Grandeur of the Seas

- Royal Caribbean Cruise Line
Grandeur of the Seas® er et skib i Vision-klassen. Vision-skibene har en særegen stil og stor personlighed.

Se alle krydstogter med Grandeur of the Seas her

Om bord finder du solfyltde atrier og hvide marmortrapper, en intim, varm atmosfære og et spændende tilbud til alle - herunder temarestauranter og saloner, casino, svømmebassiner, atrier og minigolfbane på nogle af skibene.

264 meter lang, 11 dæk og med plads til 2.076 passagerer.

Højdepunkter om bord:

Chef´s Table
Eksklusive restaurant med plads til maksimalt 16 gæster. Her får du et 5-retters måltid med vin til - præsenteret af skibets Executive Chef.

Klatrevæg
Test dine klatrefærdigheder på den fantastiske udendørs klatrevæg. Det er både morsomt og virkelig god træning, og hvad enten du er nybegynder eller erfaren klatrer, vil du med garanti nyde udsigten højt over dæk.

Adventure Ocean®
Skibets Adventure Ocean-program er for for børn i alle aldre, fra babyer til teenagere, vil der altid være spændende ting at gøre dagen lang. Til og med når skibet ligger i havn, hvis du vil tage på en udflugt eller have lidt tid for dig selv uden børn, så kan du altid slappe af vel vidende, at vort Adventure Ocean-personale tager godt hånd om dine børn sammen med andre jævnaldrende legekammerater.

Solarium
Solarium er et separat bassinområde for de voksne, som du finder på alle Royal Caribbean® skibe. Her finder du almindeligt bassin, boblebad, afslapningsområder og en bar.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.