. Byen ligger for enden af Altafjorden og området er præget af skove og store fjeldvidder. Om vinteren kan I være heldige at opleve nordlys, tage på hundeslæde- eller snescooter ture, og om sommeren er her midnatssol og stedet er optimalt til vandring, fiskeri og cykelture. I kan også se de op mod 6000 år gamle helleristninger, som er på UNESCOs Verdensarvsliste.

5
Honningsvåg
14 juni '24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 02:00
Norwegian Cruise Line

Nordkaps hovedstad

De fleste besøger Honningsvåg i forbindelse med et besøg på Nordkap, hvor man kan stå ved det berømte monument og kigge ud over havet. Nordkap er fastlands Europas nordligste punkt og det er kun Svalbard der ligger mellem Nordkap og Nordpolen. Om vinteren er her mulighed for at se nordlys og om sommeren er der stor sandsynlighed for at møde samerne med deres rensdyr. Honningsvåg med sine 2800 indbyggere har gode butikker, restauranter, kulturhus og der er mulighed for at besøge kirken, der var den eneste bygning i byen, der ikke blev væltet i anden verdenskrig.

6
Honningsvåg
15 juni '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 15:30
Norwegian Cruise Line

Nordkaps hovedstad

De fleste besøger Honningsvåg i forbindelse med et besøg på Nordkap, hvor man kan stå ved det berømte monument og kigge ud over havet. Nordkap er fastlands Europas nordligste punkt og det er kun Svalbard der ligger mellem Nordkap og Nordpolen. Om vinteren er her mulighed for at se nordlys og om sommeren er der stor sandsynlighed for at møde samerne med deres rensdyr. Honningsvåg med sine 2800 indbyggere har gode butikker, restauranter, kulturhus og der er mulighed for at besøge kirken, der var den eneste bygning i byen, der ikke blev væltet i anden verdenskrig.

7
Longyearbyen
16 juni '24
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 02:00
8
Longyearbyen
17 juni '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 16:00
9
Til søs
18 juni '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
10
Akureyri
Island
19 juni '24
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 23:00
Norwegian Cruise Line

Den islandske havneby Akureyri er beliggende inde i fjorden Eyjafjörður. Byen er islandsk fjerdestørste by efter Reykjavik og ligger meget nær den nordlige polarcirkel.

11
Isafjordur
Island
20 juni '24
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 20:00
Norwegian Cruise Line

Den islandske by Isafjordur er beliggende i landets nordvestlige hjørne omringet af det flotte fjordlandskab, Vestfjorden.

Den største by i Vestfjordene. Her er der mulighed for en fin gåtur gennem gaderne. Det kan anbefales at besøge den lokale kirke, hvor byens beboere har været med til at dekorere altertavlen, i form af et kunstværk med hundredevis af fuglefigurer.

Byen kan spores helt tilbage til 1600 tallet og er den største by i dette område af Island. I byens midte finder du en håndfuld restauranter i alle prisklasser og på The Museum House, som er opført i den gamle hospitalsbygning, kan du udforske byens historie. Isafjordur er en kulturel by, som hvert år er vært ved mange forskellige festivaller bl.a. musikfestivallen Aldrei for sudur, the Runners Festival, de europæiske mesterskaber i mudder-fodbold, teaterfestivalen Act Alone og den klassiske musikfestival Vid Dj pid. Fra isafjordur har man masser af muligheder for at komme ud og udforske det omkringliggende og betagende landskab.

12
Reykjavik
21 juni '24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 02:00
Norwegian Cruise Line

På rejser til Island er der åbne horisonter og stort udsyn, og den fashionable hovedstad Reykjavik stimulerer alle sanser. Her har du mulighed for at gå i kreative designershops, se på kunsten i byen eller tage til den enestående sø, Den Blå Lagune, og bade i det 37gr varme vand.

Island er et tag-selv-bord af naturmæssige specialiteter, og Reykjavík er en åben by med masser af grønne steder og pladser. Naturen er midt i byen, og du kan ikke undgå at fornemme et duftspor fra briserne og stormene fra havet, som omgiver byen på tre sider.

Det bedste udsigtspunkt i Reykjavik er Perlen (Perlan), der har fået sit navn pga. sin skinnende glaskuppel. Perlen består af en udstillingshal, et cafeteria, en udsigtsplatform og en super god restaurant øverst oppe.

Islands rejser byder byder på mange arkitektoniske seværdigheder. Reykjaviks store art deco-inspirerede nationalteater er tegnet af Gu;jon Samuelsson og udsmykket med smukke detaljer både inde og ude. Nordens Hus er en lækkerbisken for arkitektglade og tegnet af den finske arkitekt Alvar Alto og fra cafeteriet har du en fin udsigt mod centrum. Hallgrimskirken er et nationalromantisk klenodie og placeret på en bakketop. Kirkens høje tårn ses overalt og er et godt pejlemærke, og oppe fra tårnet ligger byen og havet for dine fødder.

Islændingene nøjes ikke med deres egen horisont, selvom den er stor. De har globalt udsyn og internationalt sigte, som er nødvendigt, når man bor så fjernt. I Island finder du derfor en international kultur i raffineret samspil med det lokale miljø.

Islandsk malerkunst er for længst blevet en del af de internationale strømninger. Har du tid, er det værd at kigge ind i Statens Kunstmuseum, Einar Jonssons Museum eller Museet for Samtidskunst eller det nyere udstillingslokale i midtbyen, Reykjaviks Kunstmuseum, hvor blandt andet islandske olafur Eliasson har udstillet. Eksperimenterende udstillinger finder du i Kling & Bang Gallery. I centrum finder du også kulturhistoriske huse som f.eks. Domkirken og Kulturarvhuset.

Rejser til Reykjavik er synonyme med en tur til Den Blå Lagune. Trænger dit sind og dit hjerte til et boost, så kør til den varme kilde i Grindavik cirka 40 min. i bil fra Reykjavik. I Den Blå Lagunes lysende turkisblå vand blander svovlduften sig med den friske luft eller sne og regn. Her er dampbade, massage og et lille vandfald til at massere ømme muskler.

I selve Reykjavik finder du også mange udendørs svømmebassiner og spabade med forskellig arkitektonisk indretning og rigelig mængder varmt vand fra landets varme undergrund.

Vil du shoppe islandsk design, kan du besøge genbrugs- og vintagebutikken Sputnik. Hold også øje med skilte til baggårdenes private loppemarkeder, kunst- og designvarer. I den lille butik ELM med tøj til kvinder finder du minimalistisk islandsk design af høj kvalitet. Islandsk kunsthåndværk og design finder du i butikken Kraum. Vil du have noget lokal musik med hjem, ved ejeren af 12 Tonar alt om den islandske musikscene. I weekenden er det store marked, Kolaportið, tæt ved havnen.

Vil du på guidede ture på anløbsdestinationen, kan du købe udflugtspakker ombord på dit krydstogtskib eller hos rederierne.


Kahytstyper

Udfyld dine ønsker til dit krydstogt. Sender du en forespørgsel, vender vi hurtigt tilbage til dig for at give dig et tilbud. Hvad du indtaster og vælger her, er helt uforpligtende indtil vi har talt sammen. Booker du i stedet dit krydstogt online her på siden, kan du på den kommende side vælge den helt specifikke kahyt, som du gerne vil have. Klik på "book dette krydstogt" længere nede. I standardkahytter kan der som udgangspunkt være to voksne. Ved særlige ønsker, skriv i kommentarfeltet længere nede eller ring direkte på 70 200 100..

