Kulturkrydstogt til Solens Rige inkl. fly, udflugter i Tokyo, transfer og all inclusive ombord

Krydstogt detaljer

  • 7 april til 22 april 2024
  • 15 Nætter
  • 2 Voksne
  • Celebrity Millennium
  • Tokyo (Yokohama), Mt Fuji (Shimizu), Kobe, Kyoto (Osaka), Kyoto (Osaka), Kochi Japan, Til søs, Busan, Til søs, Hakodate, Aomori, Til søs, Tokyo (Yokohama)
Balkon kahyt Fra kr. 34.595 pr. person

Oversigt

Oplev Japan i foråret 2024 med Celebrity Millennium
Japan er et land af mageløse kontraster fra bjergenes stilhed til storbyernes sitren. Og på dette cruise vil du opleve Japan i små, men uforglemmelige koncentrater i det overvældende Tokyo, den historiske kejserby Kyoto og de betagende landskaber omkring Mount Fuji og Kochi samt meget mere.

Celebrity Millennium
Velkommen ombord på Celebrity Millennium! Skibet er en del af Millennium klassen, hvor der er kræset for dig med elegant indretning og topmoderne faciliteter. Ombord finder du flere prisvindende restauranter med mad fra hele verden samt opslugende underholdning med broadwayshows, biograf og livlige caféer. Nyd også muligheden for at slappe af i spaområdet med jacuzzi, ved poolen, eller få pulsen op på løbebanen eller træningscenteret. Valget er dit.

 

Valgt afgang: 7 april 2024
Pris pr. person fra: kr. 34.595

Rejseoversigt

  • Varighed: 15 nætter
  • Rederi og skib: Celebrity Cruises, Celebrity Millennium
  • Afrejsehavn:
  • Billigste krydstogt: kr. 34.595 (7 april 2024)

Prisen inkluderer

Særpris – Kun med Profil Rejser. Prisen inkluderer:
Fly fra København til Tokyo – et skift
Transfer fra lufthavn til hotel
1 nat på hotel B Ginza**** eller lign. Inkl morgenmad
Transfer fra hotel i Tokyo til skib i Yokohama
12 nætters krydstogt i valgte kahyt
Classic drikkevarepakke ombord – stort udvalg
Drikkepenge til skibets personale
Transfer fra skib til lufthavn
Fly fra Tokyo til København – et skift

Pris for single kahyt:
Balkon kahyt: kr. 51.995

Bemærk

.

.


Rejseplan

1
Tokyo (Yokohama)
9 april 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 21:00

I Tokyo oplever vi det moderne Japan. Byen der med rette ofte bliver betegnet som en af verdens mest hippe storbyer af alverdens mode- og designtidsskrifter. Under dit ophold i Tokyo vil du se spændende arkitektur, fremragende museer, fashionable bolig- og indkøbskvarterer og verdens største fiskemarked.

Japan er et ørige med fire store og en række mindre øer. Det er på hovedøen Honshu og de to mindre øer Kyushu og Shikoku, hvor størstedelen af Japans befolkning bor. Hovedøen strækker sig 1.287 km, hvorfor der er temperaturforskelle på nord og syd. Den nordlige del har tempereret og den sydlige del tropisk klima.
På et krydstogt til Solens Rige vil der være mulighed for at tage på en dags-udflugt til den gamle kejserby Kyoto. Undervejs kan du besøge mindre provinsbyer og opleve hverdagen på landet, se små fiskersamfund, moderne storbyer, templer og mindesmærker. For at holde udgifterne nede kan man vælge at foretage udflugter med kollektiv transport, som i det moderne Japan er både lettilgængelig og præcis. Fra den lille fiskerby, Tokyo engang var, voksede den og blev Shogunens magtcentrum, Japans midtpunkt, landets hovedstad og et af verdens førende økonomiske centre.

Seværdigheder i Tokyo:
Tokyo museet, Tokyos bymuseum – en rejse gennem det historiske Tokyo/Edo i en lang række meget levende tableauer, modeller og interaktive udstillinger.
Asakusa Kannon-templet med den berømte Tordenport – templets vartegn er en meget stor, rød rispapirlampe og et myldrende folkeliv.
Byens snævre gader med gamle små specialforretninger, beboelseshuse og restauranter af enhver art.
Verdens største fiskemarked, Tsukiji – smag den allerfineste, superfriske sushi på en af markedets små restauranter.
Hama Rikyu-parken, Tokugawa-shgunens fine landskabspark til to sider omgivet af en “”væg”” af moderne højhuse.
Tokyo National Art Center med særudstillinger inden for kunst og kunsthåndværk på 14.000 m2. Alle møbler på museet er danske.
Roppongi-kvarteret med talrige butikker, kunstmuseum, overdådig arkitektur og udstillingsbygning tegnet af Ando.
Mori Art Museum på 54. etage i Mori-bygningen – Tokyos svar på Danmarks Louisiana-museum.

