Enchantment of the Seas

- Royal Caribbean Cruise Line
Uanset om du er eventyrer, til afslapning, ung eller ældre – her er skibet for dig.

Enchantment af Seas® har alt fra bungeetrampoliner til klatrevæg og et interaktivt Splash Deck foruden masser af plads til selvforkælelse og ro i for eksempel skibets VitalitySM Spa, de seks whirlpools og i poolen kun for voksne. Desuden masser af børnesjov for alle aldre. Og om aftenen blændes op for underholdning med shows i Broadwaystil og salsa i Boleros-loungen.


301 meter lang, 11 dæk og med plads til 2.446 passagerer.

Højdepunkter om bord:

Chops grille
Skibets signatur-steakhouse serverer bøf, seafood, lækkert tilbehør og desserter i en moderne og eksklusiv atmosfære. 

Trampolin
Prøv skibets Bungeetrampolin om bord. Vi kan love dig, at den er lige så morsom for de voksne som for børnene. 

Adventure Ocean®
Med skibets Adventure Ocean-program for børn i alle aldre, fra babyer til teenagere, vil der altid være spændende ting at give sig til, dagen lang. Til og med når skibet ligger i havn, hvis du vil tage på en udflugt eller have lidt tid for dig selv uden børn, så kan du altid slappe af vel vidende, at skibets Adventure Ocean-personale tager godt hånd om dine børn sammen med andre jævnaldrende legekammerater.

Klatrevæg
Benyt chancen for at teste dine klatrefærdigheder på skibets fantastiske udendørs klatrevæg. Det er både morsomt og virkelig god træning, og hvad enten du er nybegynder eller erfaren klatrer, vil du med garanti nyde udsigten højt over dæk.
Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.