Indvendig Kahyt

Inside kahytterne er de mest prisvenlige om bord. De har plads til op til fire gæster og indeholder en queensize-seng samt mulighed for opredning til to personer. Desuden er der et badeværelse med bruseniche. Et godt valg, hvis man benytter fællesfaciliteterne meget og primært bruger kahytten til en god nattesøvn. Plads til: 4 Samlet omtrentlig størrelse: 13-25 m2

Udvendig Kahyt

Oceanview kahytterne har plads til op til 4 personer. Der er en queensize-seng samt mulighed for opredning til to personer ekstra. Desuden er der et badeværelse med bruseniche, samt et panoramavindue mod havet. Nogle af disse kahytter har ”connecting doors”, hvis man rejser flere sammen, en også ønsker nogle private rammer. Plads til: 4 Samlet omtrentlig størrelse: 14 m2

Balkonkahyt

Balcony kahytterne har plads til op til tre gæster. Der er en queensize-seng samt et opholdsområde med sofa, som giver mulighed for opredning til en ekstra person. Desuden er der et badeværelse med bruseniche, samt en privat balkon. Nogle af disse kahytter har ”connecting doors”, hvis man rejser flere sammen, men også ønsker nogle private rammer. Plads til: 2-3 Samlet omtrentlig størrelse: 18-27 m2 Balkon Størrelse: 3-5 m2

Suite

The Haven Garden suiterne har tre separate soveværelser med plads til op til syv personer. Hvert soveværelse har en kingsize- eller queensize-seng samt badeværelse. Dertil kommer en separat stue med sofagruppe og spisebord. Til suiten hører en stor privat balkon med privat spabad og god plads til afslapning. Fra suiten er der desuden adgang til Haven´s eksklusive områder. Inkluderer butler- og concierge-service. Plads til: 7 Samlet omtrentlig størrelse: 621 m2 Balkon Størrelse: 413 m2


