Uniworld Boutique River Cruises

Du fortjener det bedste

Uniworld Boutique River Cruises’ slogan ”You deserve the best” siger alt om den oplevelse, der venter på et flodkrydstogt med rederiet. Det er nemlig ikke bare store ord, men et pejlemærke for alt fra service til indretning.

Flodkrydstogter på mindre boutiqueskibe

Uniworld Boutique River Cruises inviterer til flodkrydstogter på en flåde af intime og luksuriøse boutiqueskibe med personlig service i højsædet.

Uniworld Boutique River Cruises’ skibe rummer i gennemsnit blot 60 kahytter og suiter, og de 120 gæster er garanteret fredfyldt forkælelse med en både nærværende og personlig service. Der er 24 timers room service, og vælger du at bo i en suite på krydstogter i Europa, har du privat butlerservice.

Elegance til mindste detalje

Alle skibe hos Uniworld Boutique River Cruises er forskellige og med eget tema, men fælles er en elegance, hvor der er kræset om de mindste detaljer. Alle kahytter har sengetøj i egyptisk bomuld, marmorbadeværelse og håndlavede senge fra engelske Savoir Beds. Ombord er opvarmede pools (ikke alle skibe), wi-fi og original kunst.

Jord-til-Bord Køkken

På flodkrydstogter med Uniworld Boutique River Cruises forkæles du med Gourmet-restauranter, og maden er en central del af din rejse og de lokale oplevelser. Uniworld Boutique River Cruises har en tydelig jord-til-bord madfilosofi, der viser sig i udsøgte måltider kreeret med inspiration fra lokale madtraditioner.

Wi-Fi og nyheder

På Uniworld Boutique River Cruises er der gratis wi-fi. Du kan derfor løbende modtage information og nyheder på app’en WhatsApp på din mobil eller tablet, og har du app’en PressReader, har du gratis adgang til en række aviser og magasiner.

Unikke oplevelser

Uniworld Boutique River Cruises åbner ofte dørene til lokale seværdigheder uden for de almindelige åbningstider. Veluddannede guider bringer destinationerne til livs, og er du aktiv, kan du altid gøre brug af de cykler, der findes ombord. Skibets concierge er altid parat med input til seværdigheder og oplevelser.

Forplejning

Morgenmad, frokost og aftensmad samt Afternoon Tea og 24 timers room-service er inkluderet på Uniworld Boutique River Cruises. Private Dining kan tilkøbes.

Drikkevarer

 Udvalgte vine er inkluderet til frokost og aftensmad, og det samme er et stort udvalg af drinks, vine og champagne (Jacquart). Diamond Collection vine og drinks/spiritus kan tilkøbes. På få ruter uden for Europa er drikkevarer kun inkluderet i forbindelse med frokost og middag.

Påklædning

Dresscode på Uniworld Boutique River Cruises er afslappet om dagen, mens der efter kl. 18 forventes en lidt mere formel stil med f.eks. jakke til herrerne især til Captain’s Welcome Dinner og Farewell events.

Drikkepenge

På Uniworld Boutique River Cruises er drikkepenge inkluderet i prisen.

Transfers

Transfers er inkluderet på ankomst- og afrejsedage. Hør detaljerne hos din krydstogtekspert, når du bestiller dit flodkrydstogt med Uniworld Boutique River Cruises. Du kan tilkøbe private transfers.

Udflugter

Et udvalg af udflugter er inkluderet ved anløb. Masterpiece Collection udflugter kan tilkøbes.

Kvinde Kigger På Ipad

Få spændende rejsetilbud i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.