Ovation of the Seas

- Royal Caribbean Cruise Line
Ovation of the Seas er Royal Caribbeans nyeste og tredje skib i deres Quantum Class.

Ligesom sine to søsterskibe er Ovation of the Seas med til at gøre krydstogter endnu mere spektakulære med de utallige muligheder om bord, elegante kahytter i flot design, banebrydende spillesteder og fantastisk mad.


Oplevelser og afslapning ombord
Ombord finder du alt fra faldskærmsimulator og radiobiler til et H2O Zone-badeland for de mindste. Yderligere finder du de typiske Royal Caribbean faciliteter som klatrevæg, flere pools og et førsteklasses spa- og fitnessområde samt biograf under stjernerne. Er du til sjov og aktiviteter, kan du hygge dig i Sea Plex, som er det største og mest banebrydende indendørs aktivitetsområde med et nyt, spændende udvalg af underholdningselementer så som rulleskøjteløb, radiobiler, cirkusskole med flyvende trapezer og masser af andre aktiviteter, for eksempel bordtennis, kostumetemaer, bordfodbold, air hockey og interaktive spil. 
En anden helt unik attraktion er The North Star, som er en smuk juvelformet glaskuppel, som bringer skibets gæster højt op i luften både ude på havet, og når man er i havn. Fra The North Star kan du nyde en helt utrolig og spektakulær udsigt, som du ikke kan opleve på andre krydstogtskibe. Der kan være 13 gæster i kuplen ad gangen, og der er også plads til en kørestol. 
På skibet findes et stort dejligt område kun for voksne med skønne pools og soldæk. Nyd også det store opholdsrum, som skifter stemning og atmosfære alt efter, om det er dag eller aften. Lokalet har kæmpe panoramavinduer – udsigten kan dårligt beskrives. Om aftenen bliver lyset dæmpet og lokalet forvandles med fantastiske lysshows, musik, kunst og urolige digitale scenarier. En helt fantastisk og lidt mystisk oplevelse. 
Løbende vil du kunne nyde storslåede Broadway shows, og børnene kan få lov at hilse på Dreamwork-figurer som Shrek og Fiona, Kung Fu Panda og pingvinerne fra Madagaskar.

Kahytter
Ovation of the Seas har som sine to søsterskibe Royal Caribbeans største og mest avancerede kahytter nogensinde med enten balkon, havudsigt eller virtuelle balkon. Der er ligeledes mulighed for at sammenkoble flere værelser til et stort kompleks med flere toiletter, badeværelser og værelser – perfekt til familier, grupper og venner, som ønsker at bo sammen, men stadigvæk kunne lukke døren og have lidt ’alenetid’. På Ovation of the Seas er der sågar toetagers kahytter med panoramavinduer, som giver en helt fantastisk udsigt. Der er også mulighed singlekahytter.

Mad ombord
Middagene ombord vil byde på mange kulinariske oplevelser, og flere specialrestauranter end tidligere – alt sammen meget fleksibelt.
 
Fakta
Skibet kan tage op til 4.900 passagerer, vejer 168.666 BRT, er 348 meter lang og har 18 dæk, hvoraf de 16 er forbeholdt krydstogtgæsterne. Hun skyder en fart på 22 knob (ca. 41 km/t).
Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.