Rederi

Norwegian Cruise Line (NCL) har været norsk ejet i mange år, men bliver på nuværende tidspunkt styret fra hovedkontoret i Florida og har asiatiske ejere. NCL har 19 skibe, hvor de fleste er bygget siden 2001. For dem alle gælder, at skibene er indrettet i amerikansk stil og byder på underholdning såvel indendørs som udendørs. Kahytkategorierne favner bredt fra indvendige kahytter til deluxe suiter. Langt de fleste kahytter er udvendige med balkon. Freestyle Cruising Freestyle Cruising på NCL’s moderne krydstogtskibe betyder, at du har mulighed for at planlægge dine dage efter din egen tidsplan. Der er ikke faste spisetider og heller ikke faste pladser. Du vælger også selv den restaurant, du vil spise i. Der er mange mindre restauranter uden tillæg – og også nogle med tillæg. Dress code? Nej, du kan klæde dig afslappet, som du vil. Freestyle kahytter Uanset om du rejser alene, som par eller med hele familien, så tilbyder at Norwegian Cruise Line en bred vifte af kahytskategorier. Udover almindelige kahytter – indvendig, udvendig, balkon. minisuiter & suiter, så tilbyder NCL som noget unikt også følgende kategorier: Indvendig single studio Eksklusivt for Norwegian Epic og Breakaway klassen er de smarte, moderne studios designet og billigt prissat især for solorejsende. Gæsterne har adgang til den private Studio Lounge, hvor man kan slappe af og møde andre gæster over en kop kaffe eller cocktails. ​Familie kahytter og suiter Kahytterne er lidt større end almindelige kahytter og perfekt, hvis I bor mere end to i kahytten eller suiten. Spa kahytter og suiter Fredfyldte Spa balkon kahytter, Spa Mini Suiter and Spa Suiter har beroligende indretning og nem adgang til Mandara Spa® sammen med gratis brug af mange faciliteter i spaområdet. Garden Villas og Family Villas Disse er placeret i et separat kompleks med nøglekort adgang og tilbyder ultimativ luksus og privatliv. Nyd eksklusiv adgang til en privat gårdhave og pool på de fleste af skibene, butler og conciergeservice og andre privilegier. The Haven by Norwegian™ “The Haven” finder du kun på skibe der har en indergård dvs. Epic, Gem, Pearl, Jade, Jewe og Breakaway. Øverst oppe på skibene ligger de mest luksuriøse, velindrettede og rummelige suiter, du finder ombord på et Norwegian Cruise Lines skibe – et eksklusiv gemmested for de få privilegerede. Moderne elegance kombineret med personlig service og privatliv skaber en unik cruising oplevelse. The Haven by Norwegian™ – dit personlige paradis. Freestyle Family Fun Med det nye ungdomsprogram er den ultimative familieferie lige blevet bedre! Oplev det I har lyst til, når det passer jer. Det er den frihed og fleksibilitet, du har med Freestyle Cruising. Pak ud én gang i din kahyt og med mange spisemuligheder, familieaktiviteter og eksklusiv underholdning med Nickelodeon er der noget for enhver smag. Forestil dig at spille Wii ™ på en to etager høj skærm eller bowle på et krydstogtskib midt i Middelhavet eller Det Caribiske Hav. Prøv at spille gigant skak til en fantastisk havudsigt eller en klatretur på et bjerg. Ombord findes fantastiske børneklubber for børn i alle aldre med masser af sjove aktiviteter og underholdning. Freestyle Dining Du vil finde fristende restauranter, grill, buffeter og caféer til at tilfredsstille enhver sult – morgen, middag og aften. Buffetrestauranten tilbyder både indendørs og udendørs siddepladser og serverer omeletter, pastaretter, friske salater og med mere. Grillen ved poolen, livlige sportsbarer, “kid-caféer” og selvfølgelig også roomservice.Hovedrestauranter Hvert skib har to gratis restauranter, som serverer friske, lækre retter, når du ønsker det. Buffetrestaurant Her tilbereder kokkene din mad, lige som du ønsker det. Det er inkluderet prisen. Tillægsrestauranter Alle skibe tilbyder også ægte Texas-stil steakhouses, franske gourmet bistroer, italiensk køkken, asiatisk fusion eller bliv underholdt af mesterkokke, mens de griller bøf, skaldyr, kylling og grøntsager på teppanyaki grill. Nogle skibe tilbyder avancerede klubber med middag og dans, Cirque Dreams® og middagsshows med akrobater i verdensklasse og meget mere. Disse specialrestauranter er valgfrie og har et tillæg på USD 15 til 49 pr. person eller à la carte priser for specielle retter på menu. Spisning for børn op til 3 år er gratis i de særlige restauranter og børn fra 4 til 12 år betaler halv pris. Fitness og sport ombord: Fuldt udstyret fitnesscenter Klasser i aerobic, yoga, pilates, cykling (mod tillæg) Basketball, bordtennis, tennis, volleyball, basketball, klatrevæg, rappelling-væg på Epic, vandrutsjebaner, minigolf, bowling og billiard. Hvor sejler Norwegian Cruise Line? På et krydstogt med NCL kan du komme på fantastiske rejser i Nordeuropa, Middelhavet, Caribien, Panamakanalen, Sydamerika, Mexico, Hawaii, Canada, Alaska og New England. Følgende er inkluderet i prisen, når du rejser med Norwegian Cruise Line: 4 – 6 retters menu i a la carte restauranter Stort udbud af retter i buffetrestauranten, burger & hotdog grillen ved poolen 24 timers roomservice Iste, vand, kaffe, te (selvbetjening i buffetrestauranten) Fri adgang til alle klubber, barer og lounges (karaoke-party, dansetimer og meget mere) Spektakulære sceneshows i teateret Live musik med bands og orkester Diskotek Comedy shows og internationale sangere Kasino i Las Vegas stil Fitnesscenter, løbebane Aktiviteter ombord, nogle mod betaling Pools og Whirlpools Free at Sea: Bestiller du studio, indvendig, udvendig, balkon eller Mini Suite kan du vælge 2 Free at Sea pakker i tilkøb: Premium drikkevarepakke Wi-Fi-pakke Restaurant pakke til specialrestauranter Udflugtspakke (få 50 USD i rabat pr. kahyt og pr. havn) 3. og 4. person rejser for kun skatter og afgifter (gælder personer i samme kahyt) – og på udvalgte krydstogter. Free at Sea gælder for 1. og 2. person i kahytten. Priser på tilkøbspakken: 3-5 dage: kr. 1.125,- pr. person 6-8 dage: kr. 1.505,- pr. person 9-11 dage: kr. 1.880,- pr. person 12-14 dage: kr. 2.260,- pr. person. Hør om eksakte priser for længere krydstogter.  Bestiller du The Haven får du hele Free at Sea pakkens indhold inkluderet i prisen. Drikkevarepakke: Premium drikkevarepakke inkluderer: Sodavand, øl på flaske, fadøl, Premium Brands spiritus, cocktails, vin serveret i glas – op til en pris af USD 15,- pr. drink.

Skib

Beskrivelse

Norwegian Star er fra 2002 og tilbyder mange aktiviteter både udendørs og indendørs. To swimmingpools og en børnepool, seks jacuzzier, tennisbane, joggingbane, basketball- og volleyballbane, fitness center, bibliotek, skønhedssalon, shopping galleri og den første bowlingbane til søs.

Om aftenen kan man se shows i det store Stardust Teater i farverig Las Vegas Style, spille på skibets kasino eller lytte til musik eller tage en drink i en af skibets 14 barer og lounger.

Børn får hurtigt nye venner i børneklubberne, som er inddelt i fire forskellige klubber fordelt på aldersgrupper mellem 2 til 17 år. Her er der mange aktiviteter hver dag for børnene, samt specielle områder som kun er for børn.
Skibet har også et mere privat område med egen pool, beliggende øverst på skibet. Her kan man bo i de eksklusive ”Courtyard Villas”.

Om bord på Norwegian Cruise Lines skibe anvendes konceptet “Freestyle Cruising”, hvilket betyder at der er en høj grad at frihed til selv at vælge hvad man vil og hvornår. For eksempel er der ikke faste borde, og heller ikke faste middagstidspunkter. I stedet er der frit valg blandt skibets restauranter hver aften. Der er også roomservice døgnet rundt.

Fitness

Body Composition
Hot Tubs
Jogging sti
Oasis Pool (kun for voksne)

Underholdning

Atrium Café
Band on the Run
Basketball/Volleyball Court
Bliss Ultra Lounge
Golf Driving Net
Bibliotek
Mandara Spa & Salon
Paradis
Star Club
Star Club (Games of chance)
Stardust Theatre
Vegas! The Show
What The World Needs Now

Andet

Konferenceområde og mødelokaler
Effy
Restylane® Lip Enhancement Treatment
Splash Academy
Teen Club
Videolokale

Afslapning

“Bare for at prøve” akupunktur
Aroma Spa Massage med tang
Aroma Stone Terapi
Bamboo Massage
Botox Cosmetic Rynkebehandling
Botox Cosmetic Rynkebehandling
Botox Cosmetics Rynkebehandling
Par massage
Couture Touch Face and Body Treatment
Couture Touch ansigts- og kropbehandling
Dyb muskelmassage
ELEMIS Deep Cleanse Grooming Behandling med barber
ELEMIS Dynamic Resurfacing Precision Peel
ELEMIS Pro-Collagen Age Defy Facial
ELEMIS Pro-Collagen Grooming behandling med barber
Ekspres barbering
Fire & Ice Manicure
Fire & Ice Pedicure
Go Smile tandblegningsbehandling
Individualiseret personlig træning
Intensiv rensende saltscrub
Intensiv rensende saltscrub – 50 min.
Lonithermie cellulite reduktionsbehandling
Nutritional konsultation
Restylane Lip Lines Behandling
Restylane Marionette Lines Behandling
Restylane Smile Lines Behandling
Spa Thermal Suite
Swedish Massage
Thai Herbal Poultice Massage
The Tides
Trade

Mad og drikke

Aqua
Atrium Café & Bar
Atrium Café & Bar with The Bake Shop Treats
Cagney’s Steakhouse
Cagney’s Steakhouse
Garden Cafe
Gatsby’s Champagne Bar
La Cucina Italian Restaurant
Le Bistro
Moderno Churrascaria
O’Sheehan’s Bar & Grill
Proof Whiskey Bar
Room Service
Sky High Bar
Spice H20
Sugarcane Mojito Bar
Sushi
Teppanyaki
Topsiders Bar & Grill
Versailles Dining Room
Wine Cellar

Teknologi

Internet Cafe

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel