7 nætter fra St. Maarten med Star Flyer inklusiv fly og hotel

Krydstogt detaljer

  • 4 jan til 14 jan 2024
  • 10 Nætter
  • 2 Voksne
  • Star Flyer
  • Philipsburg St. Maarten, Charlestown Nevis, Iles des Saintes, Cabrits Dominica, Terre de Haut Ile des Saintes, Deshaies Guadeloupe, Falmouth Harbour Antigua, Gustavia St. Barts, Philipsburg St. Maarten
Udvendig kahyt Fra kr. 29.995 Pr. pers

Oversigt

Kom med på en unik oplevelse på sejlskibet Star Flyer i Caribien. Turen tager dig med rundt til de nordlige Små Antiller . Vi har inkluderet 2 nætter på hotel inden krydstogtet så der er tid til at opleve St. Maarten.

Vi kan tilbyde pakken i følgende kahytter:
Udvendig kategori 4: 29.995 kr.
Udvendig kategori 3: 30.795 kr.
Udvendig kategori 2: 31.695 kr.
Deluxe udvendig kategori 1: 34.995 kr.
Udvendig Owner kahyt: 40.995 kr.

 

 

 

Valgt afgang: 4 jan 2024
Pris pr person fra: kr. 29.995

Rejseoversigt

  • Varighed: 10 nætter
  • Rederi og skib: Star Clippers, Star Flyer
  • Afrejsehavn:
  • Billigste krydstogt: kr. 29.995 (4 jan 2024)

Prisen inkluderer

Special tilbud – Kun hos Profil Rejser. Prisen inkluderer:

Fly København til St. Maarten  (1 skift)
Transfer lufthavn og hotel
2 nætter på hotel inklusiv morgenmad
Transfer hotel til skib
7 nætters krydstogt med Star Flyer i udvendig kahyt
Alle måltider ombord
Drikkepenge til skibets personale
50 USD i lommepenge (OBC) per person (bestilling senest den 31. oktober)
Alle skatter og havneafgifter
Transfer fra skib til lufthavn
Fly St. Maarten til København (1 skift)

.


Rejseplan

1
Philipsburg
St. Maarten
6 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

The smallest island in the world shared by two countries, St. Martin/St. Maarten is big on shopping. Whether you go Dutch in Philipsburg or prefer Marigot’s French touch, you’re always welcome.

2
Charlestown
Nevis
7 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

Nevis is the kind of place you wish they wouldn’t write about because you’d like to keep it all to yourself. The island is dotted with old sugar plantations, some of them now turned into charming inns, many with interesting histories. Dominated by the perilously steep cliffs of Mt. Scenery, this small Dutch island didn’t even have a road around it until 1951. But the diving is definitely out of this world.

3
Iles des Saintes
8 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
4
Cabrits
Dominica
8 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

Dominica is a dream-like island, full of surprises. From Star Clipper’s anchorage in remote Prince Rupert Bay, the steep mountainsides and lush jungle-like beauty might remind you of a Rousseau landscape. Glide through a steamy orchid-festooned rain forest in a fascinating boat ride up the winding Layrou River. Alternatively, hike to breathtaking Trafalgar Falls and a bubbling lake.

5
Terre de Haut
Ile des Saintes
9 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

Les Saintes is a thoroughly entrancing group of islands lying off Guadeloupe. You’ll enjoy the superb beaches, snorkelling, diving and other watersports on offer.

6
Deshaies
Guadeloupe
10 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

Guadeloupe looks like a butterfly from the air. Its giant wings are actually two islands, separated by the Rivière Salée, a natural salt water channel. Basse Terre, the southern or leeward part of Guadeloupe, is lush and rugged, dominated by La Soufrière. A stream of boiling water gushes from the top of the 4,800-ft. mountain, reminding you that this volcano is not dormant, but very much alive.

7
Falmouth Harbour
Antigua
11 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

The dockyards, marinas, old inns, venerable pubs and convivial crowds of sun-tanned yacht crews might remind you a bit of Newport or Annapolis, because this is the epicenter of the Caribbean yachting world. English Harbour, just south of where Royal Clipper docks in Falmouth, is probably one of the most atmospheric ports you’ll ever encounter. It was here that a soon-to-be-famous Royal Navy Captain set up his base in 1785. Today, every faded pink brick and weather-worn bollard of Nelson’s Dockyard evokes the presence of the greatest naval Commander in history.

8
Gustavia
St. Barts
12 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

In its elegant little capital of Gustavia, French joie de vivre is tempered by Swedish spic and span neatness. Diversions include duty-free shopping in exquisite boutiques, beautiful beaches, excellent dining and people-watching.

9
Philipsburg
St. Maarten
13 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

The smallest island in the world shared by two countries, St. Martin/St. Maarten is big on shopping. Whether you go Dutch in Philipsburg or prefer Marigot’s French touch, you’re always welcome.

1
Philipsburg
St. Maarten
6 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
Star Clippers

The smallest island in the world shared by two countries, St. Martin/St. Maarten is big on shopping. Whether you go Dutch in Philipsburg or prefer Marigot’s French touch, you’re always welcome.

2
Charlestown
Nevis
7 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
Star Clippers

Nevis is the kind of place you wish they wouldn’t write about because you’d like to keep it all to yourself. The island is dotted with old sugar plantations, some of them now turned into charming inns, many with interesting histories. Dominated by the perilously steep cliffs of Mt. Scenery, this small Dutch island didn’t even have a road around it until 1951. But the diving is definitely out of this world.

3
Iles des Saintes
8 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
4
Cabrits
Dominica
8 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
Star Clippers

Dominica is a dream-like island, full of surprises. From Star Clipper’s anchorage in remote Prince Rupert Bay, the steep mountainsides and lush jungle-like beauty might remind you of a Rousseau landscape. Glide through a steamy orchid-festooned rain forest in a fascinating boat ride up the winding Layrou River. Alternatively, hike to breathtaking Trafalgar Falls and a bubbling lake.

5
Terre de Haut
Ile des Saintes
9 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
Star Clippers

Les Saintes is a thoroughly entrancing group of islands lying off Guadeloupe. You’ll enjoy the superb beaches, snorkelling, diving and other watersports on offer.

6
Deshaies
Guadeloupe
10 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
Star Clippers

Guadeloupe looks like a butterfly from the air. Its giant wings are actually two islands, separated by the Rivière Salée, a natural salt water channel. Basse Terre, the southern or leeward part of Guadeloupe, is lush and rugged, dominated by La Soufrière. A stream of boiling water gushes from the top of the 4,800-ft. mountain, reminding you that this volcano is not dormant, but very much alive.

7
Falmouth Harbour
Antigua
11 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
Star Clippers

The dockyards, marinas, old inns, venerable pubs and convivial crowds of sun-tanned yacht crews might remind you a bit of Newport or Annapolis, because this is the epicenter of the Caribbean yachting world. English Harbour, just south of where Royal Clipper docks in Falmouth, is probably one of the most atmospheric ports you’ll ever encounter. It was here that a soon-to-be-famous Royal Navy Captain set up his base in 1785. Today, every faded pink brick and weather-worn bollard of Nelson’s Dockyard evokes the presence of the greatest naval Commander in history.

8
Gustavia
St. Barts
12 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
Star Clippers

In its elegant little capital of Gustavia, French joie de vivre is tempered by Swedish spic and span neatness. Diversions include duty-free shopping in exquisite boutiques, beautiful beaches, excellent dining and people-watching.

9
Philipsburg
St. Maarten
13 jan '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
Star Clippers

The smallest island in the world shared by two countries, St. Martin/St. Maarten is big on shopping. Whether you go Dutch in Philipsburg or prefer Marigot’s French touch, you’re always welcome.


Kahytstyper

Udfyld dine ønsker til dit krydstogt. Sender du en forespørgsel, vender vi hurtigt tilbage til dig for at give dig et tilbud. Hvad du indtaster og vælger her, er helt uforpligtende indtil vi har talt sammen. Booker du i stedet dit krydstogt online her på siden, kan du på den kommende side vælge den helt specifikke kahyt, som du gerne vil have. Klik på "book dette krydstogt" længere nede. I standardkahytter kan der som udgangspunkt være to voksne. Ved særlige ønsker, skriv i kommentarfeltet længere nede eller ring direkte på 70 200 100..

Indvendig Kahyt

• Køjeseng • Badeværelse med bruser • Aircondition • Hårtørrer Kahytterne har en gennemsnitlig størrelse på 8 m2.

Udvendig Kahyt

• Dobbeltseng samt separat opholdsområde • Minibar • Badeværelse med badekar • Aircondition • TV/DVD • Hårtørrer Suiterne har en gennemsnitlig størrelse på 22 m2.

Balkonkahyt

• Beliggende på og døren til kahytten åbnes til dækket • To enkeltsenge der kan konverteres til en dobbeltseng • Minibar • Badeværelse med badekar • Aircondition • TV/DVD • Hårtørrer Kahytterne har en gennemsnitlig størrelse på 15 m2

Suite


Skib

Beskrivelse

Star Flyer skibet er fra 1992 og identisk med søster skibet Star Clipper. 70 besætningsmedlemmer tager sig af gæsterne ombord – kapacitet op til 170 gæster.

Star Flyer er med fire 63 m. høje master med fuld sejl et smukt syn. Har man mod på, kan man få lov at kravle op i hovedmasten, til en platform 25 m. over havet.

Skibet har fire dæk, som er varm indrettet i en ældre elegant stil og naturligvis masser af træ. På dækket er der solstole og to mindre pools, som man kan dyppe sig i. Ligeledes kan man hygge sig i Tropical Bar på dækket og indenfor kan man sidde i skibets bibliotek med en lille pejs eller i Piano Baren, hvor der om aftenen kan lytte til musik. Der findes INGEN elevator ombord.

Dette arbejdende sejlskib er afhængigt af vind mere end 80% af tiden, derfor er tiden man er i land mindre end på de store krydstogtskibe. En diesel motor vil dog hjælpe skibet i dårligt vejr eller når der ikke er vind, med at komme frem til næste havn.

Afslapning

Soldæk

Mad og drikke

Bar
BBQ
Dining Room
Piano Bar

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel