Jewel of the Seas

- Royal Caribbean Cruise Line

Jewel of the Seas tilhører Radiance-klassen.

Se alle krydstogter med Jewel of the Seas her

Skibene i denne klasse er moderne super-yachter med store glas-partier, perfekt suppleret af elegante møbler og indretning, og med en moderne samling af kunstværker og skulpturer. 

Ombord finder du alt fra klatrevæg, fitnesscenter, børneklub, butikker, barer og restauranter.

Skibet har rummelige kahytter og suiter, som tilfredsstiller alle behov. Over halvdelen af de udvendige kahytter har egen balkon. Her er komfort kombineret med mere plads i kahytterne.

Skibene i Radiance-klassen har en sofistikeret europæisk atmosfære og stil; lige fra den velduftende italienske kaffebar til det indbydende interiør på Chops Grille Steakhouse. Og som man kan forvente hos Royal Caribbean, får du en masse valgmuligheder ved måltiderne lige fra den uformelle Seaview Café til den mere formelle Portofino Restaurant.

Tekniske data: Jewel of the Seas er fra maj 2004. Længe 293 meter, bredde 32 meter, bruttotonnage 90.090 tons, marchfart 25 knob (46 km). Passagerkapacitet 2.501, mandskab 850.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.