Star Clippers

Krydstogter med sejlskib

Star Clippers tilbyder krydstogter med sejlskib, hvilket er en helt anden, men bestemt ikke mindre spændende krydstogtoplevelse end med et motordrevent skib. På sådan et krydstogt oplever man derfor virkelig, hvordan livet er til søs. Med vind i hår og sejl, et langsommere tempo og en autentisk atmosfære mærker man derfor virkelig de afstande man tilbagelægger, hvilket nærmest kan have en velværende virkning på krop og sjæl. Ombord på Star Clippers skibe handler det ikke så meget om at komme frem til destinationen, men i højere grad hvordan man kommer frem.

Sejlområde

Star Clippers skibe har, grundet deres størrelse, mulighed for, at besøge havne der ofte er uberørt af større krydstogtskibe. Sejlområderne er Caribien, Middelhavet, Nordeuropa samt Costa Rica og Panamakanalen.

Se krydstogter med rederiet

Om skibene

Ombord på Star Clippers skibe er der en meget afslappet atmosfære, der bliver hjulpet på vej af den venlige besætning, det internationale køkken samt den gode komfort. Aktiviteterne her er en smule anderledes end på andre krydstogtskibe. Her kan du lære de basale sømandskneb, som f.eks. at binde en ægte sømandsknude, se sejlet blive hejst, kravle op i masten eller bare ligge på dækket og nyde den dejlige duft af hav og træ. Skibene kan medtage mellem 170-227 passagerer af gangen.

Dyrk vandsport direkte fra skibet

Du kan også ligge ude i stævnen, solbade og lytte til havet med bølgerne som bryder mod skibet. Du kan også nyde klaverets rene toner i Pianobaren eller en kølig drink i Tropicalbar. Alle tre skibe tilbyder mulighed for at dyrke vandsport direkte fra skibet. Du kan bl.a. sejle i kajak, snorkle og meget andet. Glæd dig til at komme helt tæt på sejlerlivet med Star Clippers!

 
Check-in og udflugter

Check-in sker ved ombordstigning på skibet. Undervejs på dit krydstogt vil der være mulighed for en række aktiviteter og udflugter i land. Disse kan både bookes på forhånd og ombord på skibet. Tal med din rejsekonsulent om hvilke muligheder der er.

 

Kahytskategorier

Ombord på Star Clippers skibe kan du vælge mellem forskellig indvendige kahytter, udvendige kahytter og enkelt suiter.

Kahytternes størrelse kan varierer fra skib til skib, men fælles for alle kahytter er at de er komfortabelt indrettet og har følgende faciliteter: TV, safetyboks, eget badeværelse med brus og toilet, samt hårtørrer.

Vær opmærksom på at nogle af de laveste kategorier kan have køjesenge. Læs mere om din kahyts faciliteter ved booking, eller spørg din rejsekonsulent hvis du har spørgsmål.

Restauranter ombord

Star Clippers’ kokke ombord gør måltiderne til et kulinarisk eventyr, med en international menu bestående af råvarer fra fjerne steder på jorden. I restauranten serveres morgenmad, en fantastisk frokostbuffet bestående af skaldyr, salater samt grillede favoritter og kokkens gastronomiske oplevelser til aften.

Drikkevarepakker

Som udgangspunkt købes drikkevare enkeltvis under dit krydstogt med Star Clippers. Alt forbrug ombord vil blive trukket på det kreditkort som er oplyst ved check-in på skibet.

Drikkepenge

Drikkepenge til skibets personale er IKKE inkluderet i krydstogtets pris og prissættes efter gæsternes eget skøn. Der vil blive lagt et dokument i din kahyt, hvor du kan indikere hvor mange drikkepenge du har lyst til at betale. Pengene vil ved krydstogtets afslutning blive trukket på det kreditkort, du har oplyst ved check-in på skibet.

Inkluderet i prisen

Hos Star Clippers er følgende services altid inkluderet i prisen:

  • Ophold i valgte kahytstype
  • Alle måltider i restauranten
  • Vand, kaffe, te i selvbetjeningsautomaterne
  • Aktiviteter ombord
  • Fri adgang til bar og lounge
  • Livemusik med band
  • Adgang til bibliotek
  • Fitnessfaciliteter (kun nogle skibe)
  • Pools og diverse vandsports (nogle mod gebyr).
Særligt for børn og unge

Der er ingen særlige børnefaciliteter ombord på Star Clippers skibe.

Påklædning

Hos Star Clippers er der ingen særlig påklædning påkrævet og de fleste gæster klæder sig afslappet. Vi anbefaler derfor at man pakker sin kuffert alt efter destination, eventuelle aktiviteter undervejs, årstid og vejrforhold.

Loyalitetsprogram

Star Clippers tilbyder ikke noget loyalitetsprogram.

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.