Vandre- og velvære cruise i Kristi himmelfartsferien ved Amalifikysten og Sicilien

Krydstogt detaljer

  • 11 maj til 18 maj 2024
  • 7 Nætter
  • 2 Voksne
  • Star Flyer
  • Civitavecchia (Rome), Til søs, Lipari Italy, Messina Sicily - Italy, Amalfi Italy, Sorrento Italy, Ponza Italy, Civitavecchia (Rome)
Udvendig kahyt Fra kr. 20.995 pr. person

Oversigt

Helle Montem deltager på denne rejse ved minimum 12 deltagere. Helle er måske vores mest aktive kollega hos Profil Rejser, som de sidste 15 år har løbet utallige Ultraløb i bjergene, svømmet i iskolde fjorde og hun elsker aktive ferier, hvor man udfordre sig selv lidt og samtidig nyder af naturen, kulturen og særlige magiske øjeblikke.

Hun er også uddannet sundhedsrådgiver igennem Umahro Cadogan, så vil hun derfor også dele af sin viden ved at holde foredrag/ events, hvor vi taler om hvad man kan gøre derhjemme i hverdagen for at forlænge ens funktionelle levealder, samt hvordan man kan løfte sig selv med små justeringer og skaber gode sundhedsvaner, som giver store fysiske og mentale forandringer.

Hvor morgen vil vi ombord lave en afslappende aktivitet – Yoga, meditation og udstræk samt gennemgå hvad, vi skal forberede os på næste destination. Der er nemlig nye steder at opleve hver dag.

Efter morgenmaden vil vi hver dag begive os ud på eventyr, for at opleve til fods. Ca. 10 km skal man kunne gå så en god ide er at forberede sig til rejsen, ved at begynde at gå derhjemme i månederne inden og har du vandrestave, så endelig medbring disse ombord. Det bliver vandring for alle niveauer, så alle kan være med og nyde af at bruge kroppen, men vi holder også pauser med smukke udsigter samt har skønne samtaler

Star Clippers Magi – 4 master.
At sejle med det mindre skib Star Flyer er en særlig oplevelse og når sejlet er slået ud, vinden blæser i håret og solen er ved at gå ned i havet, så vil du bare forlænge dette magiske øjeblik.

Kahytterne er små men meget hyggelig indrettet og man fornemmer at her er der historie og atmosfære man ikke møder på andre skibe.

Hver aften er der en 3-4 retters middag i restauranten.

Valgt afgang: 11 maj 2024
Pris pr. person fra: kr. 20.995

Rejseoversigt

  • Varighed: 7 nætter
  • Rederi og skib: Star Clippers, Star Flyer
  • Afrejsehavn:
  • Billigste krydstogt: kr. 20.995 (11 maj 2024)

Prisen inkluderer

Special tilbud – Kun hos Profil Rejser. Prisen inkluderer:
Rejseledsager og sundhedsrådgiver Helle Montem deltager
Fly fra København til Rom t/r
Transfer mellem skib og lufthavn t/r
7 nætters krydstogt med Star Flyer i udvendig kahyt (sælger kat. 4 og derover)
Alle måltider ombord
Drikkepenge til skibets personale
Alle skatter og havneafgifter

Rejsen er garanteret afrejse og gennemføres med dansk rejseledsager ved en tilslutning på minimum 12 deltagere senest 90 dage før afrejse.

Vi kan tilbyde pakken i følgende kahytter:
Udvendig kategori 5: 20.995 kr
Udvendig kategori 4: 21.995 kr.
Udvendig kategori 3: 23.795 kr.
Udvendig kategori 2: 24.595 kr.
Deluxe udvendig kategori 1: 29.595 kr.
Udvendig Owner kahyt: 35.995 kr.

.


Rejseplan

1
Civitavecchia (Rome)
11 maj 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00

St. Peter’s, with its breathtaking Sistine Chapel, newly restored to its former glory, the Spanish Steps, where all Rome passes by, the Colosseum, where the real gladiators fought to the death, the Pantheon, considered to be the most perfect architectural statement of the ages. Life is not lived if you haven’t been to Rome!

2
Til søs
12 maj 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
3
Lipari
Italy
13 maj 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00

Italy’s seven volcanic Aeolian Islands are obviously a place favoured by the Gods. Just off the north coast of Sicily, they are a favorite destination for adventurers and visiting yachts, which anchor in the numerous little harbors indenting the coastline. In Lipari, climb narrow streets to the medieval castello, and discover a beach with the whitest, finest sands in all of Italy.

4
Messina
Sicily - Italy
14 maj 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00

Messina is a harbor city in northeast Sicily, separated from mainland Italy by the Strait of Messina. It’s known for the Norman Messina Cathedral, with its Gothic portal, 15th-century windows and an astronomical clock on the bell tower. Nearby are marble fountains decorated with mythological figures, like the Fontana di Orione, with its carved inscriptions, and the Neptune Fountain, topped by a statue of the sea god.

