Anthem of the Seas

- Royal Caribbean Cruise Line
Anthem of the Seas er det andet skib i Quantum-klassen.

Se alle krydstogter med Anthem of the Seas her

Det brede spektrum af tilbud og faciliteter sørger for, at der er nok at give sig til fra morgen til aften for både store og små. Om bord finder du alt fra faldskærmssimulator og radiobiler til H2O Zone for de mindste. Desuden finder du de typiske Royal Caribbean-faciliteter som klatrevæg, flere svømmebassiner og et førsteklasses spa-anlæg.

348 meter lang, 15 dæk og med plads til 4.180 passagerer.

Højdepunkter om bord:

North Star
Gå ind i den lille juvelformede kapsel og bliv løftet op til 90 meters højde over havet. Her kan du nyde den fantastiske udsigt over havet, skibet og de spændende rejsemål, du besøger.

RipCord by IFLY®
Faldskærmssimulator, som lader dig opleve spændingen og adrenalin-kicket ved at flyve, men uden nogensinde at forlade skibet.

SeaPlex
SeaPlex er ikke bare det største indendørs aktivitetsområde til søs, men også det mest banebrydende. I dagtimerne kan du opleve en cirkusskole og flyvende trapez og ved aftenstid kan du teste radiobilerne eller rulleskøjter.

Indvendig kahyt med virtuel balkon

Selv med en indvendig kahyt kan du nyde udsigten, som boede du i en balkonkahyt. I disse kahytter vil du kunne nyde både en solopgang og en solnedgang, som svarer fuldstændig til den virkelige udsigt.

 

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.