2
Mt Fuji (Shimizu)
10 april 24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 17:00

En af Japans tre smukkeste havne

Nyd indsejlingen med udsigt til det smukke og majestætiske Fuji bjerg, som i 2013 blev registreret på UNESCOs liste over verdensarv. Havnen strækker sig over flere kilometer langs vandet, og fra havnen er der let adgang med offentlig transport til byens attraktioner.

Tæt ved havnen finder man et stort shoppingcenter med flere museer og et pariserhjul. Her er også mange gode sushi restauranter.
Det 3776 m høje Fuji bjerg er Japans højeste bjerg og et af landets helligste steder. Det kan også anbefales at gå en tur til nåleskoven Miho med op til 650 år gamle fyrretræer eller tage en sejltur i bugten.

3
Kobe
11 april 24
Ankomst kl 14:01
Afgang kl 01:59

En af Japans vigtigste havnebyer og mulighed for udflugt til Kyoto

4
Kyoto (Osaka)
12 april 24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 02:00

Visit Osaka Aquarium, one of the world’s largest aquariums which has over 580 species of sea life on display, or Universal Studios Japan, the company’s first theme park outside of the U.S. Kyoto served as the nation’s capital for more than 1000 years, and is home to 17 different world heritage sites including Kiyomizudera Temple and Heian Jingu Shrine.

5
Kyoto (Osaka)
13 april 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 19:00

Visit Osaka Aquarium, one of the world’s largest aquariums which has over 580 species of sea life on display, or Universal Studios Japan, the company’s first theme park outside of the U.S. Kyoto served as the nation’s capital for more than 1000 years, and is home to 17 different world heritage sites including Kiyomizudera Temple and Heian Jingu Shrine.

6
Kochi
Japan
14 april 24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00

Besøg den krystalklare Shimanto flod

Kochi udgør den sydlige del af den naturskønne ø Shikoku, som er en af Japans fire hovedøer. Byen byder på en dejlig botanisk have med flere end 3000 plantearter, gamle templer og en af de få borge i landet, der ikke blev ødelagt under 2. verdenskrig. Borgen fra 1600-tallet var et forsvarsværk og fra tårnet er der en fantastisk udsigt over byen.

Shimanto floden har krystalklart vand og er omgivet af bjerge. Her er rig mulighed for vandsportsaktiviteter som kano, kajak, rafting eller blot en sejltur på floden. Der er også mulighed for cykel- eller togture langs floden eller for at opleve de lokale rejefiskere, der fanger rejer ved hjælp af store fakler, som bruges til at skræmme flodrejerne ind i nettet. En af specialiteterne i Kochi er ”Katsuo Tataki” – tun grillet over åben ild for at give den en let røget smag og serveret med forårsløg, ingefær, hvidløg og salt eller soya.

7
Til søs
15 april 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
8
Busan
16 april 24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 18:00

Koreansk kultur for fuld udblæsning

Busan er Sydkoreas næststørste by med ca. 3,6 mio. indbyggere og verdens femtestørste havn! Byen er et centrum for industri med bl.a. bilfabrikation og marineindustri. Busan byder på alt, hvad hjertet kan begære af en asiatisk metropol og endda i en mere afslappet stil end storebroren Seoul. Byen er nem at komme rundt i med et godt udbygget metrosystem, og med sin placering på kysten er der også adgang til badestrande og vandsport. I de omkringliggende bjerge kan du besøge historiske buddhistiske templer; Beomeosa-templet er et af de mest populære. En af topseværdighederne er ’Gamcheon Village’, som er bygget på stejle terrasser og malet i pastelfarver med kunst i de snævre gader – alt i skærende kontrast til den hektiske storby.
Alternativt kan man ’shoppe amok’ i verdens største shoppingcenter, ’Shinsegae Centum City’, der har et areal på næsten 288.000 kvadratmeter! For de madinteresserede er et besøg på fiskemarkedet Jagalchi oplagt – kom tidligt (åbner kl. 5) for at opleve det organiserede kaos og slut af med at smage på de friske og rå varer. Ellers står den på koreansk barbecue, naturligvis på allerhøjeste kvalitetsniveau og skyllet ned med de lokale øl.

9
Til søs
17 april 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
10
Hakodate
18 april 24
Ankomst kl 11:30
Afgang kl 22:00

A port city on the island of Hokkaido, Hakodate is best known for the spectacular views and the area’s delicious, fresh seafood, sushi, squid, and ramen. From the top of the Mount Hakodate, you’ll enjoy a magnificent view of the city surrounded by the ocean. You can reach the summit by hiking trail, cable car, or auto. The former Gory?kaku Fort, Ajapan’s first Western style fortress, is now used in as a public park and is a popular spot for cherry blossom viewing. The park also features the tall, white Gory?kaku Tower that offers a panoramic view of the park, including mainland Japan across the Tsugaru Strait on clear days. Hakodate is literally a town of hot springs, and it even offers steamy outdoor footbaths to pedestrians.

11
Aomori
19 april 24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00

Aomori City is the capital of the Aomori prefecture, and by far one of Japan’s most underrated cities. Chock full of picturesque historic temples, museums, and close to incredible nature like Mt. Hakkoda, Aomori offers an off-the-beaten path take on Japan. Even though Aomori City has a population of over a quarter of a million, it still has that small-town sleepiness you’d be hard pressed to find in Tokyo or Kyoto. In the spring and summer, Aomori bursts to life with cherry blossom festivals and the Nebuta Festival every August.

While you’re stopped here on an Asia cruise, don’t miss thought-provoking modern art exhibits at the Aomori Museum of Art, or a bird’s-eye view of the city from the observation deck of the ASPAM pyramid. Apple orchard tours and harborside strolls, local fish markets and dramatic ropeway rides to the top of Mt. Hakkoda are just a few of the offerings in Aomori for the adventurous outdoorist.

12
Til søs
20 april 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
13
Tokyo (Yokohama)
21 april 24
Ankomst kl 08:30
Afgang kl 02:00

I Tokyo oplever vi det moderne Japan. Byen der med rette ofte bliver betegnet som en af verdens mest hippe storbyer af alverdens mode- og designtidsskrifter. Under dit ophold i Tokyo vil du se spændende arkitektur, fremragende museer, fashionable bolig- og indkøbskvarterer og verdens største fiskemarked.

Japan er et ørige med fire store og en række mindre øer. Det er på hovedøen Honshu og de to mindre øer Kyushu og Shikoku, hvor størstedelen af Japans befolkning bor. Hovedøen strækker sig 1.287 km, hvorfor der er temperaturforskelle på nord og syd. Den nordlige del har tempereret og den sydlige del tropisk klima.
På et krydstogt til Solens Rige vil der være mulighed for at tage på en dags-udflugt til den gamle kejserby Kyoto. Undervejs kan du besøge mindre provinsbyer og opleve hverdagen på landet, se små fiskersamfund, moderne storbyer, templer og mindesmærker. For at holde udgifterne nede kan man vælge at foretage udflugter med kollektiv transport, som i det moderne Japan er både lettilgængelig og præcis. Fra den lille fiskerby, Tokyo engang var, voksede den og blev Shogunens magtcentrum, Japans midtpunkt, landets hovedstad og et af verdens førende økonomiske centre.

Seværdigheder i Tokyo:
Tokyo museet, Tokyos bymuseum – en rejse gennem det historiske Tokyo/Edo i en lang række meget levende tableauer, modeller og interaktive udstillinger.
Asakusa Kannon-templet med den berømte Tordenport – templets vartegn er en meget stor, rød rispapirlampe og et myldrende folkeliv.
Byens snævre gader med gamle små specialforretninger, beboelseshuse og restauranter af enhver art.
Verdens største fiskemarked, Tsukiji – smag den allerfineste, superfriske sushi på en af markedets små restauranter.
Hama Rikyu-parken, Tokugawa-shgunens fine landskabspark til to sider omgivet af en “”væg”” af moderne højhuse.
Tokyo National Art Center med særudstillinger inden for kunst og kunsthåndværk på 14.000 m2. Alle møbler på museet er danske.
Roppongi-kvarteret med talrige butikker, kunstmuseum, overdådig arkitektur og udstillingsbygning tegnet af Ando.
Mori Art Museum på 54. etage i Mori-bygningen – Tokyos svar på Danmarks Louisiana-museum.

1
Tokyo (Yokohama)
9 april '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 21:00
Celebrity Cruises

I Tokyo oplever vi det moderne Japan. Byen der med rette ofte bliver betegnet som en af verdens mest hippe storbyer af alverdens mode- og designtidsskrifter. Under dit ophold i Tokyo vil du se spændende arkitektur, fremragende museer, fashionable bolig- og indkøbskvarterer og verdens største fiskemarked.

Japan er et ørige med fire store og en række mindre øer. Det er på hovedøen Honshu og de to mindre øer Kyushu og Shikoku, hvor størstedelen af Japans befolkning bor. Hovedøen strækker sig 1.287 km, hvorfor der er temperaturforskelle på nord og syd. Den nordlige del har tempereret og den sydlige del tropisk klima.
På et krydstogt til Solens Rige vil der være mulighed for at tage på en dags-udflugt til den gamle kejserby Kyoto. Undervejs kan du besøge mindre provinsbyer og opleve hverdagen på landet, se små fiskersamfund, moderne storbyer, templer og mindesmærker. For at holde udgifterne nede kan man vælge at foretage udflugter med kollektiv transport, som i det moderne Japan er både lettilgængelig og præcis. Fra den lille fiskerby, Tokyo engang var, voksede den og blev Shogunens magtcentrum, Japans midtpunkt, landets hovedstad og et af verdens førende økonomiske centre.

Seværdigheder i Tokyo:
Tokyo museet, Tokyos bymuseum – en rejse gennem det historiske Tokyo/Edo i en lang række meget levende tableauer, modeller og interaktive udstillinger.
Asakusa Kannon-templet med den berømte Tordenport – templets vartegn er en meget stor, rød rispapirlampe og et myldrende folkeliv.
Byens snævre gader med gamle små specialforretninger, beboelseshuse og restauranter af enhver art.
Verdens største fiskemarked, Tsukiji – smag den allerfineste, superfriske sushi på en af markedets små restauranter.
Hama Rikyu-parken, Tokugawa-shgunens fine landskabspark til to sider omgivet af en “”væg”” af moderne højhuse.
Tokyo National Art Center med særudstillinger inden for kunst og kunsthåndværk på 14.000 m2. Alle møbler på museet er danske.
Roppongi-kvarteret med talrige butikker, kunstmuseum, overdådig arkitektur og udstillingsbygning tegnet af Ando.
Mori Art Museum på 54. etage i Mori-bygningen – Tokyos svar på Danmarks Louisiana-museum.

2
Mt Fuji (Shimizu)
10 april '24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 17:00
Celebrity Cruises

En af Japans tre smukkeste havne

Nyd indsejlingen med udsigt til det smukke og majestætiske Fuji bjerg, som i 2013 blev registreret på UNESCOs liste over verdensarv. Havnen strækker sig over flere kilometer langs vandet, og fra havnen er der let adgang med offentlig transport til byens attraktioner.

Tæt ved havnen finder man et stort shoppingcenter med flere museer og et pariserhjul. Her er også mange gode sushi restauranter.
Det 3776 m høje Fuji bjerg er Japans højeste bjerg og et af landets helligste steder. Det kan også anbefales at gå en tur til nåleskoven Miho med op til 650 år gamle fyrretræer eller tage en sejltur i bugten.

3
Kobe
11 april '24
Ankomst kl 14:01
Afgang kl 01:59
Celebrity Cruises

En af Japans vigtigste havnebyer og mulighed for udflugt til Kyoto

4
Kyoto (Osaka)
12 april '24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 02:00
Celebrity Cruises

Visit Osaka Aquarium, one of the world’s largest aquariums which has over 580 species of sea life on display, or Universal Studios Japan, the company’s first theme park outside of the U.S. Kyoto served as the nation’s capital for more than 1000 years, and is home to 17 different world heritage sites including Kiyomizudera Temple and Heian Jingu Shrine.

5
Kyoto (Osaka)
13 april '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 19:00
Celebrity Cruises

Visit Osaka Aquarium, one of the world’s largest aquariums which has over 580 species of sea life on display, or Universal Studios Japan, the company’s first theme park outside of the U.S. Kyoto served as the nation’s capital for more than 1000 years, and is home to 17 different world heritage sites including Kiyomizudera Temple and Heian Jingu Shrine.

6
Kochi
Japan
14 april '24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00
Celebrity Cruises

Besøg den krystalklare Shimanto flod

Kochi udgør den sydlige del af den naturskønne ø Shikoku, som er en af Japans fire hovedøer. Byen byder på en dejlig botanisk have med flere end 3000 plantearter, gamle templer og en af de få borge i landet, der ikke blev ødelagt under 2. verdenskrig. Borgen fra 1600-tallet var et forsvarsværk og fra tårnet er der en fantastisk udsigt over byen.

Shimanto floden har krystalklart vand og er omgivet af bjerge. Her er rig mulighed for vandsportsaktiviteter som kano, kajak, rafting eller blot en sejltur på floden. Der er også mulighed for cykel- eller togture langs floden eller for at opleve de lokale rejefiskere, der fanger rejer ved hjælp af store fakler, som bruges til at skræmme flodrejerne ind i nettet. En af specialiteterne i Kochi er ”Katsuo Tataki” – tun grillet over åben ild for at give den en let røget smag og serveret med forårsløg, ingefær, hvidløg og salt eller soya.

7
Til søs
15 april '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
8
Busan
16 april '24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 18:00
Celebrity Cruises

Koreansk kultur for fuld udblæsning

Busan er Sydkoreas næststørste by med ca. 3,6 mio. indbyggere og verdens femtestørste havn! Byen er et centrum for industri med bl.a. bilfabrikation og marineindustri. Busan byder på alt, hvad hjertet kan begære af en asiatisk metropol og endda i en mere afslappet stil end storebroren Seoul. Byen er nem at komme rundt i med et godt udbygget metrosystem, og med sin placering på kysten er der også adgang til badestrande og vandsport. I de omkringliggende bjerge kan du besøge historiske buddhistiske templer; Beomeosa-templet er et af de mest populære. En af topseværdighederne er ’Gamcheon Village’, som er bygget på stejle terrasser og malet i pastelfarver med kunst i de snævre gader – alt i skærende kontrast til den hektiske storby.
Alternativt kan man ’shoppe amok’ i verdens største shoppingcenter, ’Shinsegae Centum City’, der har et areal på næsten 288.000 kvadratmeter! For de madinteresserede er et besøg på fiskemarkedet Jagalchi oplagt – kom tidligt (åbner kl. 5) for at opleve det organiserede kaos og slut af med at smage på de friske og rå varer. Ellers står den på koreansk barbecue, naturligvis på allerhøjeste kvalitetsniveau og skyllet ned med de lokale øl.

9
Til søs
17 april '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
10
Hakodate
18 april '24
Ankomst kl 11:30
Afgang kl 22:00
Celebrity Cruises

A port city on the island of Hokkaido, Hakodate is best known for the spectacular views and the area’s delicious, fresh seafood, sushi, squid, and ramen. From the top of the Mount Hakodate, you’ll enjoy a magnificent view of the city surrounded by the ocean. You can reach the summit by hiking trail, cable car, or auto. The former Gory?kaku Fort, Ajapan’s first Western style fortress, is now used in as a public park and is a popular spot for cherry blossom viewing. The park also features the tall, white Gory?kaku Tower that offers a panoramic view of the park, including mainland Japan across the Tsugaru Strait on clear days. Hakodate is literally a town of hot springs, and it even offers steamy outdoor footbaths to pedestrians.

11
Aomori
19 april '24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00
Celebrity Cruises

Aomori City is the capital of the Aomori prefecture, and by far one of Japan’s most underrated cities. Chock full of picturesque historic temples, museums, and close to incredible nature like Mt. Hakkoda, Aomori offers an off-the-beaten path take on Japan. Even though Aomori City has a population of over a quarter of a million, it still has that small-town sleepiness you’d be hard pressed to find in Tokyo or Kyoto. In the spring and summer, Aomori bursts to life with cherry blossom festivals and the Nebuta Festival every August.

While you’re stopped here on an Asia cruise, don’t miss thought-provoking modern art exhibits at the Aomori Museum of Art, or a bird’s-eye view of the city from the observation deck of the ASPAM pyramid. Apple orchard tours and harborside strolls, local fish markets and dramatic ropeway rides to the top of Mt. Hakkoda are just a few of the offerings in Aomori for the adventurous outdoorist.

12
Til søs
20 april '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
13
Tokyo (Yokohama)
21 april '24
Ankomst kl 08:30
Afgang kl 02:00
Celebrity Cruises

I Tokyo oplever vi det moderne Japan. Byen der med rette ofte bliver betegnet som en af verdens mest hippe storbyer af alverdens mode- og designtidsskrifter. Under dit ophold i Tokyo vil du se spændende arkitektur, fremragende museer, fashionable bolig- og indkøbskvarterer og verdens største fiskemarked.