5
Amalfi
Italy
15 maj 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00

What is it about the Amalfi Coast that inspires such rapture? From the time of the Romans, who had grand villas here, Amalfi has been a preferred destination for the wealthy and the artistic. During the Middle Ages, Amalfi was a powerful republic of 70,000 people, rivaling nearby Ravello. For a sense of Amalfi’s medieval glory, wander through the grand Duomo, containing the remains of St. Andrew. Or visit Ravello, where the annual music festival is held, or nearby Positano, said to be the most beautiful town in the Mediterranean.

6
Sorrento
Italy
16 maj 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00

Sorrento is a coastal town in southwestern Italy, facing the Bay of Naples on the Sorrentine Peninsula. Perched atop cliffs that separate the town from its busy marinas, it’s known for sweeping water views and Piazza Tasso, a cafe-lined square. The historic center is a warren of narrow alleys that’s home to the Chiesa di San Francesco, a 14th-century church with a tranquil cloister.

7
Ponza
Italy
17 maj 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00

The pastel houses of Ponza Town rise in neat terraced rows from the busy harbour where sleekly groomed yachts and ramshackle fishing boats moor side by side. Happily, there are few tourists here, so it’s a delight to wander through the unspoiled town. Then find yourself a private bit of beach, there are lots of them, and enjoy the feel of warm sand and cool clear water lapping your toes.

8
Civitavecchia (Rome)
18 maj 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00

St. Peter’s, with its breathtaking Sistine Chapel, newly restored to its former glory, the Spanish Steps, where all Rome passes by, the Colosseum, where the real gladiators fought to the death, the Pantheon, considered to be the most perfect architectural statement of the ages. Life is not lived if you haven’t been to Rome!

1
Civitavecchia (Rome)
11 maj '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
Star Clippers

St. Peter’s, with its breathtaking Sistine Chapel, newly restored to its former glory, the Spanish Steps, where all Rome passes by, the Colosseum, where the real gladiators fought to the death, the Pantheon, considered to be the most perfect architectural statement of the ages. Life is not lived if you haven’t been to Rome!

2
Til søs
12 maj '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
3
Lipari
Italy
13 maj '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
Star Clippers

Italy’s seven volcanic Aeolian Islands are obviously a place favoured by the Gods. Just off the north coast of Sicily, they are a favorite destination for adventurers and visiting yachts, which anchor in the numerous little harbors indenting the coastline. In Lipari, climb narrow streets to the medieval castello, and discover a beach with the whitest, finest sands in all of Italy.

4
Messina
Sicily - Italy
14 maj '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
Star Clippers

Messina is a harbor city in northeast Sicily, separated from mainland Italy by the Strait of Messina. It’s known for the Norman Messina Cathedral, with its Gothic portal, 15th-century windows and an astronomical clock on the bell tower. Nearby are marble fountains decorated with mythological figures, like the Fontana di Orione, with its carved inscriptions, and the Neptune Fountain, topped by a statue of the sea god.

5
Amalfi
Italy
15 maj '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
Star Clippers

What is it about the Amalfi Coast that inspires such rapture? From the time of the Romans, who had grand villas here, Amalfi has been a preferred destination for the wealthy and the artistic. During the Middle Ages, Amalfi was a powerful republic of 70,000 people, rivaling nearby Ravello. For a sense of Amalfi’s medieval glory, wander through the grand Duomo, containing the remains of St. Andrew. Or visit Ravello, where the annual music festival is held, or nearby Positano, said to be the most beautiful town in the Mediterranean.

6
Sorrento
Italy
16 maj '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
Star Clippers

Sorrento is a coastal town in southwestern Italy, facing the Bay of Naples on the Sorrentine Peninsula. Perched atop cliffs that separate the town from its busy marinas, it’s known for sweeping water views and Piazza Tasso, a cafe-lined square. The historic center is a warren of narrow alleys that’s home to the Chiesa di San Francesco, a 14th-century church with a tranquil cloister.

7
Ponza
Italy
17 maj '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
Star Clippers

The pastel houses of Ponza Town rise in neat terraced rows from the busy harbour where sleekly groomed yachts and ramshackle fishing boats moor side by side. Happily, there are few tourists here, so it’s a delight to wander through the unspoiled town. Then find yourself a private bit of beach, there are lots of them, and enjoy the feel of warm sand and cool clear water lapping your toes.

8
Civitavecchia (Rome)
18 maj '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
Star Clippers

St. Peter’s, with its breathtaking Sistine Chapel, newly restored to its former glory, the Spanish Steps, where all Rome passes by, the Colosseum, where the real gladiators fought to the death, the Pantheon, considered to be the most perfect architectural statement of the ages. Life is not lived if you haven’t been to Rome!


Kahytstyper

Udfyld dine ønsker til dit krydstogt. Sender du en forespørgsel, vender vi hurtigt tilbage til dig for at give dig et tilbud. Hvad du indtaster og vælger her, er helt uforpligtende indtil vi har talt sammen. Booker du i stedet dit krydstogt online her på siden, kan du på den kommende side vælge den helt specifikke kahyt, som du gerne vil have. Klik på "book dette krydstogt" længere nede. I standardkahytter kan der som udgangspunkt være to voksne. Ved særlige ønsker, skriv i kommentarfeltet længere nede eller ring direkte på 70 200 100..

Indvendig Kahyt

• Køjeseng • Badeværelse med bruser • Aircondition • Hårtørrer Kahytterne har en gennemsnitlig størrelse på 8 m2.

Udvendig Kahyt

• Dobbeltseng, to enkeltsenge eller en tripleseng • Badeværelse med bruser • Aircondition • TV/DVD • Hårtørrer Kahytterne har en gennemsnitlig størrelse på 12 m2


Rederi

Star Clippers tilbyder en anderledes form for krydstogt. Her handler det ikke bare om at komme frem til næste destination, det handler i høj grad om, hvordan man kommer frem. Star Clippers har tre store skibe med sejl. Star Flyer, Star Clipper og Royal Clipper. Skibene har grundet deres størrelse mulighed for, at besøge havne der ofte er uberørt af større krydstogtskibe. Ombord på skibet er der en meget afslappet atmosfære, der bliver hjulpet på vej af den venlige besætning, det internationale køkken samt den gode komfort. Aktiviteter ombord Ombord på et krydstogt med Star Clippers kommer du tæt på sejlerlivet og får en oplevelse for livet! Aktiviteterne her er en smule anderledes end på de andre krydstogtskibe. Her kan du lære, de basale sømandskneb, som f.eks. at binde en ægte sømandsknude, se sejlet blive hejst, kravle op i masten eller bare ligge på dækket og nyde den dejlige duft af hav og træ. Du kan også ligge ude i stævnen og solbade, mærke vinden i håret eller lytte til havet, med bølgerne brydes mod skibet. Du kan også nyde klaverets rene toner i Pianobar eller en kølig drink i Tropicalbar. Alle tre skibe tilbyder mulighed for at dyrke vandsport direkte fra skibet. Du kan bl.a. sejle i kajak, snorkle og meget andet. Spisning ombord Star Clippers’ kokke ombord gør måltiderne til et kulinarisk eventyr, med en international menu bestående af råvarer fra fjerne steder på jorden. I restauranten serveres morgenmad, en fantastisk frokostbuffet bestående af skaldyr, salater samt grillede favoritter og kokkens gastronomiske oplevelser til aften. Der er intet fast spisetidspunkt og ej heller nogen dresscode, hvilket gør atmosfæren afslappeende og hyggelig. Sætter du pris på en sejlads, hvor du kommer helt tæt på havet, samt mulighed for at besøge små maleriske havne, kan et krydstogt fra Star Clippers anbefales. Inkluderet i prisen • 3 – 5 retter menu i hovedrestauranten • Vand, kaffe og te (ved selvbetjeningsstationen) • Aktiviteter ombord • Fri adgang til barer og lounge • Live musik med band • Fitness rum (kun Royal Clipper) • Pools og vandsports aktiviteter (Scuba diving mod tillæg) • Bibliotek Sejlområder Rederiet sejler i hele Caribien, Middelhavet, Sydøstasien, Panamakanalen og Transatlantisk Crossing.

Skib

Beskrivelse

Star Flyer skibet er fra 1992 og identisk med søster skibet Star Clipper. 70 besætningsmedlemmer tager sig af gæsterne ombord – kapacitet op til 170 gæster.

Star Flyer er med fire 63 m. høje master med fuld sejl et smukt syn. Har man mod på, kan man få lov at kravle op i hovedmasten, til en platform 25 m. over havet.

Skibet har fire dæk, som er varm indrettet i en ældre elegant stil og naturligvis masser af træ. På dækket er der solstole og to mindre pools, som man kan dyppe sig i. Ligeledes kan man hygge sig i Tropical Bar på dækket og indenfor kan man sidde i skibets bibliotek med en lille pejs eller i Piano Baren, hvor der om aftenen kan lytte til musik. Der findes INGEN elevator ombord.

Dette arbejdende sejlskib er afhængigt af vind mere end 80% af tiden, derfor er tiden man er i land mindre end på de store krydstogtskibe. En diesel motor vil dog hjælpe skibet i dårligt vejr eller når der ikke er vind, med at komme frem til næste havn.

Mad og drikke

Bar
BBQ
Dining Room
Piano Bar

Afslapning

Soldæk

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel