Majesty of the Seas

- Royal Caribbean Cruise Line
Majesty of the Seas® er et skib i Sovereign-klassen.

Se alle krydstogter med Majesty of the Seas her

Om bord finder du en afslappet, uformel atmosfære kombineret med klassisk stil og en førsteklasses service. Du er sikker på, at du finder underholdningstilbud i massevis – her er klatrevæg, svømmebassin, boblebad og udendørs basketballbane. Desuden er skibet udstyret med vores populære spa- og træningscenter, mange restauranter og hyggelige barer.

268 meter lang, 12 dæk og med plads til 2.852 passagerer.

Højdepunkter om bord:

Sorrento's Pizza
Sorrento's Pizza er som et autentisk New York-pizzeria. Her kan du prøve forskellige typer af pizza som chorizo, Hawaiian og Pizza Fiorentino. Sorrento's er inkluderet i cruiseprisen og er åben hele døgnet.

Klatrevæg
Test dine klatrefærdigheder på den fantastiske udendørs klatrevæg. Det er både morsomt og virkelig god træning, og hvad enten du er nybegynder eller erfaren klatrer, vil du med garanti nyde udsigten højt over dæk.

Spa og velvære
Velvære begynder her på Vitality℠ Spa, et fuldservice spa-anlæg med luksuriøse behandlinger, massage og saloner, som får dig til at gløde indefra og ud. Skibet tilbyder højt kvalificerede spa-terapauter, som giver dig en konsultation og sørger for, at at du får den behandling, du har brug for. Det eneste, du behøver gøre, er at slappe af og drømme dig bort.

Adventure Ocean®
Med skibets Adventure Ocean-program for børn i alle aldre, fra babyer til teenagere, vil der altid være spændende ting at give sig til, dagen lang. Til og med når skibet ligger i havn, hvis du vil tage på en udflugt eller have lidt tid for dig selv uden børn, så kan du altid slappe af vel vidende, at skibets Adventure Ocean-personale tager godt hånd om dine børn sammen med andre jævnaldrende legekammerater.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.