Japan er et ørige med fire store og en række mindre øer. Det er på hovedøen Honshu og de to mindre øer Kyushu og Shikoku, hvor størstedelen af Japans befolkning bor. Hovedøen strækker sig 1.287 km, hvorfor der er temperaturforskelle på nord og syd. Den nordlige del har tempereret og den sydlige del tropisk klima.
På et krydstogt til Solens Rige vil der være mulighed for at tage på en dags-udflugt til den gamle kejserby Kyoto. Undervejs kan du besøge mindre provinsbyer og opleve hverdagen på landet, se små fiskersamfund, moderne storbyer, templer og mindesmærker. For at holde udgifterne nede kan man vælge at foretage udflugter med kollektiv transport, som i det moderne Japan er både lettilgængelig og præcis. Fra den lille fiskerby, Tokyo engang var, voksede den og blev Shogunens magtcentrum, Japans midtpunkt, landets hovedstad og et af verdens førende økonomiske centre.

Seværdigheder i Tokyo:
Tokyo museet, Tokyos bymuseum – en rejse gennem det historiske Tokyo/Edo i en lang række meget levende tableauer, modeller og interaktive udstillinger.
Asakusa Kannon-templet med den berømte Tordenport – templets vartegn er en meget stor, rød rispapirlampe og et myldrende folkeliv.
Byens snævre gader med gamle små specialforretninger, beboelseshuse og restauranter af enhver art.
Verdens største fiskemarked, Tsukiji – smag den allerfineste, superfriske sushi på en af markedets små restauranter.
Hama Rikyu-parken, Tokugawa-shgunens fine landskabspark til to sider omgivet af en “”væg”” af moderne højhuse.
Tokyo National Art Center med særudstillinger inden for kunst og kunsthåndværk på 14.000 m2. Alle møbler på museet er danske.
Roppongi-kvarteret med talrige butikker, kunstmuseum, overdådig arkitektur og udstillingsbygning tegnet af Ando.
Mori Art Museum på 54. etage i Mori-bygningen – Tokyos svar på Danmarks Louisiana-museum.


Kahytstyper

Udfyld dine ønsker til dit krydstogt. Sender du en forespørgsel, vender vi hurtigt tilbage til dig for at give dig et tilbud. Hvad du indtaster og vælger her, er helt uforpligtende indtil vi har talt sammen. Booker du i stedet dit krydstogt online her på siden, kan du på den kommende side vælge den helt specifikke kahyt, som du gerne vil have. Klik på "book dette krydstogt" længere nede. I standardkahytter kan der som udgangspunkt være to voksne. Ved særlige ønsker, skriv i kommentarfeltet længere nede eller ring direkte på 70 200 100..

Indvendig Kahyt

170 Sq. ft. Your escape at sea, Inside Staterooms offer ample living space, including a sitting area and a flat screen TV. Each inside stateroom on board Celebrity includes world-class amenities.

Udvendig Kahyt

170 Sq. ft. Expansive views make Ocean View Staterooms the ideal place to unwind at sea. These perfectly indulgent spaces come furnished with Celebrity’s eXhale bedding featuring the queen-size Cashmere Mattress and everything else a modern traveler needs.

Balkonkahyt

I et Concierge Class stateroom vil en dedikeret concierge kun være få skridt væk, hvis du mangler noget. Deltag i eksklusive arrangementer, herunder en velkomstfrokost og et destinationsseminar for Concierge Class-gæster. Og så er der selve kahytten med infinity balkonen, som bringer hele rummet helt ud til vandkanten. Udover balkonen indeholder kahytten sove- og opholdsområde, badeværelse samt rigeligt med plads til opbevaring. Størrelse: 23 m2. Balkon: 4 m2

Suite

Disse to-rums suiter har et stort opholdsområde med gulv til loft panoramavinduer, en privat veranda og et soveværelse med en king-size seng, med signatur eXhale® sengeudstyr og Cashmere™ madras. Indeholder: • 1 soveværelse & 1 badeværelse. Størrelse: 36-46 m2. Balkon: 5-10 m2. • Veranda med loungemøbler • Gulv til loft skydedøre af glas • Eksklusiv eXhale® sengeudstyr og King-size seng • Udtræksseng i nogle suiter • Rigeligt med opbevaringsplads • Rummeligt opholdsområde med sofa


Rederi

Der er en elegant indretning på Celebrety Cruises, hvor der er plads til alle gæster. Skibene er indrettet med store kahytter og suiter og tilbyder enestående gastronomiske muligheder med et serviceniveau helt i top. Mange af de gæster, der har prøvet Celebrity Cruises mener, at det er det rederi, hvor man får mest valuta for pengene. De sidste fem år har rederiet søsat fem nye store skibe i Solstice-klassen. For at være i Solstice-klassen skal der være kapacitet på skibet til mindst 2.850 passagerer. Skibene har stadig deres elegante udseende, men er blevet mere moderne i deres stil. Det modne publikum har tidligere foretrukket Celebrity Cruises på grund af lidt længere krydstogter. Celebrity Cruises kan nu tilbyde flere skibe, afgange og oplevelser for enhver smag, hvilket har fået gennemsnitsalderen til at falde til ca. 45 år. Når du sejler med Celebrity Cruises er nøgleordet “elegance”. Celebrity Cruises sejler blandt andet til Middelhavet, Caribien, Nordeuropa, Fjernøsten. Oplev for eksempel hyggelige og historiske byer som Venedig og Rom, de smukke tropiske paradissøer i Caribien eller storslået natur i Norge, Færøerne, Island og Skotland. Mulighederne er næsten uendelige! Ved krydstogter til Galapagos øerne råder Celebrity Cruises over 4 mindre ekspeditionsskibe, der primært sejler i disse farvande. Kahytter ombord Omgivet af komfort og elegance får du mere, end du havde håbet på, når du træder ind i din store kahyt eller suite: • Store flotte håndklæder og badekåber • Lækkert og blødt sengetøj • Oplyste spejle, massage brusehoveder og kvalitets hårtørrer • Shampoo, balsam og lotion fra ”Elemis” • Fladskærm-TV • Friske blomster • Gratis is service • Gratis 24-timers roomservice Concierge Class kahyt – Velkomst vin, pude menu, frisk frugt, prioritets check-in, første prioritet til seating i tillægsrestauranterne og concierge service. Aqua Class kahyt – Spa og helse kahytter, giver eksklusiv adgang til Restaurant Blu – hvor man har fokus på en sundere livsstil samt adgang til Persian Garden – dampbad og sauna området med særlig varme liggestole, ekstra badeværelses bekvemmeligheder. Spisning ombord Nyd prisvindende kokkekunst, tilberedt af verdenskendte køkkenchefer, lavet fra bunden, og kun med brug af de fineste råvarer. Hovedrestauranten – en af de formelle restauranter (se dresscode i skibets avis). Morgenmad, frokost og aftensmad. 5-retters menuer, klassiske eller vegetariske retter. Når du træder ind i Celebrity’s hovedrestaurant skinner krystalglassene om kap med det fine porcelæn og det glitrende sølvtøj. En flot kulisse for ethvert måltid, og denne elegante restaurant tilbyder en endeløs række af måltider. Bestil enten spisning på fast tidspunkt (sen/tidlig eller den fleksible ”Celebrity Select”) Oceanview Café – Uformel og afslappet påklædning. Morgenmad, frokost og middag. Pool/Mast Grill – Uformel, afslappet påklædning. Ligger ved pool dækket og serverer pizza, grillet hamburger, hotdog, nachos samt sandwich. Tillægsrestauranter: The Porch – Uformel. Tillæg på USD 5. Nyd din frokost eller morgenmad udendørs ved den grønne plæne. Serverer supper, salater og paninis. Bistro on Five – Fransk uformel café. Tillæg på USD 5. Har åbent fra kl. 6.00 om morgenen til sen aften. Murano – Formel restaurant (se dresscode i skibets avis). Tillæg på USD 50 og bordbestilling. Intim restaurant som tilbyder et verdensklasse køkken – fransk inspireret. Tuscan Grille – Formel restaurant (se dresscode i skibets avis). Mod tillæg USD 40 og bordbestilling. Italiensk steakhouse, perfekt stegte bøf er i kombination med det bedste fra det italienske køkken. Silk Harvest – Formel restaurant (se dresscode i skibets avis). Mod tillæg USD 30 og bordbestilling. En fantastisk asiatisk restaurant men en yderst fin udsigt. Absolut en af de bedste asiatiske restauranter til søs. Qsine – Formel restaurant (se dresscode i skibets avis). Mod tillæg USD 45 og bordbestilling. En kulinarisk rejse fyldt med overraskelser og glæde. Velkendte favoritter med forskellige teksturer og smage som behager alle sanser på én gang. Lawn Club Grill – Tillæg på USD 40 og bordbestilling. Ny restaurant ombord Celebrity Silhouette og Celebrity. Reflection. Den lyse og moderne Lawn Club Grill tilbyder glæderne ved udendørs grill. Højdepunktet ved middagen på Lawn Club Grill er at være ”Grillmester” til dit eget selskab sammen med en af skibets kokke. Vær opmærksom på at der findes et stort udvalg af dinningpakker, som giver rabat. Børneklubber For børn og unge mellem 3 – 17 år, er der en børne- og ungdomsklub,her arrangeres utallige aktiviteter, som giver masser af gode oplevelser og underholdning. Spa og wellness Behandling i AquaSpa med Elemis. Et dejligt område, at komme til og blive forkælet i under krydstogtet (mod tillæg). Oplev komplet afslapning i AquaSpa, et af de største og luksuriøse til søs. AquaSpa by Elemis giver dig en verden fuld af harmoni og velbehag fra meditativ afslapning til himmelske sanse-behandlinger. I AquaSpa Café kan du også nyde et sundere alternativ til morgenmad og frokost. Oplevelser ombord På et krydstog med Celebrity Crusies kan du også opleve gastronomiske oplevelser i kokkekunst, vinsmagning (mod tillæg), internet adgang (mod tillæg) samt computerundervisning til søs, inspirerende forelæsninger om krydstogtsoplevelser, fremtidige destinationer, kultur og historie, biograffilm og shopping i de toldfrie butikker. Fitness og sport ombord På Celebrity Cruises’ skibe finder du moderne faciliteter i det store fitnesscenter med det nyeste udstyr og holdtræning. Meld dig til holdene i aerobic, yoga, pilates, cykling og zumba (mod tillæg), eller brug faciliteterne med basketball, bordtennis, tennis, volleyball og walk-a-mile. Som noget helt specielt kan du også komme på golfudflugter i udvalgte havne (mod tillæg).

Skib

Beskrivelse

Velkommen ombord på Celebrity Millennium – hvor mulighederne er mange og oplevelserne venter til søs!

Skibet Celebrity Millennium blev bygget I 2000 og gennemgik i 2012 en gennemgribende renovering. Skibet er en del af Millennium klassen og søsterskib til Celebrity Constellation, Infinity og Summit. Ombord på er der kræset for sanserne med elegant indretning og topmoderne faciliteter.
Ombord finder man kahytter og suiter i forskellig karakter og størrelse, samt flere prisvindende restauranter, med mad fra hele verden. Glæd dig til god underholdning i form af broadwayshows og pulserende natklubber. Trænger du til en velværende stund, kan du benytte skibets spaafdeling, som tilbyder massevis af afslappende behandlinger.

Skibet har desuden også flere jacuzzis og swimmingpools, hvoraf den ene kan overdækkes og dermed give mulighed for at tage en dukkert i al slags vejr. Du kan også både holde formen ved lige på løbebanen eller nyde en god film i skibets biograf.

Tekniske data: 2034 passagerer og 999 besætningsmedlemmer. Skibet er 294 meter langt og har i alt 12 dæk.

Aktiviteter

Aqua Spa
Card Room
Indendørs Pool
Bibliotek
Open-air basketball bane
Udendørs Pool

Fitness

Aerobics
Aerobics/Yoga
Basketball
Fitness Center
Fitness udstyr
Fitness lokale
Gym
Jogging sti
Sports Court
Wellness Center

Andet

Kunstgalleri
Boutique
Concierge
Konferencefaciliteter
Konferencelokale
Elevator
Future Cruise Sales
Guest Relations Office
Frisørsalon
Foto Galleri
Foto shop
Reception
Butikker

Afslapning

Aqua Spa
Beauty Salon
Day Spa & Fitness Center
Hair Salon
Hot Tubs
Hydrotherapy
Sauna
Solarium
Spa
Damp lokale
Soldæk
Swimming Pool
Thalassotherapy Pool
Whirlpool

Teknologi

Interaktivt TV
Lounge med internet adgang
Internet Cafe

Mad og drikke

A la carte restaurant
Arts Cafe
Asian Restaurant
Bar
Bar
Blu Restaurant
Cafe al Bacio
Cellar Masters
Cova Café
Dining Room
Dolce Gelato
Luminae at the Retreat
Main Dining Room
Martini Bar
Mast Bar
Oceanview Cafe
Palace Main Dining Room
Pool Grill
Poolside Bar
Restaurant
Signatures Restaurant
Spa Cafe
Sun Deck with Lido Bar
Sunset Bar
Sushi Bar
The Retreat Lounge
The Theatre Bar
Tuscan Grill
Veranda

Underholdning

Children’s Club
Children’s Play Area
Cinema
Dance Floor
Fortunes Casino
Gaming Club Casino
Martini Bar
Michaels Club
Photo Gallery
Rendevous Lounge
The Rooftop Garden
Theatre

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel