Quantum of the Seas

- Royal Caribbean Cruise Line
Cruise LineQuantum of the Seas er Royal Caribbeans nyeste skud på stammen, og det første skib i Quantum-klassen.

Se alle krydstogter med Quantom of the Seas her

Dette krydstogtskib byder på krydstogtrejser i et helt nyt format med elegante kahytter i flot design, ny-moderne spilteknologi, banebrydende spillesteder og fantastisk mad.

Quantum of the Seas afgår fra Cape Liberty i Bayonne, New Jersey, til Bahamas og Caribbean og havde sin første sejlads i november 2014.

På en krydstogtrejse med Quamtum of the Seas vil du opleve spændende og smukke destinationer, og når du ikke er i land, byder Quantum of the Seas på massevis af oplevelser, afslapning og underholdning ombord for både voksne og børn. 

Oplevelser og afslapning ombord

Et bredt spektrum af tilbud og faciliteter sørger for, at der er nok at finde på fra morgen til aften for både store og små. 

Ombord finder du alt fra faldskærmsimulator og radiobiler til et H2O Zone-badeland for de mindste. Yderligere finder du de typiske Royal Caribbean faciliteter som klatrevæg, flere pools og et førsteklasses spa- og fitnessområde samt biograf under stjernerne. Er du til sjov og aktiviteter, kan du hygge dig i Sea Plex, som er det største og mest banebrydende indendørs aktivitets-område med et nyt, spændende udvalg af underholdnings-elementer så som rulleskøjteløb, radiobiler, cirkus-skole med flyvende trapezer og masser af andre aktiviteter, så som bordtennis bordtennis, kostume-temaer, bordfodbold, air hockey og interaktive spil. 

En anden helt unik attraktion er The North Star, som er en smuk juvelformet glaskuppel, som bringer skibets gæster højt op i luften både ude på havet, og når man er i havn. Fra The North Star kan man nyde en helt utrolig og spektakulær udsigt, som man ikke kan opleve påandre krydstogtskibe. Der kan være 13 gæster i kuplen ad gangen, og der er også plads til en kørestol. 

På skibet findes et stort dejligt område kun for voksne med skønne pools og soldæk. Nyd også det store opholdsrum, som skifter stemning og atmosfære alt efter, om det er dag eller aften. Lokalet har kæmpe panoramavinduer – udsigten kan dårligt beskrives. Om aftenen bliver lyset dæmpet og lokalet forvandles med fantastiske lysshows, musik, kunst og urolige digitale scenarier. En helt fantastisk og lidt mystisk oplevelse. 

Løbende vil du kunne nyde storslåede Broadway shows, og børnene kan få lov at hilse på Dreamwork-figurer som Shrek og Fiona og pingvinerne fra Madagascar. 

Kahytter

Quantum of the Seas byder på 2.090 af Royal Caribbeans største og mest avancerede kahytter nogensinde, herunder 1.570 styk med balkon og 147 med havudsigt og 373 med virtuelle balkoner. Der er ligeledes mulighed for at sammenkoble flere værelser til et stort kompleks med flere toiletter, badeværelser og værelser – perfekt til familier, grupper og venner, som ønsker at bo sammen, men stadigvæk kunne lukke døren og have lidt alenetid. På Quantum of the Seas er der sågar to-etagers kahytter med panoramavinduer, som giver en helt fantastisk udsigt. Der er også mulighed single-kahytter. 

Mad ombord

Middagene ombord vil byde på mange kulinariske oplevelser, og flere special restauranter end tidligere – alt sammen meget fleksibelt. 

Fakta

Skibet kan tage op til 4.900 passagerer, vejer 167.800 BRT, er 348 meter lang og har 18 dæk, hvoraf de 16 er forbeholdt krydstogtgæsterne. Hun skyder en fart på 22 knob (ca. 41 km/t).

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.