Radiance of the Seas

- Royal Caribbean Cruise Line

Skibene i Radiance-klassen har et bredt tilbud af aktiviteter og faciliteter, og du vil finde noget, som passer perfekt til dig, uanset hvad ønskerne til ferien er.

Se alle krydstogter med Radiance of the Seas her

Radiance of the Seas® er det første skib i Radiance-klassen. Skibet er udstyret med store glasvinduer, som giver en fantastisk udsigt og meget lys, perfeket suppleret af elegant interiør og lækre møbler. Om bord kan du nyde en moderne kunstsamling og skulpturer.

293 meter lang, 13 dæk og med plads til 2.500 passagerer.

Højdepunkter om bord:

Izumi
Frisk og smagfuld sushi og sashimi, eller hvad med at tilberede maden ishi-yaki stil, på en glovarm sten placeret på dit bord.

Filmlærred
Nyt på Radiance of the Seas® er er et udendørs filmlærred ved bassinet, som viser diverse film i løbet af cruiset.

Solarium
Solarium er et separat bassinområde for de voksne, som du finder på alle Royal Caribbean® skibe. Her finder du almindeligt bassin, boblebad, afslapningsområder og en bar.

Adventure Ocean®
Med skibets Adventure Ocean-program for børn i alle aldre, fra babyer til teenagere, vil der altid være spændende ting at give sig til, dagen lang. Til og med når skibet ligger i havn, hvis du vil tage på en udflugt eller have lidt tid for dig selv uden børn, så kan du altid slappe af vel vidende, at skibets Adventure Ocean-personale tager godt hånd om dine børn sammen med andre jævnaldrende legekammerater.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.