Fra Dim Sum i Singapore til Sydneys Blue Mountains med Celebrity

Krydstogt detaljer

  • 24 marts til 14 april 2024
  • 21 Nætter
  • 2 Voksne
  • Celebrity Solstice
  • Singapore, Til søs, Til søs, Benoa Bali, Til søs, Til søs, Darwin, Til søs, Til søs, Cairns, Airlie Beach, Til søs, Til søs, Sydney Australia
Indvendig kahyt Fra kr. 38.595 pr. person
Balkon kahyt Fra kr. 42.995 pr. person

Oversigt

Du starter med 2 nætter på hotel i Singapore og udflugter, hvor du oplever Singapores kulturer og kontraster, den botaniske have og Dim Sum på kinesisk restaurant.

Herefter venter All Inclusive på Celebrity Solstice til Australien via guddommelige Bali. I tropiske Darwin kan du udforske rå kløfter og sejle blandt krokodiller. I Queensland venter regnskov, strande og Great Barrier Reef, før du ankommer til Sydney.

Her har du 3 nætter på hotel. Du skal på rundvisning i Utzons Operahus og ud i fantastisk tur til Featherdale Wildlife Park og Blue Mountains med kløfter, vandfald og eukalyptusskove. Du skal også på til Scenic World og køre i verdens stejleste kabelbane op gennem regnskoven. Eventyrligt!

Jo, dette er ikke ”bare et krydstogt”, men et ægte eventyr Down Under.

Book inden 15. oktober og få 1.000 kr i rabat per person

Valgt afgang: 24 marts 2024
Pris pr. person fra: kr. 38.595

Rejseoversigt

  • Varighed: 21 nætter
  • Rederi og skib: Celebrity Cruises, Celebrity Solstice
  • Afrejsehavn:
  • Billigste krydstogt: kr. 38.595 (24 marts 2024)

Prisen inkluderer

Special tilbud – Kun med Profil Rejser. Prisen inkluderer:
Fly fra København til Singapore (1 skift)
Transfer fra lufthavn til hotel
2 nætter på 4* hotel i Singapore
Heldagsudflugt i Singapore inkl. frokost
Halvdagsudflugt i Singapore + transfer til skib
13 nætters krydstogt i valgte kahyt
Classic drikkevarepakke ombord – stort udvalg
Drikkepenge til skibets personale
3 nætter på 4* hotel i Sydney
Halvdagsudflugt i Sydney inkl. privat tur i Sydney Opera House
Heldagsudflugt til Blue Mountain inkl. frokost
Transfer til lufthavnen
Fly fra Sydney til København

.


Rejseplan

1
Singapore
27 marts 24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 19:00

Singapore er over de seneste år blevet til en international metropol. Byen vækster kraftigt med nye, topmoderne skyskrabere, der skyder til vejrs over det hele, samt et hurtigt voksende finansdistrikt. Singapore er en multikulturel smeltedigel tilsat et strejf af Fjernøsten.
Singapore var en del af den britiske koloni fra 1867, og før det var Singapore en beskeden lille fiskerby ved flodens udløb det sted, hvor sir Thomas Stamford Raffles gik i land i 1819. Singapore forblev britisk indtil 1962, hvor Singapore blev en del af Malaysia. Men efter et par års politiske konflikter fik Singapore i 1965 sin suverænitet.
Selvom Singapore er et handelscentrum, hvor flere containerskibe ligger til kaj hver eneste dag, gør bystaten også meget for at tiltrække turister. Der investeres massivt i store og luksuriøse hoteller og turistattraktioner. Der bor knapt 5 mio. indbyggere i Singapore, og hvert år besøges øen af ca. 12 mio. turister.
Et af de nyere turistområder er Marina Bay-området, hvor man blandt andet finder Marina Bay Sands hotellet. Det 2561-værelser store hotel er hurtigt blevet et af byens ikoner på grund af dens trillinge-højhuse, der hæver den 340 m lange skypark højt over resten af byen. Skyparken er blevet et populært turistmål blandt andet på grund af den 150 m lange pool.
Singapore bliver ved med at udvikle sin turisme. Hvor byen tidligere primært kunne byde på unikke shoppingmuligheder, er der ændret fokus til i højere grad oplevelser, kultur, fornøjelser og ikke mindst kulinariske oplevelser.

2
Til søs
28 marts 24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
3
Til søs
29 marts 24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
4
Benoa
Bali
30 marts 24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00

Skønne strande

Benoa ligger på spidsen af Tanjung Benoa tangen og er øens multietniske hjørne. Her finder I både et kinesisk tempel, et hinduistisk tempel og en moske. Byen har en hyggelig havn med traditionelle fiskerbåde, og ud for kysten ligger et koralrev, hvor I kan snorkle eller dykke. Stedet er især kendt for at være et ferieparadis med dejlige strande og gode muligheder for vandsport. Byen har mange gode restauranter og små hyggelige butikker, hvor I bl.a. kan købe lokalt kunsthåndværk.

5
Til søs
31 marts 24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
6
Til søs
1 april 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
7
Darwin
2 april 24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00

If you love eclectic cuisine, Darwin, which sits at the top of the Northern Territories and is therefore at the crossroads of so many cultures, will not disappoint. Sample everything from crocodile and barramundi to mud crabs and buffalo. Once you’ve had your fill of culinary adventures, saunter into the street and watch musicians and performers show off traditional Aboriginal culture.

8
Til søs
3 april 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
9
Til søs
4 april 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
10
Cairns
5 april 24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 18:00

Cairns er en dejlig by med et godt udvalg af gode restauranter, butikker, markeder, en skøn botanisk have og en populær strandpromenade med kunstig lagune. Byen byder på mange aktiviteter, men er også et godt udgangspunkt for udflugter i området: Tag på snorkel- eller dykkertur til Great Barrier Reef og oplev det verdenskendte rev. Besøg den lille landsby Kuranda i regnskoven, hvor du kan tage gondolbanen, SkyRail, den ene vej og med veterantoget, Kuranda Scenic Railway, den anden vej. Tag på besøg i en af verdens ældste regnskove, Daintree Rainforest, eller oplev nogle af de australske dyr i Cairns ZOOM and Wildlife Dome. Cairns har oplevelser for alle – det kan blot være svært at vælge, hvad man skal se og opleve.

11
Airlie Beach
6 april 24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 19:00

One of the best departure points for excursions to the Great Barrier Reef, Airlie Beach is extremely popular with backpackers, yachtsmen and other lovers of the tropical lifestyle. Sailing among the calm, protected waters of the Witsunday Islands is a must-do on the wish lists of many travelers. Charming shops, exhilarating skydives over the shoreline, and everything in between is going to make this a memorable visit.

12
Til søs
7 april 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
13
Til søs
8 april 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
14
Sydney
Australia
9 april 24
Ankomst kl 08:30
Afgang kl 02:00

Considered one of the most cosmopolitan cities in the Southern Hemisphere, Sydney offers just about anything—from beaches and wineries to stunning landmarks and world-class shopping. Tour architectural marvels like the Sydney Opera House and the Sydney Harbor Bridge, view life below the surface from Sydney Aquarium’s underwater walkways, or take it all in from above on a tour of the Sydney Tower.

1
Singapore
27 marts '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 19:00
Celebrity Cruises

Singapore er over de seneste år blevet til en international metropol. Byen vækster kraftigt med nye, topmoderne skyskrabere, der skyder til vejrs over det hele, samt et hurtigt voksende finansdistrikt. Singapore er en multikulturel smeltedigel tilsat et strejf af Fjernøsten.
Singapore var en del af den britiske koloni fra 1867, og før det var Singapore en beskeden lille fiskerby ved flodens udløb det sted, hvor sir Thomas Stamford Raffles gik i land i 1819. Singapore forblev britisk indtil 1962, hvor Singapore blev en del af Malaysia. Men efter et par års politiske konflikter fik Singapore i 1965 sin suverænitet.
Selvom Singapore er et handelscentrum, hvor flere containerskibe ligger til kaj hver eneste dag, gør bystaten også meget for at tiltrække turister. Der investeres massivt i store og luksuriøse hoteller og turistattraktioner. Der bor knapt 5 mio. indbyggere i Singapore, og hvert år besøges øen af ca. 12 mio. turister.
Et af de nyere turistområder er Marina Bay-området, hvor man blandt andet finder Marina Bay Sands hotellet. Det 2561-værelser store hotel er hurtigt blevet et af byens ikoner på grund af dens trillinge-højhuse, der hæver den 340 m lange skypark højt over resten af byen. Skyparken er blevet et populært turistmål blandt andet på grund af den 150 m lange pool.
Singapore bliver ved med at udvikle sin turisme. Hvor byen tidligere primært kunne byde på unikke shoppingmuligheder, er der ændret fokus til i højere grad oplevelser, kultur, fornøjelser og ikke mindst kulinariske oplevelser.

2
Til søs
28 marts '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
3
Til søs
29 marts '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
4
Benoa
Bali
30 marts '24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00
Celebrity Cruises

Skønne strande

Benoa ligger på spidsen af Tanjung Benoa tangen og er øens multietniske hjørne. Her finder I både et kinesisk tempel, et hinduistisk tempel og en moske. Byen har en hyggelig havn med traditionelle fiskerbåde, og ud for kysten ligger et koralrev, hvor I kan snorkle eller dykke. Stedet er især kendt for at være et ferieparadis med dejlige strande og gode muligheder for vandsport. Byen har mange gode restauranter og små hyggelige butikker, hvor I bl.a. kan købe lokalt kunsthåndværk.

5
Til søs
31 marts '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
6
Til søs
1 april '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
7
Darwin
2 april '24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00
Celebrity Cruises

If you love eclectic cuisine, Darwin, which sits at the top of the Northern Territories and is therefore at the crossroads of so many cultures, will not disappoint. Sample everything from crocodile and barramundi to mud crabs and buffalo. Once you’ve had your fill of culinary adventures, saunter into the street and watch musicians and performers show off traditional Aboriginal culture.

8
Til søs
3 april '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
9
Til søs
4 april '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
10
Cairns
5 april '24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 18:00
Celebrity Cruises

Cairns er en dejlig by med et godt udvalg af gode restauranter, butikker, markeder, en skøn botanisk have og en populær strandpromenade med kunstig lagune. Byen byder på mange aktiviteter, men er også et godt udgangspunkt for udflugter i området: Tag på snorkel- eller dykkertur til Great Barrier Reef og oplev det verdenskendte rev. Besøg den lille landsby Kuranda i regnskoven, hvor du kan tage gondolbanen, SkyRail, den ene vej og med veterantoget, Kuranda Scenic Railway, den anden vej. Tag på besøg i en af verdens ældste regnskove, Daintree Rainforest, eller oplev nogle af de australske dyr i Cairns ZOOM and Wildlife Dome. Cairns har oplevelser for alle – det kan blot være svært at vælge, hvad man skal se og opleve.

11
Airlie Beach
6 april '24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 19:00
Celebrity Cruises

One of the best departure points for excursions to the Great Barrier Reef, Airlie Beach is extremely popular with backpackers, yachtsmen and other lovers of the tropical lifestyle. Sailing among the calm, protected waters of the Witsunday Islands is a must-do on the wish lists of many travelers. Charming shops, exhilarating skydives over the shoreline, and everything in between is going to make this a memorable visit.

12
Til søs
7 april '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
13
Til søs
8 april '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
14
Sydney
Australia
9 april '24
Ankomst kl 08:30
Afgang kl 02:00
Celebrity Cruises

Considered one of the most cosmopolitan cities in the Southern Hemisphere, Sydney offers just about anything—from beaches and wineries to stunning landmarks and world-class shopping. Tour architectural marvels like the Sydney Opera House and the Sydney Harbor Bridge, view life below the surface from Sydney Aquarium’s underwater walkways, or take it all in from above on a tour of the Sydney Tower.


Kahytstyper

Udfyld dine ønsker til dit krydstogt. Sender du en forespørgsel, vender vi hurtigt tilbage til dig for at give dig et tilbud. Hvad du indtaster og vælger her, er helt uforpligtende indtil vi har talt sammen. Booker du i stedet dit krydstogt online her på siden, kan du på den kommende side vælge den helt specifikke kahyt, som du gerne vil have. Klik på "book dette krydstogt" længere nede. I standardkahytter kan der som udgangspunkt være to voksne. Ved særlige ønsker, skriv i kommentarfeltet længere nede eller ring direkte på 70 200 100..

Indvendig Kahyt

Guarantee Interior

Udvendig Kahyt

Guarantee Ocean View

Balkonkahyt

I et Concierge Class stateroom vil en dedikeret concierge kun være få skridt væk, hvis du mangler noget. Deltag i eksklusive arrangementer, herunder en velkomstfrokost og et destinationsseminar for Concierge Class-gæster. Og så er der selve kahytten med infinity balkonen, som bringer hele rummet helt ud til vandkanten. Udover balkonen indeholder kahytten sove- og opholdsområde, badeværelse samt rigeligt med plads til opbevaring. Størrelse: 23 m2. Balkon: 4 m2.

Suite

Slap af i et luksuriøst stort opholdsområde med gulv til loft panoramavinduer. Royal Suite soveværelset har de luksuriøse Cashmere™ madrasser, der er et badeværelse med et stort badekar og separat bruser, ligesom der er en rummelig privat balkon. Uanset hvor du befinder dig i denne suite, vil du kunne nyde en betagende udsigt over havet. Indeholder: • 1 soveværelse & 1 badeværelse. Størrelse: 52-63 m2. Balkon: 7-18 m2 • Gulv til loft vinduer • Rummeligt siddeområde med sofa • Eksklusiv eXhale® sengeudstyr, herunder vores king-size Cashmere-madras • Veranda med loungemøbler & whirlpool • Primært badeværelse med boblebad og dobbelt håndvaske på udvalgte skibe • God opbevaringsplads


Rederi

Der er en elegant indretning på Celebrety Cruises, hvor der er plads til alle gæster. Skibene er indrettet med store kahytter og suiter og tilbyder enestående gastronomiske muligheder med et serviceniveau helt i top. Mange af de gæster, der har prøvet Celebrity Cruises mener, at det er det rederi, hvor man får mest valuta for pengene. De sidste fem år har rederiet søsat fem nye store skibe i Solstice-klassen. For at være i Solstice-klassen skal der være kapacitet på skibet til mindst 2.850 passagerer. Skibene har stadig deres elegante udseende, men er blevet mere moderne i deres stil. Det modne publikum har tidligere foretrukket Celebrity Cruises på grund af lidt længere krydstogter. Celebrity Cruises kan nu tilbyde flere skibe, afgange og oplevelser for enhver smag, hvilket har fået gennemsnitsalderen til at falde til ca. 45 år. Når du sejler med Celebrity Cruises er nøgleordet “elegance”. Celebrity Cruises sejler blandt andet til Middelhavet, Caribien, Nordeuropa, Fjernøsten. Oplev for eksempel hyggelige og historiske byer som Venedig og Rom, de smukke tropiske paradissøer i Caribien eller storslået natur i Norge, Færøerne, Island og Skotland. Mulighederne er næsten uendelige! Ved krydstogter til Galapagos øerne råder Celebrity Cruises over 4 mindre ekspeditionsskibe, der primært sejler i disse farvande. Kahytter ombord Omgivet af komfort og elegance får du mere, end du havde håbet på, når du træder ind i din store kahyt eller suite: • Store flotte håndklæder og badekåber • Lækkert og blødt sengetøj • Oplyste spejle, massage brusehoveder og kvalitets hårtørrer • Shampoo, balsam og lotion fra ”Elemis” • Fladskærm-TV • Friske blomster • Gratis is service • Gratis 24-timers roomservice Concierge Class kahyt – Velkomst vin, pude menu, frisk frugt, prioritets check-in, første prioritet til seating i tillægsrestauranterne og concierge service. Aqua Class kahyt – Spa og helse kahytter, giver eksklusiv adgang til Restaurant Blu – hvor man har fokus på en sundere livsstil samt adgang til Persian Garden – dampbad og sauna området med særlig varme liggestole, ekstra badeværelses bekvemmeligheder. Spisning ombord Nyd prisvindende kokkekunst, tilberedt af verdenskendte køkkenchefer, lavet fra bunden, og kun med brug af de fineste råvarer. Hovedrestauranten – en af de formelle restauranter (se dresscode i skibets avis). Morgenmad, frokost og aftensmad. 5-retters menuer, klassiske eller vegetariske retter. Når du træder ind i Celebrity’s hovedrestaurant skinner krystalglassene om kap med det fine porcelæn og det glitrende sølvtøj. En flot kulisse for ethvert måltid, og denne elegante restaurant tilbyder en endeløs række af måltider. Bestil enten spisning på fast tidspunkt (sen/tidlig eller den fleksible ”Celebrity Select”) Oceanview Café – Uformel og afslappet påklædning. Morgenmad, frokost og middag. Pool/Mast Grill – Uformel, afslappet påklædning. Ligger ved pool dækket og serverer pizza, grillet hamburger, hotdog, nachos samt sandwich. Tillægsrestauranter: The Porch – Uformel. Tillæg på USD 5. Nyd din frokost eller morgenmad udendørs ved den grønne plæne. Serverer supper, salater og paninis. Bistro on Five – Fransk uformel café. Tillæg på USD 5. Har åbent fra kl. 6.00 om morgenen til sen aften. Murano – Formel restaurant (se dresscode i skibets avis). Tillæg på USD 50 og bordbestilling. Intim restaurant som tilbyder et verdensklasse køkken – fransk inspireret. Tuscan Grille – Formel restaurant (se dresscode i skibets avis). Mod tillæg USD 40 og bordbestilling. Italiensk steakhouse, perfekt stegte bøf er i kombination med det bedste fra det italienske køkken. Silk Harvest – Formel restaurant (se dresscode i skibets avis). Mod tillæg USD 30 og bordbestilling. En fantastisk asiatisk restaurant men en yderst fin udsigt. Absolut en af de bedste asiatiske restauranter til søs. Qsine – Formel restaurant (se dresscode i skibets avis). Mod tillæg USD 45 og bordbestilling. En kulinarisk rejse fyldt med overraskelser og glæde. Velkendte favoritter med forskellige teksturer og smage som behager alle sanser på én gang. Lawn Club Grill – Tillæg på USD 40 og bordbestilling. Ny restaurant ombord Celebrity Silhouette og Celebrity. Reflection. Den lyse og moderne Lawn Club Grill tilbyder glæderne ved udendørs grill. Højdepunktet ved middagen på Lawn Club Grill er at være ”Grillmester” til dit eget selskab sammen med en af skibets kokke. Vær opmærksom på at der findes et stort udvalg af dinningpakker, som giver rabat. Børneklubber For børn og unge mellem 3 – 17 år, er der en børne- og ungdomsklub,her arrangeres utallige aktiviteter, som giver masser af gode oplevelser og underholdning. Spa og wellness Behandling i AquaSpa med Elemis. Et dejligt område, at komme til og blive forkælet i under krydstogtet (mod tillæg). Oplev komplet afslapning i AquaSpa, et af de største og luksuriøse til søs. AquaSpa by Elemis giver dig en verden fuld af harmoni og velbehag fra meditativ afslapning til himmelske sanse-behandlinger. I AquaSpa Café kan du også nyde et sundere alternativ til morgenmad og frokost. Oplevelser ombord På et krydstog med Celebrity Crusies kan du også opleve gastronomiske oplevelser i kokkekunst, vinsmagning (mod tillæg), internet adgang (mod tillæg) samt computerundervisning til søs, inspirerende forelæsninger om krydstogtsoplevelser, fremtidige destinationer, kultur og historie, biograffilm og shopping i de toldfrie butikker. Fitness og sport ombord På Celebrity Cruises’ skibe finder du moderne faciliteter i det store fitnesscenter med det nyeste udstyr og holdtræning. Meld dig til holdene i aerobic, yoga, pilates, cykling og zumba (mod tillæg), eller brug faciliteterne med basketball, bordtennis, tennis, volleyball og walk-a-mile. Som noget helt specielt kan du også komme på golfudflugter i udvalgte havne (mod tillæg).

Skib

Beskrivelse

Celebrity Soltice – Celebrity Cruises
Celebrity Solstice havde sin jomfrusejlads den 23. november 2008. Skibet blev gennemrenoveret i 2016. Dette smukke skib tager 2.850 gæster og er på 122.000 bruttoton.
Nyt på dette skib er ”Aqua class” som henvender sig til de gæster som ønsker den totale spa oplevelse. Kahytterne er beliggende på samme dæk som Aqua Spa Relaxation Room og har speciel adgang til spa afdelingen, såvel som reservation på specialrestaurant ”Blu”.
Nyd udsigten over havet mens du sidder på det nyslåede græs i Lawn Club.
Kahytterne er på ca. 16 – 23 kvm og har TV, telefon, føntørrer, safetyboks, badekåber, aircondition, badeværelse med bruser, 24 timers roomservice, minibar, en dobbeltseng eller to enkeltsenge og sofa.

Andet

Kunstgalleri
Celebrity Central
Concierge
Konferencefaciliteter
Elevator
Foyer
Frisørsalon
Foto Galleri
Butikker
Sky Observation Lounge

Afslapning

Aqua Spa
Beauty Salon
Sauna
Solarium
Spa
Damp lokale
Swimming Pool
Whirlpool

Aktiviteter

Aqua Spa
Card Room
Lawn Club
Lawn Club
Bibliotek

Fitness

Basketball
Fitness Center
Fitness udstyr
Jogging sti

Underholdning

Connoisseur Club
Ensemble Lounge
Entertainment Team
Fortunes Casino
Hot Glass Show
Martini Bar
Michaels Club
Passport Bar
Quasar Night Club
Theatre

Mad og drikke

Bar
Bar
Blu Restaurant
Cafe al Bacio
Cellar Masters
Dining Room
Grand Epernay Dining Room
Lounge Bar
Martini Bar
Murano Restaurant
Poolside Bar
Silhouette Dining Room
Silk Harvest
Sunset Bar
Tuscan Grill

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel