7 nætter fra St. Maarten med Star Flyer inklusiv fly og hotel

Krydstogt detaljer

  • 25 jan til 4 feb 2024
  • 10 Nætter
  • 2 Voksne
  • Star Flyer
  • Philipsburg St. Maarten, Road Bay Anguilla, White Bay Jost Van Dyke, Sopers Hole British Virgin Islands, Sailing Sir Francis Drake Channel, The Bight Norman Island, Spanish Town BVI, Beach Captain's Best British Virgin Islands, Basseterre & Beach St Kitts, South Friar's Beach St. Kitts, Gustavia St. Barts, Philipsburg St. Maarten
Udvendig kahyt Fra kr. 29.995 Pr. pers

Oversigt

På dette krydstogt sejler du til, Norman Island, der siges at være inspirationen til Robert Louis Stevenson berømte roman ”Skatteøen”, mens du nyder et sandt eventyr til de smukkeste øer i Caribien undervejs. Vi har inkluderet 2 nætter på hotel inden krydstogtet så der er tid til at opleve St. Maarten.

Vi kan tilbyde pakken i følgende kahytter:
Udvendig kategori 4: 29.995 kr.
Udvendig kategori 3: 30.695 kr.
Udvendig kategori 2: 31.495 kr.
Deluxe udvendig kategori 1: 34.995 kr.
Udvendig Owner kahyt: 40.995 kr.

Valgt afgang: 25 jan 2024
Pris pr person fra: kr. 29.995

Rejseoversigt

  • Varighed: 10 nætter
  • Rederi og skib: Star Clippers, Star Flyer
  • Afrejsehavn:
  • Billigste krydstogt: kr. 29.995 (25 jan 2024)

Prisen inkluderer

Særpris – Kun hos Profil Rejser. Prisen inkluderer:

Fly København til St. Maarten (1 skift)
Transfer lufthavn og hotel
2 nætter på hotel inklusiv morgenmad
Transfer hotel til skib
7 nætters krydstogt med Star Flyer i udvendig kahyt (sælger kat. 4 og derover)
Alle måltider ombord
Drikkepenge til skibets personale
50 USD i lommepenge (OBC) per person (bestilling senest den 31. oktober)
Alle skatter og havneafgifter
Transfer fra skib til lufthavn
Fly St. Maarten til København (1 skift)

.


Rejseplan

1
Philipsburg
St. Maarten
27 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

The smallest island in the world shared by two countries, St. Martin/St. Maarten is big on shopping. Whether you go Dutch in Philipsburg or prefer Marigot’s French touch, you’re always welcome.

2
Road Bay
Anguilla
28 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

Columbus thought this long flat island with its multitude of white sand coves looked like an undulating eel, so he named it Anguilla. The island has been a British colony/dependency since it was first settled in 1650. Recently, Anguilla has been discovered by the cognoscenti, who find the island’s small upscale resorts an ideal retreat to get away from it all. Try the haute cuisine at Malliouhana, or the Arabian Nights ambience of Pimms.

3
White Bay
Jost Van Dyke
29 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

Once the hideaway for a Dutch pirate of the same name, Jost van Dyke welcomes visitors with first-rate hiking trails and the best beaches in the British Virgin Islands. Be sure to have a drink at the famous Foxy’s Tamarind Bar in Great harbour.

4
Sopers Hole
British Virgin Islands
29 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

Soper’s Hole is where ‘laid back’ is a jealously cultivated way of life. Visit the nearby ruins of 17th century Dutch Fort Recovery. There are also several favourite ‘watering holes’, beloved by crews of visiting yachts, where the local gossip flows as freely as the rum.

5
Sailing Sir Francis Drake Channel
30 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
6
The Bight
Norman Island
30 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
7
Spanish Town
BVI
31 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
8
Beach
Captain's Best
31 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
9
Basseterre & Beach
St Kitts
1 feb '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

St. Kitts’ was the first successful colony in the British West Indies. Indeed, when viewed from the top of Brimstone Hill, the “Gibraltar of the Caribbean” appears to dominate everything in the Southern Sea. Shop in colourful Basseterre, play golf and tour old plantation houses. For the adventuresome there’s a brisk hike through the rain forest.

10
South Friar's Beach
St. Kitts
1 feb '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

St. Kitts’ was the first successful colony in the British West Indies. Indeed, when viewed from the top of Brimstone Hill, the “Gibraltar of the Caribbean” appears to dominate everything in the Southern Sea. Shop in colourful Basseterre, play golf and tour old plantation houses. For the adventuresome there’s a brisk hike through the rain forest.

11
Gustavia
St. Barts
2 feb '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

In its elegant little capital of Gustavia, French joie de vivre is tempered by Swedish spic and span neatness. Diversions include duty-free shopping in exquisite boutiques, beautiful beaches, excellent dining and people-watching.

12
Philipsburg
St. Maarten
3 feb '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

The smallest island in the world shared by two countries, St. Martin/St. Maarten is big on shopping. Whether you go Dutch in Philipsburg or prefer Marigot’s French touch, you’re always welcome.

1
Philipsburg
St. Maarten
27 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
Star Clippers

The smallest island in the world shared by two countries, St. Martin/St. Maarten is big on shopping. Whether you go Dutch in Philipsburg or prefer Marigot’s French touch, you’re always welcome.

2
Road Bay
Anguilla
28 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
Star Clippers

Columbus thought this long flat island with its multitude of white sand coves looked like an undulating eel, so he named it Anguilla. The island has been a British colony/dependency since it was first settled in 1650. Recently, Anguilla has been discovered by the cognoscenti, who find the island’s small upscale resorts an ideal retreat to get away from it all. Try the haute cuisine at Malliouhana, or the Arabian Nights ambience of Pimms.

3
White Bay
Jost Van Dyke
29 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
Star Clippers

Once the hideaway for a Dutch pirate of the same name, Jost van Dyke welcomes visitors with first-rate hiking trails and the best beaches in the British Virgin Islands. Be sure to have a drink at the famous Foxy’s Tamarind Bar in Great harbour.

4
Sopers Hole
British Virgin Islands
29 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
Star Clippers

Soper’s Hole is where ‘laid back’ is a jealously cultivated way of life. Visit the nearby ruins of 17th century Dutch Fort Recovery. There are also several favourite ‘watering holes’, beloved by crews of visiting yachts, where the local gossip flows as freely as the rum.

5
Sailing Sir Francis Drake Channel
30 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
6
The Bight
Norman Island
30 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
7
Spanish Town
BVI
31 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
8
Beach
Captain's Best
31 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
9
Basseterre & Beach
St Kitts
1 feb '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
Star Clippers

St. Kitts’ was the first successful colony in the British West Indies. Indeed, when viewed from the top of Brimstone Hill, the “Gibraltar of the Caribbean” appears to dominate everything in the Southern Sea. Shop in colourful Basseterre, play golf and tour old plantation houses. For the adventuresome there’s a brisk hike through the rain forest.

10
South Friar's Beach
St. Kitts
1 feb '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
Star Clippers

St. Kitts’ was the first successful colony in the British West Indies. Indeed, when viewed from the top of Brimstone Hill, the “Gibraltar of the Caribbean” appears to dominate everything in the Southern Sea. Shop in colourful Basseterre, play golf and tour old plantation houses. For the adventuresome there’s a brisk hike through the rain forest.

11
Gustavia
St. Barts
2 feb '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
Star Clippers

In its elegant little capital of Gustavia, French joie de vivre is tempered by Swedish spic and span neatness. Diversions include duty-free shopping in exquisite boutiques, beautiful beaches, excellent dining and people-watching.

12
Philipsburg
St. Maarten
3 feb '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
Star Clippers

The smallest island in the world shared by two countries, St. Martin/St. Maarten is big on shopping. Whether you go Dutch in Philipsburg or prefer Marigot’s French touch, you’re always welcome.


Kahytstyper

Udfyld dine ønsker til dit krydstogt. Sender du en forespørgsel, vender vi hurtigt tilbage til dig for at give dig et tilbud. Hvad du indtaster og vælger her, er helt uforpligtende indtil vi har talt sammen. Booker du i stedet dit krydstogt online her på siden, kan du på den kommende side vælge den helt specifikke kahyt, som du gerne vil have. Klik på "book dette krydstogt" længere nede. I standardkahytter kan der som udgangspunkt være to voksne. Ved særlige ønsker, skriv i kommentarfeltet længere nede eller ring direkte på 70 200 100..

Indvendig Kahyt

• Køjeseng • Badeværelse med bruser • Aircondition • Hårtørrer Kahytterne har en gennemsnitlig størrelse på 8 m2.

Udvendig Kahyt

• Dobbeltseng samt separat opholdsområde • Minibar • Badeværelse med badekar • Aircondition • TV/DVD • Hårtørrer Suiterne har en gennemsnitlig størrelse på 22 m2.

Balkonkahyt

• Beliggende på og døren til kahytten åbnes til dækket • To enkeltsenge der kan konverteres til en dobbeltseng • Minibar • Badeværelse med badekar • Aircondition • TV/DVD • Hårtørrer Kahytterne har en gennemsnitlig størrelse på 15 m2

Suite


Skib

Beskrivelse

Star Flyer skibet er fra 1992 og identisk med søster skibet Star Clipper. 70 besætningsmedlemmer tager sig af gæsterne ombord – kapacitet op til 170 gæster.

Star Flyer er med fire 63 m. høje master med fuld sejl et smukt syn. Har man mod på, kan man få lov at kravle op i hovedmasten, til en platform 25 m. over havet.

Skibet har fire dæk, som er varm indrettet i en ældre elegant stil og naturligvis masser af træ. På dækket er der solstole og to mindre pools, som man kan dyppe sig i. Ligeledes kan man hygge sig i Tropical Bar på dækket og indenfor kan man sidde i skibets bibliotek med en lille pejs eller i Piano Baren, hvor der om aftenen kan lytte til musik. Der findes INGEN elevator ombord.

Dette arbejdende sejlskib er afhængigt af vind mere end 80% af tiden, derfor er tiden man er i land mindre end på de store krydstogtskibe. En diesel motor vil dog hjælpe skibet i dårligt vejr eller når der ikke er vind, med at komme frem til næste havn.

Afslapning

Soldæk

Mad og drikke

Bar
BBQ
Dining Room
Piano Bar

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel